Leksands Lustgård B&B, Leksand

Address: Sjöåkersvägen 40, 79333 Leksand  show map
Location: Leksand
Guest score: 79% (42 of 53 recommend) (19 reviews)

Guest score: 79%

(42 of 53recommend)
Overall opinion 3.8 of 5
Service 4.2 of 5
B&B Condition 3.5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.3 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 3.9 of 5
Value for money 4.1 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 19)

Lantlig miljö

Recommended by Åsa fr Nacka, Sweden (Sweden Tue 04 Sep 2018)
“Det fanns djur nära : höns o tupp, kaniner i hage, en snäll hund och får som ähhgaren placerade hos vänner en gård längre bort. Jag gillade stället, som hade utsikt över Ödterdalälven, en väg utmed älven till stan. Jag fick två smånrum, gemytligt. Mycket trevlig familj som berättade om gården. Kunde inte varit bättre. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Nära naturen

Recommended by Globetrotter, Sweden (Sweden Fri 03 Aug 2018)
“Ett vänligt bemötande i en miljö av tradition och nutid. En unik upplevelse i ett unikt landskap.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Prisvärt och enkelt

Recommended by Lilian, Sweden (Sweden Mon 31 Jul 2017)
“Tydlig beskrivning så jag visste att standarden skulle vara enkel. Fint uppdukad frukost med tända ljus och bra utbud. Fantastisk omgivning!”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

Opretentiöst på ett utmärkt vis!

Recommended by Anna Orrell, Sweden (Sweden Tue 16 Aug 2016)
“Opretentiöst på ett utmärkt vis! ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Charmigt och personligt

Recommended by Kia, Sweden (Sweden Tue 26 Jul 2016)
“En liten pärla där jag stormtrivdes, sov gott och följande morgon fick ett härligt dopp på Lustgårdens lilla strand. En god frukost stod framdukad när jag kom upp från badet och den kunde intas på en fin liten terass med utsikt över den söta trädgården. Charmigt, lite bohemiskt, kärleksfullt. Passar mig perfekt. Kommer absolut tillbaka”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 5 of 5

Mysig och genuin lantmiljö

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 01 Sep 2015)
“Vi tyckte att detta B&B var mycket prisvärt och mysigt. Den enda synpunkt vi hade var att det stod att det var 800m till Leksand centrum vilket inte stämde. Det var snarare 1,6 km. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

standarf

Not recommended by john, Sweden (Sweden Fri 24 Jul 2015)
“Enklare standard än som visas o beskrivs på hemsidan. Bra bemötande. Stället har potential! Läget bra.”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

Genuin omgivning vid Siljan

Recommended by Eva S, Sweden (Sweden Thu 16 Jul 2015)
“Mysigt men lite primitivt boende med mycket sympatisk och hjälpsam värd. Bra frukost.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

midsommar

Recommended by Birgitta Boberg, Sweden (Sweden Tue 23 Jun 2015)
“Oroade mig lite för hur toa o dusch skulle fungera med flera som delade detta men allt flöt på bra.Vi sov som stockar båda två, det är bra betyg.Att rekomendera.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 4 of 5

Kanonläge

Recommended by Lasse, Sweden (Sweden Mon 29 Sep 2014)
“Bodde på Leksand Lusthus och det var väldigt trevligt. Trevligt bemötande och perfekt läge vid Siljan.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Betalningsalternativ

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Betalningsalternativ

Our main sponsors