Mora Gymnasium- high school, dormitory

Address: Älvgatan/Kristinebergsgatan, 792 32 Mora  show map
Location: Mora central
Guest score: 96% (529 of 550 recommend) (145 reviews)

Guest score: 96%

(529 of 550recommend)
Overall opinion 4 of 5
Services 4.4 of 5
Hostelcondition 3.6 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.5 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Value for money 4.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 51-60 of 145)

Städning

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 29 Feb 2016)
“Hej Allt är toppen men toaletterna måste underhållas på bättre sätt, stökiga smutsiga. Städning måste ske på ett bättre sätt.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 2 of 5

Enkelt och bra

Recommended by Julia, Sweden (Sweden Mon 29 Feb 2016)
“Jättetrevliga människor som tog imot oss på kvällen. Letar man efter en enkel övernattning så va detta perfekt innan skidloppet. Inte trångt i salarna heller så man stördes inte mycket av oväsen som man räknade med innan”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Information...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 14 Mar 2015)
“...var toaletter fanns.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 5 of 5

Bra service och bemötande vid ankomst. B...

Recommended by vasaloppsåkare, Sweden (Sweden Wed 11 Mar 2015)
“Bra service och bemötande vid ankomst. Bra med uthyrning av madrass om man hade velat - det borde dock ha stått på hemsidan för så hade man sluppit släpa med liggunderlag t ex. Åt bara frukost en dag men där tycker jag servicen var dålig. Trots att jag var där tidigt så var mycket slut eller rättare sarg det tog tid innan det fylldes på. Fick även vänta på kaffe och rena bestick.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 5 of 5

St Michaelskolan

Recommended by Christina, Sweden (Sweden Wed 11 Mar 2015)
“Bra ställe att bo på! Nära till det mesta! Trevlig bemanning! Saknar dock duschutrymme för de kvinnliga deltagarna på skolan! Hittar man rätt person så går det ju att ordna. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

Toppen Vasaloppsboende!

Recommended by Millan, Sweden (Sweden Wed 11 Mar 2015)
“Toppen boende för dig som åker Vasaloppet!! Skolan ligger bara ett stenkast bort från både tåg/busstationen och mässområdet, samt att det var här middagen efter loppet serverades! Läget på skolan gjorde allt! Plus att personalen var jätte trevlig! ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Smidigt och bra

Recommended by Jocke, Sweden (Sweden Wed 11 Mar 2015)
“Bodde tillsammans med många andra i klassrum inför och efter Vasaloppet. Funkade alldeles utmärkt. Glöm dock inte att ta med hörselproppar.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Mycket bra boendealternativ om man kan t...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 08 Mar 2015)
“Mycket bra boendealternativ om man kan tänka sig att sova i skolsalar. 1km till målet och bussarna. Man kunde hyra tjocka luftmadrasser för 50kr/natt. Vi tog dock med oss egna madrasser då vi hade tillgång till bil. Förväntar man sig vandrarhemstandard, vilket jag tycker är fel formulering i detta sammanhang, med sängar blir man förmodligen besviken. Det fanns gott om toaletter och duscharna låg en stor idrottslokal bredvid skolan.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

beläggningen

Recommended by kristina, Sweden (Sweden Sat 07 Mar 2015)
“Vi tycker att det borde vara personer som sover över i samma rum som tex ska medverka i öppet spår så alla går o lägger sig ungefär samtidigt, denna gången var det mkt snack och ljus länge på kvällen. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

För att bo på en skola är det fin servic...

Recommended by Ulla Renvall, Sweden (Sweden Sat 07 Mar 2015)
“För att bo på en skola är det fin service och ett mycket trevligt bemötande. Eventuella problem försöker de lösa.”
Overall opinion 3 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 0 of 0
Facilities (shower, wc etc) 0 of 0
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Our main sponsors