SPF, old school, Mora-Noret, Mora

Address: Majstångsbacken , 79250 Mora  show map
Location: Mora
Guest score: 94% (79 of 84 recommend) (32 reviews)

Guest score: 94%

(79 of 84recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Services 3.7 of 5
Hostelcondition 3.6 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.3 of 5
Cleaning 3.8 of 5
Value for money 4.1 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 32)

Boendet är ok men dusch - usch

Recommended by Trogen gäst, Sweden (Sweden Sun 12 Mar 2017)
“Vi har bott här de senaste 4 åren i samband med stafettvasan. Det funkar bra och vi kommer gärna tillbaka nästa år. Tycker att den duschkabin som var trasig kunde ha lagats inför årets vasaloppsvecka. Duschen var ju trasig även i fjol.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5

Allt bra

Recommended by Ariana, Sweden (Sweden Mon 06 Mar 2017)
“Nära (ca 20 minuter gångavstånd) mål, billig, jättebra säng, stor matsal och utrustad kök. Kul att träffa så många nadra. Inget att klaga på. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Enkelt och funktionellt!

Recommended by Daniel Floda, Sweden (Sweden Fri 03 Mar 2017)
“Ett enkelt och funktionellt boende med plats för många. Det är gott om sängar men om alla är bokade tror jag inte toaletter, dushar och kylskåp räcker till! Fast nu vid Halvvasan var de hur bra som helst, nära till mataffären och allt annat man behöver. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Vasaloppsboende

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 28 Feb 2017)
“Trevligt Vasaloppsboende nära in till målet och nummerlappsutdelningen. Trångt och för få toaletter men för en natt där du endast är ute efter några timmars sömn så är detta ett kanon boende. Gäster med samma intressen och många tips delas ut :-)”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Mkt god service!

Recommended by Britt-Marie Ericsson , Sweden (Sweden Mon 27 Feb 2017)
“Verkligen bra service. Båda övernattningsdagarna var personal in och kolla så allt var ok. Kändes tryggt. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Övernattning Tjejvasan

Recommended by Karolina, Sweden (Sweden Mon 27 Feb 2017)
“Boendet passade mina behov perfekt då jag kom med bil till Mora, sent kvällen innan loppet, behövde någonstans att sova och nästa morgon kunde jag låta bilen stå kvar och gå med skidorna till bussen till Oxberg. Få duschar, men då jag duschade på idrottsanläggningen efter loppet så spelade det mig ingen roll. Bra med utrymme i köket ”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

Träffade inte någon personal. Få toalet...

Recommended by karin, Sweden (Sweden Fri 04 Mar 2016)
“Träffade inte någon personal. Få toaletter. Behövde ej använda duschen”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

Praktiskt och enkelt

Recommended by Anders, Sweden (Sweden Thu 03 Mar 2016)
“Har inget emot att sova i sovsal under enkla förhållanden och det här var en perfekt övernattningsmöjlighet. Kunde möjligtvis varit lite billigare.”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

Övernattning

Recommended by Stickan, Sweden (Sweden Thu 03 Mar 2016)
“Beskrivningen motsvarande det faktiska, enkel standard för övernattning/vila inför något motionslopp i närheten var det till användning.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

skåp+möjlighet att markera vilken säng och bokningsdatumar man bokat

Recommended by Bibban, Sweden (Sweden Mon 29 Feb 2016)
“Skåp av typen militärskåp vid varje säng som man kan ha sitt eget(medtages av varje hyrperson) lås till. När vi återkom dag 2 till vandrarhemmet var det en person som hade flyttat mina grejer från sängen och lagt detta på bordet i mitten på salen. Personen förstod inte att det redan var upptaget i den sängen. Där av tanken i rubriken.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Betalningsalternativ

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Betalningsalternativ

Our main sponsors