Särna Camping/Cottages

Address: Särnavägen 106, 790 90 Särna  show map
Location: Särna - Fulufjället
Guest score: 89% (71 of 80 recommend) (19 reviews)

Guest score: 89%

(71 of 80recommend)
Overall opinion 3.8 of 5
Service 4.5 of 5
Cabin condition 3.5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.6 of 5
Cleaning 3.6 of 5
Value for money 4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 22)

Veranda

Recommended by Lillemor , Sweden (Sweden Sun 14 Jul 2019)
“Önskvärt med någon sittmöbel utomhus vid stugan, så att man kan äta utomhus samtidigt som man ser den fantastiska utsikten. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Stuga och bokning

Not recommended by Helena, Sweden (Sweden Sun 07 Jul 2019)
“Jättefint läge på stugan men tyvärr var det inte tätt vid dörren vilket gjorde det rätt kallt. Möblerna var väldigt slitna, kändes mer som en övernattningsstuga i fjällen. Vi bokade via nätet, och när vi kom fram visste personalen inte något om vår bokning, turligt nog fanns en stuga ändå.”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 2 of 5

Enkel stuga

Recommended by MC-Jalle.se, Sweden (Sweden Tue 02 Jul 2019)
“Bra campingstugor med enkel standard. Fin utsikt över älven och fjällvärlden. Parkering för MC och bil i direkt anslutning till stugan. Lugnt och skönt. Ett bra ställe för utflykter i området eller som en övernattning på väg till Nordkap.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Det var väldigt kallt, både i stugan och...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 27 Sep 2018)
“Det var väldigt kallt, både i stugan och i kök, toa och dusch. Borde varit varmare! Det fanns varmvatten i duscharna iaf och det var bra.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Ostädat

Not recommended by CL, Sweden (Sweden Tue 31 Jul 2018)
“Det var ostädat och trasigt både i stugan och i servicehuset men personalen var mycket trevlig och campingen har ett mycket fint läge som väger upp lite. Sängarna i stugan var stenhårda. Boendet var ok för en natt.”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5

Fin camping, men inte lugn och tyst

Recommended by Jennica, Sweden (Sweden Tue 24 Jul 2018)
“Stugan var trevlig och campingen ligger vackert. Vi fick dock ingen information om att något som kallas ”Särnaveckan” skulle pågå under vår vistelse. Tävlingen på lördag morgon/förmiddag där snöskotrar kördes på sjön vet jag inte vad som var värst med - den brutala ljudnivån som fick oss att lämna campingen över dagen eller vetskapen om mängden bränsle som sprutas ut i vattendraget. Särnaveckan innebar även att bilar med hög musik körde ”raggar-runda” runt campingen från tidig kväll till tidig morgon (väcktes sista gången vid 3.30 om jag minns rätt). Vaknade sedan söndag morgon kl 6.15 till att några grannar testade basen på sin ljudanläggning... Så, fin camping, men ingen fridfull semesterhelg tyvärr. Hade väldigt gärna informerats om detta vid bokningen så att vi kunde valt ett annat boende. ”
Overall opinion 2 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5

Enkelt, trevligt, vackert och mycket prisvärt

Recommended by Hilding, Sweden (Sweden Mon 14 Aug 2017)
“Stugorna är små och enkla men mysiga och de har den utrustning som behövs och man sover gott. Servicehusen är relativt fräscha och allt fungerar bra. Campingen i sig är väldigt fin och läget är helt fantastiskt. Personalen är vänlig och hjälpsam och stämningen på campingen är trivsam. Vi återvänder gärna.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5

För få toaletter. Dåligt med varmvatten.

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 02 Aug 2017)
“För få toaletter. Dåligt med varmvatten.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Frysmöjlighet.

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 29 Jul 2017)
“Saknar möjlighet att frysa in uppfiskad fisk i frysskåp/box. Den lilla befintliga var helt fylld med isklampar.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Särna camping

Recommended by Barbro N, Sweden (Sweden Fri 21 Jul 2017)
“Vackert läge, lugnt trots hög beläggning. Trevligt samhälle med fin gammal kyrka”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Our main sponsors