Åmåsängsgårdens Stugby, Mora/Cottages

Address: Åmåsängsvägen 90, 79234 Mora  show map
Location: Mora
Guest score: 97% (61 of 63 recommend) (15 reviews)

Guest score: 97%

(61 of 63recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.6 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4.1 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3.9 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 15)

Perfekt Cykelvasa boende

Recommended by Eddeve, Sweden (Sweden Mon 13 Aug 2018)
“Ett perfekt boende för den som ska delta i några av loppen! Bra service, bra restaurang och inte minst en bra badplats!!!”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Vi bodde i stintjan. Att en bäddplats va...

Recommended by Hanna, Sweden (Sweden Tue 22 Aug 2017)
“Vi bodde i stintjan. Att en bäddplats var på soffan var inte ok att betala för. I samtalet inför sas det att det var en bäddsoffa. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Rustikt o lugnt

Recommended by Pinglan, Sweden (Sweden Mon 08 Aug 2016)
“Rustik stuga i lugn omgivning. Myrket trevlig personal.”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Supermysig camping med närhet till bad, ...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 07 Jun 2016)
“Supermysig camping med närhet till bad, jättefina dusch möjligheter!!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Härlig dalamiljö

Recommended by Pasi Sahi, Sweden (Sweden Tue 09 Feb 2016)
“Härlig miljö vid Siljans strand med gamla "Dalahus" som man bor i om man inte vill bo i dom modernare stugorna som också finns. Jättefina duschutrymmen och trevligt bemötande”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 3 of 5

Siljan

Recommended by PEO, Sweden (Sweden Fri 27 Jun 2014)
“Fint läge vid sjön Siljan.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

tre stugor

Recommended by Elisabeth Stern, Sweden (Sweden Tue 06 Aug 2013)
“Eftersom jag bokade våra tre stugor till tre familjer så tidigt som i mars förstår jag inte att vi kunde få stugor med så varierande standard. Storstugan var helt ok för familjen 5pers som bodde där. Stuga 8 var också bra men ingen upplysning gavs om den dåliga standarden i stuga 17 där det varken fanns vatten, toalett eller diskho. Den stugan var verkligen inte värd pengarna pga dessa faktorer. Kanske man kan tänka sig en återbetalning att använda vid ett senare besök i stugbyn? I övrigt stämde allt in på beskrivningen. Badstranden var mycket barnvänlig och området lugnt och familjärt trots många gäster.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

Stuga

Recommended by Mallan, Sweden (Sweden Mon 15 Jul 2013)
“Det var lite trångt med matbord o sängar bredvid. Vi hade tur med vädret så att vi kunde sitta ute. Men hade vi haft regn så hade det knappt gått. Vi hade med oss en rese-spjälsäng o den fick inte plats i det lilla rummet, det hade annars varit perfekt att kunna ställa in den där man kunde stängt dörren. Hade hellre haft något mindre på toaletten. Fina duschar i servicebyggnaden. Övrigt så kändes området väldigt nytt o det behöver göras en hel del markarbete för att det ska kännas bättre. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5

Suveräna stugor

Recommended by Carro, Sweden (Sweden Sun 07 Jul 2013)
“Helt underbara stugor som är fräscha och rena, servicehuset med duscharna och toaletterna var också riktigt fräscha och mycket bra städade. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

bra stuga

Recommended by Jan, United States (United States Fri 28 Jun 2013)
“perfekt läge vid sjön, järnvägsstationen och staden. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Our main sponsors