Mora Parken/Apartments, Mora

Address: Parkvägen, 792 37 Mora  show map
Location: Mora central
Guest score: 100% (28 of 28 recommend) (8 reviews)

Guest score: 100%

(28 of 28recommend)
Overall opinion 4.8 of 5
Service 4.3 of 5
Cabin condition 4.5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4.6 of 5
Cleaning 4.1 of 5
Value for money 4.1 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-8 of 8)

Receptionen har för lite info och svar p...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 03 Jan 2018)
“Receptionen har för lite info och svar på frågor”
Overall opinion 4 of 5
Service 2 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

nice red Swedish house

Recommended by Andy, Austria (Austria Sat 19 Aug 2017)
“The cabin looked like the typical Swedish houses that we saw everywhere. Nice experience to stay in one of them. The kitschen was well equipped. The rental of bed linen and towels worked perfectly - everything was in place when we arrived.”
Overall opinion 5 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

Trevligt och bra boende nära vasaloppsspåret

Recommended by Niklas, Sweden (Sweden Wed 04 Feb 2015)
“Hyrde en stuglägenhet under en kortvecka från torsdag till söndag, bra städat och bra utrustning i köket. Trevligt med golvvärme i badrummet och egen bod ute för skidorna. Extra plus för att det vara nära till vasaloppsspåret då v var på plats för att träna inför Kortvasan. Det enda som var negativt var att utlovad trådlösa internetet fungerade alls, fick ingen kontakt överhuvudtaget så fick köra egen hotspot för att lösa uppkopplingen. Jag rekommenderar detta boende trots problem med uppkopplingen.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Trevligt

Recommended by Wille, Sweden (Sweden Tue 08 Jul 2014)
“Hade en bra vistelse på området. Såg gärna att det fanns någon form av mat att tillgå under helgen dagtid. Tycker stugan var för dyr i förhållande vad man fick, städning borde ingå till det priset. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5

Härlig vistelse i Moraparken

Recommended by Anna-Lena, Sweden (Sweden Sat 28 Jun 2014)
“Hela området i Moraparken var härligt och kan passa alla! Det låg vackert vid östra daläven och det fanns massor av bra prommenadstråk/motionsspår! Stugan var verkligen fräsch och mycket varm! Den var lite "lyxig" och allt vi behövde fanns! Bra att det fanns wi-fi med tanke på barnen! Vi rekommenderar verkligen Moraparkens stugor, vi hade en härlig vistelse där!”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Siljan runt

Recommended by ls, Sweden (Sweden Tue 10 Jun 2014)
“Mycket bra stugor som vi gärna återkommer till !”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Komfortabelt boende

Recommended by "Marikabroder", Sweden (Sweden Mon 14 May 2012)
“Väl mottagen i receptionen, bra stuglägenhet, närhet till centrala Mora, bra omgivning för motion. Vi är helnöjda !!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Vasalopps uppladning med min son...

Recommended by Niclas Fredin, Sweden (Sweden Fri 24 Feb 2012)
“Efter att mellanlandat i Malung för att köra ett seednings lopp inför Vasaloppet drog vi vidare till Mora Parken och ett par dagars mys i stugbyn. vi bodde perfekt intil spåren i8 stuga nr.37 och upplevelsen att köra Vasaloppspåret baklänges med sin son på 10år var en härlig upplevelse gämfört med när man ligger på för fullt inför avslutande 5km till 6km markeringarna som man inte tänker på när man kör Vasaloppet, då är man alldelse för trött. Vi beslutyade redan på hemresan att vi skall komma upp även nästa år och då skall han få prova köra ungdomsvasan. Tackar för ett trevligt bemötande ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Betalningsalternativ

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Betalningsalternativ

Our main sponsors