Hotel Mora Parken, Mora

Address: Parkvägen 1-2, 792 00 Mora  show map
Location: Mora central
Guest score: 89% (75 of 84 recommend) (23 reviews)

Guest score: 89%

(75 of 84recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Standard of the hotel/room 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.7 of 5
Cleaning 4.2 of 5
Value for money 3.9 of 5
Service 4.1 of 5
Breakfast 4.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 23)

Familjen var mycket nöjd med precis allt...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 07 Aug 2018)
“Familjen var mycket nöjd med precis allt! Nära till bad och mycket annat skoj för barnen. Besöker mer än gärna hotellet igen! Frukosten var också fantastiskt bra då det fanns nåt för alla. Hade inte värst mycket personalkontakt men när det inträffade var dom också jättebra! ”
Moraparken Hotell replies (Tue 04 Sep 2018)
Tack för din feedback. Vi på Mora Parken är glada att höra att du trivdes under din vistelse hos oss. Välkommen åter Mvh Mora Parken
Overall opinion 5 of 5
Standard of the hotel/room 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Det var dåligt att det inte fanns så att...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 03 Aug 2018)
“Det var dåligt att det inte fanns så att man kunde få kall luft pga varmt ute och varmt inne ”
Moraparken Hotell replies (Tue 04 Sep 2018)
Vi på Mora Parken beklagar att du upplevde problem under din vistelse hos oss. Ja rekord värmen tog oss alla på sängen. I receptionen hade vi fläcktar som man kunde f låna. Vi ber om ursäkt för att du inte fick den informationen Vi hoppas att det löstes på ett bra sätt. Vi värdesätter din åsikt och jobbar hela tiden på att bli bättre Välkommen åter Mvh Mora Parken
Overall opinion 4 of 5
Standard of the hotel/room 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Bra läge

Recommended by Håkan, Sweden (Sweden Mon 14 Aug 2017)
“Mycket bra läge men dåligt skyltat till hotellet vid första grinden, vi fick fråga i affären efter vägen.”
Overall opinion 5 of 5
Standard of the hotel/room 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Toppenbra !

Recommended by Gerd, Sweden (Sweden Wed 07 Jun 2017)
“Mycket trevligt hotell. Eftersom jag gillar mindre hotell. Lugnt och fint läge vid Dalälven. Trevlig personal. Toppen !”
Overall opinion 5 of 5
Standard of the hotel/room 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Drömläge vid Österdalälven

Recommended by Fredde, Sweden (Sweden Tue 13 Sep 2016)
“Vänligt, vilsamt, värt ett besök. Restaurangen i bowlinghuset rekommenderas. Mkt trevlig personal och rimliga priser.”
Overall opinion 5 of 5
Standard of the hotel/room 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Äkta Dalarkänsla

Recommended by Renée, Sweden (Sweden Tue 23 Aug 2016)
“Bra service Bra organisation Gladhet”
Overall opinion 5 of 5
Standard of the hotel/room 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Trevligt och vackert. mycke att se.god s...

Recommended by Kerstin, Sweden (Sweden Mon 15 Aug 2016)
“Trevligt och vackert. mycke att se.god service.”
Overall opinion 5 of 5
Standard of the hotel/room 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Lyhört

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 18 Jul 2016)
“Väldigt lyhört”
Overall opinion 3 of 5
Standard of the hotel/room 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 0 of 0
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0
Service 0 of 0
Breakfast 0 of 0

Våningssängen var inte stabil. Kändes ra...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 02 Jul 2016)
“Våningssängen var inte stabil. Kändes ranglig. Vi vågade inte lägga barnen i den. Det kändes inte så bra för mig som mormor eftersom jag hade bokat rummet. Självklart kunde jag ha klagat på plats, då kanske ni hade erbjudit ett annat rum.”
Overall opinion 4 of 5
Standard of the hotel/room 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 5 of 5

Skön mellanlandning

Recommended by Farmor, Sweden (Sweden Tue 14 Jun 2016)
“Efter ett intensivt och ruschigt studentfirande av 2 barnbarn i Falun fick vi mellanlanda, på väg hem till Malung. Vi besökte Zorn museet med den nya utställningen och åt en god middag på kvällen. På hemresedagen tittade vi på Vikingagravar på Sollerön med en grupp forntidsintresserade från Malung. Ert hotell var bra, en trevlig överraskning! ”
Overall opinion 5 of 5
Standard of the hotel/room 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Our main sponsors