Idre Fjäll Arena, Hemsus Mora Sports hall

Address: Bryggerivägen , 792 37 Mora  show map
Location: Mora
Guest score: 84% (118 of 141 recommend) (39 reviews)

Guest score: 84%

(118 of 141recommend)
Overall opinion 3.7 of 5
Services 4.1 of 5
Hostelcondition 3.3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.8 of 5
Cleaning 3.5 of 5
Value for money 3.8 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 39)

Prisvärt boende inför vasaloppsvecka, både vintertid och sommartid

Recommended by missrangen, Sweden (Sweden Tue 14 Aug 2018)
“Har nu bokat detta boende ett flertal gånger inför vasaloppsveckor, både sommartid och vintertid. Lugnt och bra sängar att sova i. mycket bra bemötande av personalen som har hand om det och kan verkligen rekommendera detta ställe vid vasaloppsveckor. Serveras stadig frukost som man står sig länge på. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Enkelt boende i avskilda områden i idrot...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 13 Aug 2018)
“Enkelt boende i avskilda områden i idrottshallen. Trevlig men enkel frukost för de som bokat det. Inget lyx mrn funkar helt klart!”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Cykelvasa boende

Recommended by CVRookie2018, Sweden (Sweden Mon 13 Aug 2018)
“Premiär i Cykelvasan och ett alldeles.utmärkt boende för.detta. Mycket prisvärt, god service. Enkel standard frukost finns. Promenad avstånd till Mora centrum (ca 25 minuter.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Enkelt och välfungerande men en bit från centrum

Recommended by Jakob La, Sweden (Sweden Fri 18 Mar 2016)
“Bodde i Unihoc Arena en natt i samband med Halvvasan. Eftersom det är ett av veckans minsta lopp var vi få bodde där, så det var absolut ingen trängsel - kan tänka mig att det är en annan upplevelse när det är välfyllt, sovsalarna har många våningssängar ganska tätt. Boendet funkade som förväntat, enkel och prisvärd logi för enstaka natt eller nätter. Största minuset är läget, har man inte bil är det en ganska rejäl promenad till och från centrum.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

För långt ifrån Mora centrum om man ska ...

Recommended by Anonymous , Norway (Norway Fri 11 Mar 2016)
“För långt ifrån Mora centrum om man ska gå. Trångt mellan sängarna.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Frukosten kunde ha serverats trevligare,...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 03 Mar 2016)
“Frukosten kunde ha serverats trevligare, kanske ett ägg hade passat bra med tanke på att vi som bodde där skulle genomföra ett längre eller kortare lopp.”
Overall opinion 3 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5

kul

Recommended by Ni, Sweden (Sweden Wed 02 Mar 2016)
“Det kunde ha varit lite glesare med sängar och gärna någon belysning på morgonen, tex en ficklampa att låna. Men trevlig stämning och bra cafe!”
Overall opinion 3 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5

Unihoc

Recommended by MK, Sweden (Sweden Wed 11 Mar 2015)
“Relativt långt från Mora centrum och mässan. och eftersom jag kom ensam med tåget fick jag promenera fram och tillbaka längs Oxbergsvägen mitt i trafiken. Gångvägarna var ju avstängda. Mina skidor var inlämnade på vallning och jag fick således promenera och hämta dem, samt promenera mitt i natten till bussen som skulle ta mig till Sälen. För övrigt skön säng, bra service. ”
Overall opinion 3 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Prisvärt billigt alternativ

Recommended by Susanne Tjejvasan 2015, Sweden (Sweden Sun 08 Mar 2015)
“Sovsal med logementskänsla, mycket bra sängar. En aning trångt mellan sängarna, borde gå att ändra. Gick förvånansvärt bra att sova trots att många skulle upp mitt i natten för att åka öppet spår. Frukosten klart godkänd. Skulle inte tveka att bo där igen.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5

tredje året i rad

Recommended by Jan, Sweden (Sweden Fri 06 Mar 2015)
“Jag tycker att det är mycket bra. Det är ganska långt att gå från Mora järnvägsstation till Hemus, men annars har det många fördelar som uppväger det. Trevligt att träffa andra som också är där för att åka skidor. Alla i KAIS Mora är väldigt trevliga och servicevilliga. Vardagar finns det buss annars får man ta taxi. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Our main sponsors