Idre Fjäll Arena, Hemsus Mora Sports hall

Address: Bryggerivägen , 792 37 Mora  show map
Location: Mora
Guest score: 84% (129 of 153 recommend) (44 reviews)

Guest score: 84%

(129 of 153recommend)
Overall opinion 3.7 of 5
Services 4.1 of 5
Hostelcondition 3.3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.8 of 5
Cleaning 3.5 of 5
Value for money 3.8 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 44)

I helhet bra. Frukosten kunde varit bätt...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 03 Mar 2019)
“I helhet bra. Frukosten kunde varit bättre. Ordentligt kokt gröt + olika frön saknades.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Enkelt boende

Recommended by Asiac, Sweden (Sweden Fri 01 Mar 2019)
“Jag skulle åka halvvasan och detta blev det perfekta boendet kvällen innan. Ligger ca 2,5km promenad från centrum men spänner man på sig skidorna så blir det närmre. Vasaloppsspåret passerar precis utanför hallen. Bokar detta boendet även nästa gång jag åker något lopp under vasaloppsveckan.”
Overall opinion 5 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Dålig kommunikatiom

Recommended by Björn, Sweden (Sweden Fri 01 Mar 2019)
“Personen på plats hade ingen information om att vi hade bokat boende fastän vi bokat 5 månader i förväg. Gick bra i det här fallet men hade varit tråkigt om det var fullbokat. I övrigt var allt enligt förväntan..”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Prisvärt och bra Vasaloppsboende i våningssängar i Sporthall, bredvid Vasaloppsspåret.

Recommended by Vasalopps Morgan, Sweden (Sweden Thu 28 Feb 2019)
“Hej! Allt var bra! Bra ordnat, lugnt och trevligt, bredvid Vasaloppsspåret i Hemus, 2,5 km. från Vasaloppsspåret i Mora, innan campingen; Mora Parken. Med trevliga Vasaloppsdeltagare som övernattar där. Bra för par och familjer med lite större barn. Olika föreningar och företag övernattar där också. Stor parkering med gott om plats för bilar, bussar, lastbilar och Husbilar samt husvagnsekipage. Inga eluttag, bara via sladd inifrån arenan.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Bra och billigt boende

Recommended by Suss, Sweden (Sweden Thu 28 Feb 2019)
“Vi behövde någonstans att sova inför Halvvasan och då var det här ett bra alternativ. Prisvärt och nära Vasaloppsarenan. Toppen att man kunde köpa till frukostpaket så vi slapp tänka på det också. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Prisvärt boende inför vasaloppsvecka, både vintertid och sommartid

Recommended by missrangen, Sweden (Sweden Tue 14 Aug 2018)
“Har nu bokat detta boende ett flertal gånger inför vasaloppsveckor, både sommartid och vintertid. Lugnt och bra sängar att sova i. mycket bra bemötande av personalen som har hand om det och kan verkligen rekommendera detta ställe vid vasaloppsveckor. Serveras stadig frukost som man står sig länge på. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Enkelt boende i avskilda områden i idrot...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 13 Aug 2018)
“Enkelt boende i avskilda områden i idrottshallen. Trevlig men enkel frukost för de som bokat det. Inget lyx mrn funkar helt klart!”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Cykelvasa boende

Recommended by CVRookie2018, Sweden (Sweden Mon 13 Aug 2018)
“Premiär i Cykelvasan och ett alldeles.utmärkt boende för.detta. Mycket prisvärt, god service. Enkel standard frukost finns. Promenad avstånd till Mora centrum (ca 25 minuter.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Enkelt och välfungerande men en bit från centrum

Recommended by Jakob La, Sweden (Sweden Fri 18 Mar 2016)
“Bodde i Unihoc Arena en natt i samband med Halvvasan. Eftersom det är ett av veckans minsta lopp var vi få bodde där, så det var absolut ingen trängsel - kan tänka mig att det är en annan upplevelse när det är välfyllt, sovsalarna har många våningssängar ganska tätt. Boendet funkade som förväntat, enkel och prisvärd logi för enstaka natt eller nätter. Största minuset är läget, har man inte bil är det en ganska rejäl promenad till och från centrum.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

För långt ifrån Mora centrum om man ska ...

Recommended by Anonymous , Norway (Norway Fri 11 Mar 2016)
“För långt ifrån Mora centrum om man ska gå. Trångt mellan sängarna.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Our main sponsors