K.U.L. Hem & Logi

Address: Moragatan 7, 792 30 Mora  show map
Location: Mora central
Guest score: 90% (52 of 58 recommend) (20 reviews)

Guest score: 90%

(52 of 58recommend)
Overall opinion 3.7 of 5
Services 3.3 of 5
Hostelcondition 3.5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.1 of 5
Cleaning 3.1 of 5
Value for money 3.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 20)

Rum

Recommended by Kele, Sweden (Sweden Wed 06 Mar 2019)
“Hörde att det skulle vara lyhört. Det kanske är det men fungerade bra med gästerna före och efter Vasaloppet. Lite trångt på rummet mht till bagaget.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

Smidigt och prisvärt men det finns förbättringspotential

Recommended by Rebecka, Sweden (Sweden Sat 04 Mar 2017)
“Bodde där för att åka halvvasan 2017. Det var ganska lätt att hitta (man kunde förtydliga att det var samma byggnad som trafikskolan) och supersmidigt att checka in. Personalen som vi först träffade dagen efter hälsade aldrig på oss, hade varit trevligt om de gjort det. "Vallabod/rum" fanns inte. Vi fick valla på en plastfilm på golvet. Jag hade inte väntat mig mer om det inge hade stått att det skulle finnas vallamöjligheter. Gänget före oss hade städat hyfsat, hittade en tom vattenflaska under sängen men det var inget dom störde oss! Superbra att lakan ingick! Nära till allt, okej kök, badrum och dusch. Prisvärt om än lite falska förhoppningar vad gäller vallningen innan ankomst.”
Overall opinion 3 of 5
Services 2 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Lyhört

Recommended by Karin, Sweden (Sweden Thu 17 Mar 2016)
“Väldigt lyhört mellan rummen. Första natten vaknade vi av att datorerna plötsligt startade igång i någon form av uppdatering, andra natten kunde vi inte sova pga nåt gäng som kom in utifrån och var väldigt högljudda och som trots att både vi och några andra i ett annat rum bad dem vara tysta fortsatte sitt partaj med motivationen "men vaddå det är väl inget lopp imorgon?". Öronproppar hjälpte knappast mot oväsendet. Detta var natten efter Halvvasan.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5

Vi upplever att trafikskolan blir ett al...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 09 Mar 2016)
“Vi upplever att trafikskolan blir ett allt sämre boendealternativ för oss. Centralt och praktiskt, javisst. Men, det finns en nedre gräns för vad som är acceptabelt vad gäller lortighet. Jag fick börja med att sanera vårt rum på använda snuspåsar. Lister är oerhört smutsiga och dammiga. Under de tre nätter och två dagar vi bodde på vandrarhemmet städades inte toaletter oss veterligen. Det är inte ok. Det är sunkigt.”
Overall opinion 2 of 5
Services 2 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 3 of 5

Perfekt läge

Recommended by Kecke, Sweden (Sweden Wed 02 Mar 2016)
“Perfekt läge nära mässområdet , bra att kunna låna parkering, mycket sköna sängar. Bra sällskapsrum Kan verkligen rekommendera detta boende.”
Overall opinion 5 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Login var helt okej, smidigt med kök och...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 02 Mar 2016)
“Login var helt okej, smidigt med kök och toaletter. Sovrummen var okej men lite jobbigt med att det lyste från andra rum alternativt att man kände att man störde andra rum när man själv hade tänt.”
Overall opinion 4 of 5
Services 1 of 5
Hostelcondition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5

Enkelt lyhört boende, men bra läge. OK b...

Recommended by Ina, Sweden (Sweden Mon 29 Feb 2016)
“Enkelt lyhört boende, men bra läge. OK boende under vasaloppsveckan.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

Fönster

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 28 Feb 2016)
“Allt var bra, men det fanns inga fönster i rummen. Jag såg bara en nödutgång, som var trappen upp,, från källaren där vi bodde. Kändes olustigt. ”
Overall opinion 5 of 5
Hostelcondition 1 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 2 of 5

Trafikskolan

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 05 Mar 2015)
“Hej Det stog att incheckning skulle vara vid 15:00 men det fanns ingen där, vi började själv plocka ut från rummet och fixa till. De kom sen med sängkläder. Jag tycker de skulle underhållsstädat lite bättre under vistelsen när det är så många som flyttar in och ut under kort tid. Städat toaletter och fyllt på papper. Läget var perfekt och sängarna bra.”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5

Centralt och gott om allmänna utrymmen

Recommended by Skidåkaren, Sweden (Sweden Thu 06 Mar 2014)
“Boendet var bra så till vida att det fanns gott om allmänna utrymmen för att äta, se på TV, avskildhet. Rummen är bra förutom att det är väldigt lyhört då väggarna ej går ända upp i taket. Det innebär också att har angränsande rum ljuset tänt lyser det in mycket i det egna rummet. Sängerna var bra och det finns goda möjligheter att laga och förvara egen mat. Det var dock dåligt städat så stället behöver en ordentligt genomstädning i alla utrymmen! Jag kommer ändå gärna tillbaka!”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 4 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Our main sponsors