Soltägtgården B&B, Plintsberg, Tällberg

Address: Plintsbergsvägen 96-98, 79370 Tällberg  show map
Location: Tällberg
Guest score: 90% (27 of 30 recommend) (10 reviews)

Guest score: 90%

(27 of 30recommend)
Overall opinion 4.3 of 5
Service 4.2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4.2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3.9 of 5
Condition 4.3 of 5
Breakfast 3.8 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 10)

Ett semesterparadis

Recommended by Nina Stjärnström, Sweden (Sweden Tue 19 Jun 2018)
“Utsikten är helt fantastisk och hela miljön inbjuder till avkoppling samtidigt som de vackra husen och intedningen ger inspiration och lugn. Tycker att frukosten var precis lagom, rummet var fräscht o hög standard på badrum. Kanske vill man ha wi-fi, å andra sidan kan det vara ett plus att inte ständigt vara uppkopplad. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Vackert läge, tyst och lugnt och ett pen...

Not recommended by Resenären, Sweden (Sweden Sat 05 Aug 2017)
“Vackert läge, tyst och lugnt och ett pensionat med alla förutsättningar att bli ett toppenställe att besöka. Det som drar ner betyget är lyhördheten från andra gäster, detaljer i städningen mm (fläckar på madrassen, en väl uttjänt toalettborste, att det läckte vatten från duschen ut på toalettgolvet, handdukarna luktade mögel) Annars välstädat och trevlig miljö, många sittplatser både ute och inne med utsikt över Siljan. Frukosten var mycket enkel. Hade uppskattat om det fanns mer lokala produkter, frukt (några skivor melon serverades)samt att man avskilde köttpålägg och ost( separata tallrikar och gafflar). Det finns så mycket gott bröd i Dalarna men det märktes inte i brödfatet som innehöll samma bröd som man kan köpa i stort sett hela Sverige. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5
Condition 4 of 5
Breakfast 2 of 5

Fantastiskt gulligt litet pensionat

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 21 Jun 2017)
“Fantastiskt gulligt litet pensionat”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Prisvärt o vackert

Recommended by LC, Sweden (Sweden Mon 08 Aug 2016)
“vi tycker pensionatet var mycket bra med bra personal o god service. Synnerligen prisvärt i vacker natur.!!”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Underbar utsikt

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 13 Jul 2016)
“Fantastiskt läge med utsikt över Siljan.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 5 of 5
Breakfast 4 of 5

En lite pärla i Dalarna.

Recommended by Regina, Sweden (Sweden Tue 21 Jul 2015)
“Fantastisk vy, lugnt och vilsamt. Välskött, vackert renoverat och estetiskt. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5
Breakfast 3 of 5

Ett mycket trevligt och prisvärt boende ...

Recommended by Susanne, Sweden (Sweden Tue 05 Aug 2014)
“Ett mycket trevligt och prisvärt boende med fantastisk utsikt över Siljan. Mycket trivsam atmosfär. Det fanns fina uteplatser att sitta vid, sittgrupp i trädgården, och stor fin balkong i anslutning till frukostmatsalen. Personalen var mycket trevlig och tillmötesgående. Vi bodde i ett av rummen i huvudbyggnaden, rummet var smakfullt renoverat med fräscht och fint badrum. Något lyhört men detta var absolut ingen problem under vår vistelse. Jag kan varmt rekommendera detta boende. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Synpunkter

Recommended by Katarina, Sweden (Sweden Tue 05 Aug 2014)
“Ganska små dubbelrum; ingen plats att ställa resväskan på. Bra badrum. Det borde framgå vid bokningen att det inte är ngn städning av rummen. Frukosten var lite spartansk med hänsyn till priset för boendet. Trevlig personal.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Soltägtgården - bästa läge!

Recommended by Ulrica, Sweden (Sweden Tue 04 Jun 2013)
“Vi fick en lägenhet istället för dubbelrum och det var jättebra. De hade fyllt upp kylen med frukost så vi klarade oss i två dagar. Båda dagarna satt vi utanför lägenheten och åt frukost med en fantastisk vy framför oss - Siljan! Jag cyklade Siljan runt på lördagen och förutsättningarna var optimala, vackert väder, nästan ingen vind och en massa människor längs med vägen som hejade på. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Dala-vistelse

Recommended by Vi från södra Skåne, Sweden (Sweden Tue 10 Jul 2012)
“Mellan Leksand och Rättvik ligger denna charmiga och hemtrevliga dalagård. Mysig trädgård med uteplatser och med en fantastisk utsikt över Siljan. Soltägtgården är en plats vi gärna återkommer till.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 5 of 5
Breakfast 5 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Our main sponsors