Villa Klockarbo, Tällberg

Address: Siljansvägen 477, 793 70 Tällberg  show map
Location: Tällberg
Guest score: 96% (81 of 84 recommend) (19 reviews)

Guest score: 96%

(81 of 84recommend)
Overall opinion 4.2 of 5
Service 4.5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.5 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 3.9 of 5
Value for money 4.1 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 20)

Klockarbo

Recommended by Annika, Sweden (Sweden Tue 30 Jul 2019)
“Lugnt och tyst boende i otroligt vacker miljö, som lämnar en del att önska i övrigt. Väldigt litet rum, med näst intill inga avställningsytor. Mycket damm bakom gardinerna. Ett antal hår i sängkläderna. Tvättstället på toan satt monterat så nära toastolen så det var lite svårt att komma åt att sätta sig. Duschen var toppen, sällsynt bra tryck på vattnet och lättställd temperatur. Saknade hängare för badlakanen. Mycket trevligt värdpar. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 1 of 5
Cleaning 2 of 5
Breakfast 3 of 5
Value for money 2 of 5

Utmärkt

Recommended by Helene, Sweden (Sweden Sat 14 Jul 2018)
“Ett utmärkt boende väldigt centralt. Bra med frukostbiljetterna till grannhotellet som serverade en mycket fin frukost. Allt vackert beläget med fin utsikt. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Genuint och utmärkt

Recommended by Linda, Sweden (Sweden Wed 02 Aug 2017)
“Mycket trevliga värdar! Hyrde lilla härbret. Enkelt men trivsamt. Prisvärt och mitt i byn. Rekommenderas!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 0 of 0
Facilities (shower, wc etc) 0 of 0
Cleaning 0 of 0
Breakfast 0 of 0
Value for money 0 of 0

Charmigt boende

Recommended by Monica, Sweden (Sweden Sat 15 Jul 2017)
“Vi var helnöjda med detta boende. Trevligt bemötande och härlig frukost på hotellet bredvid. Vi kommer tillbaka!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Vickning Klockaregårdens hotell

Recommended by Britt, Sweden (Sweden Mon 10 Jul 2017)
“Den vickning efter Dalhalla som vi köpte på Klockaregårdens hotell ( grannhotellet) var verkligen under all kritik. Janssons frestelse som var en rå potatisröra med varm mjölk och där ansjovisen lyste med sin frånvaro. Brödet var bara småsmulor av knäckebröd. Stackars tjejer som jobbade i baren Det var bland det sämstaom vi någonsin fått oss serverat.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 3 of 5
Value for money 4 of 5

Villa Klockarbo

Recommended by Yvonne, Sweden (Sweden Thu 11 Aug 2016)
“Enkelt och mysigt. Lugnt och skönt Vidunderligt vacker utsikt.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 0 of 0
Value for money 0 of 0

Mycket trevligt ställe och trevliga värd...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 28 Jun 2016)
“Mycket trevligt ställe och trevliga värdar. Bra beläget mitt i byn. Enda nackdelen var att det bara fanns en toa för alla härbrena som dessutom var belägen i duschrummet.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 0 of 0
Value for money 0 of 0

Härliga Villa Klockarbo!

Recommended by Kerstin, Sweden (Sweden Mon 10 Aug 2015)
“Vi har återkommit till detta mysiga B&B i flera år och kommer att fortsätta göra det!”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 3 of 5
Value for money 5 of 5

Villa Klockarbo

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 12 Aug 2014)
“Bra, förutom att dusch och toalett låg i ett annat hus, men jag bokade sent så detta var kanske det enda som fanns kvar.”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 3 of 5

Magiska dagar

Recommended by Theo, Sweden (Sweden Tue 05 Aug 2014)
“ Om det var sällskapet (troligen) eller boendet som gav några magiska dagar i Tällberg låter jag vara osagt; faktum kvarstår att det var ett riktigt trevligt boende mitt i smeten och med rena, fräscha och funktionella rum. Frukosten finge gärna ingå i priset. För övrigt inget att klaga på!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 4 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Our main sponsors