Leksand Strand Holiday Village

Address: Siljansvägen 61, 793 22 Leksand  show map
Location: Leksand
Guest score: 95% (145 of 153 recommend) (46 reviews)

Guest score: 95%

(145 of 153recommend)
Overall opinion 4.3 of 5
Service 4.2 of 5
Cabin condition 4.2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Value for money 3.9 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 31-40 of 46)

Kallt

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 11 Jan 2013)
“Stugan varbra, men vad som var tydligt var att då det var kallt ute så blev även stugan dragig, så vi upplevde nog att det var lite kallt.”
Overall opinion 4 of 5

Det var smutsigt och dammigt i det sovr...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 09 Oct 2012)
“Det var smutsigt och dammigt i det sovrum där dubbelsäng står. Köksbordet var kladdigt och duken alldelles fläckig. Ute platsen var full av glassplitter.”
Overall opinion 2 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5

Weekend

Recommended by Skåne-Leksing, Sweden (Sweden Tue 02 Oct 2012)
“Underbart bemötande av personal,rogivande vistelse,skulle stannat längre. Återvänder snarast möjligt,”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5

stugan

Recommended by Cia, Sweden (Sweden Sun 16 Sep 2012)
“Mysig och lagom stor stuga i underbar miljö”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5

Jag tyckte att stugan var en toppenfin,b...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 22 Aug 2012)
“Jag tyckte att stugan var en toppenfin,bra utrustad,men sovrummen var varma,en fläkt hade vart bra o ha! Och vi som hyrde stugan en natt tyckte det var lite snålt om tid med incheckning o slutstädning bara! Men vi kommer nog igen nästa år,med fler nätter inbokade! ”
Overall opinion 5 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

Höststängt?

Recommended by Baddaren, Sweden (Sweden Sun 19 Aug 2012)
“Vi tyckte att bokning, stuga och pris var bra. Däremot tyckte vi att det var dåligt att en så stor camping drar ner så på service redan veckan innan Sommarland stänger och skolorna börjar. Vi hade tex gärna ätit i restaurangen på campingen samt handlat i affären. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Fin stuga

Recommended by Nöjd kund, Sweden (Sweden Wed 01 Aug 2012)
“En av de bästa stugor jag har bott i med ett riktigt bra läge där det var nära till aktiviteter för alla åldrar”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Vi var mycket nöjda med stugan, men städ...

Recommended by Rick, Sweden (Sweden Tue 24 Jul 2012)
“Vi var mycket nöjda med stugan, men städningen när vi kom dit var inte särskilt bra. Smutsigt i ugnen och inte riktigt rena toaletter. men helhetsintrycket var bra!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Skador i stugan

Recommended by Patrick Axtelius, Sweden (Sweden Mon 16 Jul 2012)
“Det var flera skador i stugan när vi kom dit som t.ex. hål i väggar och dörrar. Eluttag som inte fungerade osv. och den informationen vill man som stughyrare veta att ni redan känner till och har dokumenterat så att inga efterkrav skickas till oss. Den biten var riktigt dåligt skött.”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5

Stuga i Campingbyn

Recommended by Baraanne, Sweden (Sweden Sun 15 Jul 2012)
“Ofräscha toaletter o duschar. Oklart var man kunde hämta friskt vatten...”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Our main sponsors