Leksand Strand Holiday Village

Address: Siljansvägen 61, 793 22 Leksand  show map
Location: Leksand
Guest score: 95% (145 of 153 recommend) (46 reviews)

Guest score: 95%

(145 of 153recommend)
Overall opinion 4.3 of 5
Service 4.2 of 5
Cabin condition 4.2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Value for money 3.9 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 21-30 of 46)

Mysigt men lite opraktiskt.

Recommended by 4 vuxna, Sweden (Sweden Sun 04 Aug 2013)
“Mysig stuga med fin utsikt över Siljan. Tyvärr var duschutrymmet värdelöst. Trångt, enbart duschdraperi och ingen kant på golvet som fångar upp vattnet gör att det rinner ut över hela golvet. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

Tallbacken 1

Recommended by EAE, Sweden (Sweden Thu 01 Aug 2013)
“Mycket fin stuga i mycket fin miljö, bra och välskött camping. Ett minus för att koll efter föregående gäst ej gjorts noggrannare. Vi upptäckte porslin saknades, duschdraperi nedrivet och trasigt, draperi vid ytterdörr ramlade ned därför att fäste ej var ordentligt fastsatt (troligtvis nedrivet av förra gästen). Däremot kom det genast en ur personalen och åtgärdade bristerna när vi påpekade dem men detta borde ha setts vid en kontroll av stugan innan vi kom.”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5

Bra uppfyllde förväntningarna

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 27 Jul 2013)
“Bra uppfyllde förväntningarna ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Lite slitet

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 13 Jul 2013)
“Vår stuga upplevdes lite sliten, dörren inne i toaletten var avskavd. (Mycket beroende på placeringen av duschen, kan jag tro) Uteplatsen kändes också i behov av uppfräschning.”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5

Dusch

Recommended by Elin , Sweden (Sweden Thu 27 Jun 2013)
“Mycket nöjd! :-D förutom med duschen i servicehuset som var kall eller superkall... Vet inte om ddetta berodde på att fler duschar var igång samtidigt eller om det brukar vara så. Flera av oss Som duschade hade samma problem. Tips! Skriv vad som ingår i stugköket, hade med kastrull och stekpanna i onödan :-P”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Midsommarhelg på Leksand Strand

Recommended by Lena, Sweden (Sweden Tue 25 Jun 2013)
“Vilken underbar miljö att tillbringa midsommar på, hade det trevligt på många vis...MEN.... * Fy för dessa grannar som inte visa respekt, gapa, skrek och spela hög musik ...närhelst det passa dom...trodde de ibland skulle riva stugan. * Dålig standard på stugan, väldigt primitivt. * Duscharna under all kritik..på söndan va det inte trevligt gå dit och duscha...skitigt och inga skrapor eller dyl att göra rent med. * Trodde stugan va enkel och inte dubbelboende...för lyhört. * MEN...Vilket bra läge och utsikt över Siljan,fin strand, trevligt med tågfärd in till Leksand på midsommarafton...Trevlig personal * Vill gärna återkomma , men då i ett annat boende på campingen, Mvh Lena”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 1 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5

Alternativ till stuga

Recommended by Lilian, Sweden (Sweden Tue 25 Jun 2013)
“Eftersom vi bodde i "elevvåning" (?) i Barkdalsskolan var det egentligen ingen stuga, relativt nytt och fräscht rum med trinett och dusch och WC, och vi fick det vi behövde.. Plus för att det fanns "köksgrejer" hade inte räknat med det.. Ett tips; Om ni/Leksands kommun tagit ner en del träd bakom stuglängan, tror vi att vi hade haft lite sjöutsikt också.. och det är ju alltid trevligt..”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

utcheckning

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 24 Jun 2013)
“Det var dålig/ingen information om när in och utcheckning skulle ske innan bokningen. Eftersom man får städa stugan själv vid utcheckning förstår jag inte varför man är tvungen att checka ut så tidigt. Vi frågade om vi kunde få behålla stugan ett par timmar extra mot att vi betalade, det gick inte. utcheckningensdagen frågade vi om vi kunde ha bilen parkerad nån timme och det gick bra för att stugan inte var bokad, det var schysst. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5

Bra och dåligt

Recommended by Kajsa, Sweden (Sweden Tue 04 Jun 2013)
“Fin å fräsch stuga på de hela taget, men ventilationen i sovrummen var ingen höjdare, det ena rummet med 4 sängar blev mycket kvavt under natten och svårt att vädra utan att släppa in mygg. Och även det andra sovrummet på övervåningen kändes väldigt kvavt på morgonen. En bra sak var att det fanns grill och fin uteplats under tak. Plus för diskmaskin också.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Helt nöjda

Recommended by Yxa, Sweden (Sweden Mon 25 Feb 2013)
“Boendet motsvarade helt våra förväntningar.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 3 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Our main sponsors