Leksand Strand Holiday Village

Address: Siljansvägen 61, 793 22 Leksand  show map
Location: Leksand
Guest score: 95% (145 of 153 recommend) (46 reviews)

Guest score: 95%

(145 of 153recommend)
Overall opinion 4.3 of 5
Service 4.2 of 5
Cabin condition 4.2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Value for money 3.9 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 11-20 of 46)

Boende

Recommended by Svempa, Sweden (Sweden Wed 25 Feb 2015)
“Mycket trevligt boende, vi var fyra vuxna alla tyckte lika”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Bra stuga på väg till fjällsemestern

Recommended by Chomelia, Sweden (Sweden Sun 11 Jan 2015)
“Fräsch stuga, smart lösning med incheckning på lågsäsong, bra med möjlighet för 5 sovande, allt till belåtenhet. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Prisvärt

Recommended by Marianne, Sweden (Sweden Wed 06 Aug 2014)
“Bra läge med sjöutsikt. Enkel standard vilket vi var medvetna om när vi bokade. Prisvärt.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0

Tallbacken 2 nr13 v31

Recommended by Tommy, Sweden (Sweden Sun 03 Aug 2014)
“Dåligt städat och odiskat. Låg smink och tidning under en säng. Stopp i duschavlopp. Fimpar runt stugan. Resten var mycket bra”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 3 of 5

Bo inte i Leksands strand stugby en midsommar!

Not recommended by Ulla-Britt, Sweden (Sweden Tue 01 Jul 2014)
“Partyn hela nätterna med fulla ungdomar (får verkligen 6-8 ungdomar hyra en stuga?) hög musik skrål och skrän hela nätterna, vi hade en femmånaders baby i vårt sällskap och det var ingen bra ide´. Ingen kontroll kring och i stugorna, nej dit åker inte vi något mer kring midsommar!”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5

Personalen i receptionen hade kanske int...

Recommended by Johan, Sweden (Sweden Tue 24 Jun 2014)
“Personalen i receptionen hade kanske inte helkoll på in, utcheckningar eller betalningar. Men de var mycket trevliga så det gjorde inte så mycket. Trevligt, kommer gärna tillbaka till Leksand fler midsommrar”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

En midsommar som kommer att bli ihågkommen!

Recommended by Martin Holmstedt, Sweden (Sweden Tue 24 Jun 2014)
“...och förhoppningsvis många fler framöver också. Jag och mina kära vänner planerar att göra Leksand Strand till en årlig tradition så långt framöver som vi förmår och har tid. Ett gott bemötande från all personal vi stött på, och jag personligen kunde inte vara mer nöjd. Ni rockar! Om något, se till att beställa en lite varmare midsommar till nästa år ;) På återseende!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Rymlig stuga för STOOR familj

Recommended by Näs familjen, Sweden (Sweden Tue 08 Apr 2014)
“Den största stugan på stugbyn med 8 sängplatser i två plan är tillräckligt rymlig för 8 vuxna. Bra utrustad, men flertal trasiga glödlampor vid ankomsten som var efter receptionens stängning. Jourvaktmästare fixade dock allt nästa morgon. Kontroll av städning kunde varit bättre med tanke på den smutsiga brödrosten. Saknade utegrill nu när våren är på väg. Läget är toppenbra med kort avstånd till Leksand centrum och fina gångstigar längs sjön. Området är lugt och tyst. Vi kommer att återvända flera gånger!!”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Gästerna från Australien var väldigt imp...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 07 Oct 2013)
“Gästerna från Australien var väldigt imponerade av utsikten och hela området när vi var ute och promenerade.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

SILJAN

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 18 Aug 2013)
“UNDERBART LÄGE MED SKÖN UTSIKT. LUGNA OCH TREVLIGA GRANNAR. NÄRA TILL BAD OCH NÖJE.”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Our main sponsors