Leksand Strand Holiday Village

Address: Siljansvägen 61, 793 22 Leksand  show map
Location: Leksand
Guest score: 95% (141 of 149 recommend) (45 reviews)

Guest score: 95%

(141 of 149recommend)
Overall opinion 4.3 of 5
Service 4.2 of 5
Cabin condition 4.2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Value for money 3.9 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 45)

Ankomst

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 11 Jul 2018)
“Inget linne på plats och inga frukostkuponger trots betalt före. Sen frågor med hänvisning till informationsblad som vi inte heller fått.”
Overall opinion 3 of 5
Service 2 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5

De vi blev lite otrygga med va att våran...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 26 Jun 2018)
“De vi blev lite otrygga med va att våran stuga vi bokade, fick ngn annan nyckel till samma dag oxå så vi fick några stycken som kom och knacka sent på kvällen och sa att vi hade fått deras stuga. Vet inte om de hade blivit dubbelbokad, men de kändes lite otrevligt.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

We had a great midsummer time in our cab...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 26 Jun 2018)
“We had a great midsummer time in our cabin next to the lake! The cabin was in excellent condition and equipped with all the necessary kitchenware. We'll definitely come back! ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 0 of 0

Härlig tid

Recommended by Mr_E, Sweden (Sweden Mon 08 Aug 2016)
“Härlig tid med bra väder och kanonstuga, kunde inte önska efter så mycket mer”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

Kortsemester

Recommended by Mormor, Sweden (Sweden Fri 22 Jul 2016)
“Stugans läge var perfekt.Härlig utsikt över Siljan Dusch och toalett nära och oftast inga köer. Lite snålt med husgeråd. Sommarlandet var värt 2 dagars besök. Det fanns många kul aktiviteter förutom poolerna.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Köksutrustning

Recommended by Stuga 62, Sweden (Sweden Mon 07 Mar 2016)
“Vi saknade uppläggningsskålar/fat, diskställ För övrigt fanns allt man kunde önska sig av tallrikar, glas och bestick. Sista natten (4/3) stördes vi kraftigt att busliv, skrik och skrål som förmodligen kom från stuga 42. Undrar om det finns några regler eller normer för hur man beter sig i ett område med grannar tätt intill? Eller är området känt som ett "hålligång-ställe"? I så fall inget för barnfamiljer!”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

Smultrostället i Leksand

Recommended by Berit, Sweden (Sweden Thu 30 Jul 2015)
“Det var första gången som vi var gäster vid Leksands Strand. Vår upplevelse i stugbyn var bara positiv. Men servicebutiken kunde haft litet större sortiment. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

bättre än förväntat

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 19 Jul 2015)
“Mycket som vi inte hade förväntat. Känslan att bo så mysigt på tallbacken.Alla småstugor mellan tallarna.Stugan modern och rymlig.En plump var att när vi förväntansfulla skulle se musikprogrammen på TV tisdagkväll så fungerade inte TV:n hela skansen och halva musikprogrammen om Viktoria på Öland hann gå innan en vaktmästare kom och löste felet. Kul med att det är så mycket underhållning på campingen på kvällen.En mycket fin plats att vara på”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Stugan var okej då syftet bara var att f...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 03 Mar 2015)
“Stugan var okej då syftet bara var att finna övernattningar för Falun VM. Då vi kom sent och åkte tidigt träffade vi aldrig service personal. Städning gjorde vi själva.”
Overall opinion 3 of 5

Boende

Recommended by Svempa, Sweden (Sweden Wed 25 Feb 2015)
“Mycket trevligt boende, vi var fyra vuxna alla tyckte lika”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Our main sponsors