Ryssagården, Mora

Address: borstnäsvägen 18, 79292 mora  show map
Location: Gesunda/Sollerön
Guest score: 91% (63 of 69 recommend) (21 reviews)

Guest score: 91%

(63 of 69recommend)
Overall opinion 4.3 of 5
Service 4.7 of 5
B&B Condition 4.2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.9 of 5
Cleaning 4.1 of 5
Breakfast 4.5 of 5
Value for money 4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 11-20 of 21)

Trivelig på landet.

Recommended by Ernst Rolf, Norway (Norway Sun 11 Aug 2013)
“Trivelig beliggenhet. Stor og praktisk hytte. Ypperlig vertskap som virkelig har skjønt hva service betyr.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 0 of 0
Breakfast 0 of 0
Value for money 0 of 0

Ryssa

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 27 Jun 2013)
“Fantastisk ett bra boendealternativ för oss när släkten inte har plats”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Dalakänsla

Recommended by Herminator, Sweden (Sweden Tue 19 Feb 2013)
“Ett bra bemötande och fin stuga. Var där vintertid och fick känslan av att man ville komma tillbaka på sommaren. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Gemytligt nära Tomteland

Recommended by Sofi, Sweden (Sweden Thu 30 Aug 2012)
“Personligt ställe med närhet till Tomteland och Siljan.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 3 of 5

En riktig pärla i Dalaskogarna

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 06 Aug 2012)
“En fantastisk plats mitt ute i ingenstans men ändå så nära. Precis vad vi sökte, ett charmigt boende som kändes genuint. En väldigt vacker plats som vi gärna återkommer till och då gärna för lite längre tid. Den här gången valde vi stället för att de hade b&b och låg i rätt område. Trevligt och personligt bemötande, i vår stuga fanns det bastu vilket vi uppskattade.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Trevligt bemötande

Recommended by Familjen Thomasfolk, Sweden (Sweden Fri 20 Jul 2012)
“Vi tillbringade två mycket trevliga dygn på Ryssagården. Inte minst värdarna Kristian och Marias oerhört trevliga och omtänksamma bemötande bidrog till den lyckade vistelsen. Miljön och frukostbuffén var också en positiv upplevelse. Vi återvänder gärna hit!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 4 of 5

vasaloppsveckan

Recommended by Jörgen, Sweden (Sweden Tue 06 Mar 2012)
“Vi var här i samband med vasaloppsveckan och fick en riktigt positiv upplevelse. Ett mycket varmt bemötande från våra värdar som var genuint måna om att vi hade det gott. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

upplevelse

Recommended by Keith Schäfer, Sweden (Sweden Mon 05 Mar 2012)
“Hej, Vi spenderade 2 dagar på Ryssgården, i samband med Vasaloppet. Mycket trevligt och engagerat bemötande. Kvalitet på högsta nivå. Min kamrat blev sjuk under vistelsen och den hjälp och stöd vi fick ac personalen på Ryssgården finner man inte på många ställen. Mycket god hemlagad mat och service på alla obekväma tider som vi lyckades ställa till med. Ryssgåden rekommenderas hjärtligt ! mvh, Keith Schäfer, Moskva”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

B&B av bästa sort!

Recommended by Lisa, Sweden (Sweden Fri 02 Mar 2012)
“Supertrevligt, familjärt och prisvärt!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Familjärt och prisvärt

Recommended by Sten, Sweden (Sweden Wed 29 Feb 2012)
“Det märks att de relativt nyblivna ägarna av Ryssagården är på tå för att bygga goda kundkontakter för framtiden. Redan vid första telefonkontakten slogs jag av det uppriktiga intresset av att vi skulle känna oss välkomna. Rummet var OK för våra behov, lite lyhört men med sköna sängar. Middagen inför mitt Öppna Spår var helt perfekt, och servicen med skjuts in till Mora på morgonen - tidigt - var lysande, tycker främst min fru(som fick ligga några timmar extra). Vilken fin bastu! Jag vill dit igen för att se den helt färdigställd! Vi kommer tillbaka.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 5 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Build: 11/12/2019 13:33:30, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews

Our main sponsors