Backlunds cottages, Vikarbyn, Rättvik

Address: 79570 Vikarbyn  show map
Location: Vikarbyn
Guest score: 100% (20 of 20 recommend) (8 reviews)

Guest score: 100%

(20 of 20recommend)
Overall opinion 4.7 of 5
Service 4.9 of 5
Cabin condition 4.5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4.4 of 5
Cleaning 4.5 of 5
Value for money 4.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-8 of 8)

Vänlig villa med milsvid utsikt

Recommended by Lars Laestadius, United States (United States Sat 06 Jul 2019)
“Storstugan på Täppgården är en mycket bekväm villa med två dubbelrum och ett enkelrum. Därtill ett stort och fullt utrustat kök med stort matbord och ett ännu större vardagsrum med stor vinkelsoffa och länsstol från Ekorrnes samt en stor teve. Dessutom finns ett stort inglasat uterum med både matbord och soffgrupp där man gärna sitter eftersom inneklimatet är så behagligt och utsikten så intagande. Slutligen finns en stor uteveranda med trädgårdsmöbler och samma fantastiska utsikt. Hela villan betjänas av ett snabbt och stabilt wifi. Läget är lugnt, utan vägbuller. Det är med andra ord lätt att flytta in och bara trivas, ty villan är vänlig och utsikten betagande. Rekommenderas varmt!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Fin upplevelse i Vikarbyn

Recommended by A-G och Gunvor, Sweden (Sweden Wed 19 Aug 2015)
“Upplevelsen i Vikarbyn och turen runt Siljan var otroligt vacker. Den fina servicen och det bemötandet vi fick vid Backlunds Boende var exemplarisk, tack Marie och Lars. Den starkaste upplevelsen fick vi i Dalhalla genom att få njuta av operan Turandot med Nina Stemme. Kyrkbåtsbesöket vid Rättviks kyrka var heller inte fel. Alla våra upplevelser inramades av solsken.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0

Kanske för lite med duschar om det blir ...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 07 Jun 2014)
“Kanske för lite med duschar om det blir fullt med folk i rummen.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Mysigt boende!

Recommended by Catta, Bella, Bene o Wille., Sweden (Sweden Wed 10 Jul 2013)
“Liten mysig stuga med fräscha nya sängkläder (stort plus) och till ett bra pris för tonårsfamiljen. Super go familj som äger Backlunds, dom kändes mycket proffsiga. Kommer gärna tillbaka och bor då gärna i den vackra gamla skolan med underbar utsikt.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Backlunds Cottages, Vikarbyn

Recommended by Rupert Carey, United Kingdom (United Kingdom Sun 02 Jun 2013)
“We had a perfect stay here and will be back! Marie looked after us perfectly with a great welcome, breakfasts and excellent advice. The cottage we stayed in was in a perfect position by the Lake and was very comfortable. The location is perfect for seeing the best of Dalarna. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Bemötande

Recommended by PÅB, Sweden (Sweden Sun 03 Mar 2013)
“Jag fick ett trevligt bemötande av stugvärden, glad och pigg. Det är inte alla ställen man kan frukost 03.00 på morgonen.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Dalastuga Vikarbyn

Recommended by Bosse, Sweden (Sweden Mon 25 Feb 2013)
“Stugan var välstädad. Kuddar, dynor, täcken i sängarna var fräscha. Köksutrustningen var ok. Det tog en stund att hitta påslagsknappen till TV:n.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

Välkomnande, unikt, trevligt och mycket prisvärt.

Recommended by Anna, Sweden (Sweden Mon 13 Aug 2012)
“Vår korta vistelse på Backlunds boende blev mycket speciellt och trevligt, från ankomst till avfärd. Vi hade absolut inga förväntningar; "Hur bra kan det vara om det är så billigt?" tänkte vi. Jo, uppenbarligen ovanligt trevligt. Bemötande i toppklass med massor av omsorg från både värd och värdinna. Dessutom riktigt fina, trevliga stugor och en allmänt snygg och fräsch miljö. Inte bara kommer VI åter, vi kommer även rekommendera det till våra vänner och bekanta. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Build: 29/11/2019 11:45:56, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews

Our main sponsors