Särna Camping/Camping

Address: Särnavägen 106, 790 90 Särna  show map
Location: Särna - Fulufjället
Guest score: 85% (33 of 39 recommend) (12 reviews)

Guest score: 85%

(33 of 39recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.4 of 5
Cleaning 3.6 of 5
Value for money 4.2 of 5
Condition 3.7 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 12)

Festvecka v 29

Recommended by Annette, Sweden (Sweden Tue 23 Jul 2019)
“Vi (två barnfamiljer) ville ha lugn och ro för att bland annat vandra i Mörkret. Men när vi kom till campingen så var det fullt party för att det var en festvecka. På lördag var det även kalas för någon park. Detta resulterade i att vi inte sov någonting nästa och vi önskar att detta stått tydligt på hemsidan när vi bokade. Annars är vi väldigt nöjda. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5

Jättetrevlig camping! Väldigt vackert lä...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 15 Jul 2019)
“Jättetrevlig camping! Väldigt vackert läge och trevlig och hjälpsam personal. Det ena servicehuset skulle må bra av en uppfräschning men annars var allt rent och snyggt. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5

Kunde varit bättre

Not recommended by Anna , Sweden (Sweden Wed 03 Jul 2019)
“Vårt första bemötande i receptionen var väldigt rörigt. Åt middag i sk restaurangen. Fick lämna beställningen i baren, bära allt själv till bordet, inte sätta upp på någon nota utan betala på en gång vid beställning. Maten var kanon bra men även där kunde servicen varit bättre och mer välkomnande. Något som störde mig väldigt mycket var att en flaggstång blåst sönder och svenska flaggan låg på makten i över ett dygn. Det är inte ok! Väldigt oväsen nere på stranden på lördagskvällen. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 3 of 5

NN

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 04 Jun 2019)
“Fint läge vid sjön. Dock slitet och ofräscht i service anläggningarna. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 2 of 5
Condition 2 of 5

Flot campingplads

Recommended by Tommy, Denmark (Denmark Fri 13 Jul 2018)
“Meget flot beliggende plads, men temmelig kuperet for mennesker, som er mindre godt gående. Fin restaurant med meget venlig betjening”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Bra läge men duschar och toaletter var v...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 01 Aug 2017)
“Bra läge men duschar och toaletter var väldigt ofräscha. Toalettdörrar var söndersparkade och det luktade urin i duscharna.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 1 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 1 of 5

Inte så bra som i beskrivningen

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 01 Aug 2017)
“Hundar är välkommna och det är ju bra men vart är alla ställen man kan slänga hundbajspåsar? "nyrenoverade servicehus" som det stod i beskrivningen förstår jag inte alls för det va på gränsen till grisigt. Extremt dårlig planering på uppställningsplats för det va mer än jag som undrade hur man skulle ställa ekipaget. "minigolfbana med crazy hinder"..hmm..nja kanske om den vore spelbar! Vet inte om golfbollarna skulle va på banan eller ungar som springer sönder den! Enda anledningen till att jag inte satte minus på allt var restaurangen som hade riktigt bra mat och stranden/utsikten som va väldigt fin. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 1 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 3 of 5

Små platser o 70 tal på toa, annars ok.

Not recommended by Lars, Sweden (Sweden Mon 31 Jul 2017)
“Små campingplatser, helt omöjligt att följa den regel som finns att det ska vara 4m mellan husvagnarna. Platserna där vi stod var 6m breda och de flesta vagnar är 2,5m breda... God mat i restaurangen”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 3 of 5

Prisvärt boende med högklassig utsikt

Recommended by Jojo75, Sweden (Sweden Tue 09 Aug 2016)
“Vi återkommer till Särna campingen år efter år pga dess mångsidighet; oavsett om du har husvagn el tält, behöver en stuga för 2 eller 4 så är standarden oerhört prisvärd i förhållande till andra campingar. Lägg dessutom på den storslagna utsikten!!! ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5

Bra camping lugnt och med fin utsikt

Recommended by Dalslänningen, Sweden (Sweden Sun 31 Jul 2016)
“Bra camping lugnt och med fin utsikt ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 4 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Our main sponsors