Sälenhallen (sports hall) group accommodation, Sälen

Location: Sälen village
Guest score: 99% (120 of 121 recommend) (24 reviews)

Guest score: 99%

(120 of 121recommend)
Overall opinion 4.2 of 5
Services 4.5 of 5
Hostelcondition 3.9 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4.1 of 5
Cleaning 4.1 of 5
Value for money 4.3 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 11-20 of 24)

Sälenhallen

Recommended by Christer, Sweden (Sweden Fri 03 Mar 2017)
“Gympasal, men de höll med madrass, så sovsäck och kudde var allt man behövde ha med. Mkt prisvärt. Rent och fint. Dusch och toalett bra. Mat via skolan som låg i närheten. Rekommenderas! ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Vad man förväntar sig

Recommended by Duvan, Sweden (Sweden Tue 08 Mar 2016)
“Sova i en gympasal med en hel del andra, det blir vad det låter som. Det var gott om plats i salen, ett tips till kommande gäster är att ta med en gren-/skarvsladd. Samtidigt ett tips till värden - sätt i grenkontakter i alla uttag. I dagens samhälle blir man smått handikappad utan en laddad tfn, sportklocka mm ”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 0 of 0
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0

Boende i Sälenhallen inför Vasaloppet

Recommended by Vasaloppsnovis, Sweden (Sweden Wed 02 Mar 2016)
“Boende inför Vasaloppet är för många ett gissel. Därför är det med förvåning jag finner gott om plats i Sälenhallen, arrangerat av Turistbyrån för ynka 250:-. Enkelt boende, med madrass på golvet i gymnastiksal, men man skall ju bara sova några timmar. Lätt att parkera utanför med egen bil. Rent, fräscht och gott om toalett och dusch. "Fikahörna" om du vill sitta och prata eller äta medhavd mat. Några få hundra meter att gå till Centrumhuset där man finner flertalet matalternativ/pastabuffeer på kvällen innan. Och samma korta avstånd till Q8 där bussarna till starten går på morgonen. Kan varmt rekommenderas.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Trevligt!!

Recommended by Sandböm, Sweden (Sweden Wed 02 Mar 2016)
“Trevligt mottagande. Bra utrymmen. Gott om plats. Bra faciliteter. Perfekt med buffe på skolan. Perfekt uppladdning. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Funkade bra

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 04 Mar 2015)
“Boendet funkade hur bra som helst och hela logistiken runt med transporter och möjlighet till frukost och middag”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Boende o mat

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 12 Mar 2014)
“Boendet var trevligt och maten på sjurum o kök var god”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Prisvärt boende

Recommended by Sofia, Sweden (Sweden Fri 28 Feb 2014)
“Prisvärt boende med närhet till middag/frukost samt buss till starten (Öppet Spår). Mycket trevlig och serviceinriktad personal. Uppskattade möjligheten att hyra madrass på plats men hade önskat att det framgick vid bokning.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

logi inför vasaloppet

Recommended by 16964, Norway (Norway Wed 26 Feb 2014)
“skal du ha et tak over hudet natten före eller etter vasaloppet fungerer sälenhallen fint. det finns godt om plass for å legge ut sin madrass, samt tilgang til ok toilett og dusj. ta med deg ikke bare öronpropper men også noe mörk som du kan ha foran öyene for å sikkre deg noen timmers rolig sövn. exit skiltene i hallen lyser noe veldigt, så det kan väre vanskelig å sove for dem som er vant vintermörkret. smörecontaineret utenfor hallen er en Kjempe bra mullighet for å smöre skia klart innen loppet. ström, lys og stativ finns. när tilgang til en hyggelig bespisning noe meter oppover gatan for å ladde batteriene med god og variert mat. god tur”
Overall opinion 3 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5

sälenhallen

Recommended by ann, Sweden (Sweden Wed 26 Feb 2014)
“var en perfekt lösning på boende ,vi återkommer gjärna”
Overall opinion 5 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Toaletter

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 26 Feb 2014)
“Sälenhallen var ganska nytt och fräscht. Vi var inte så många där,tur var väl det. Toaletterna har aldrig räckt till då. Fin service med vallaboden utanför.”
Overall opinion 3 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Our main sponsors