Sälenhallen Sports hall - dormitory

Location: Sälen village
Guest score: 99% (138 of 139 recommend) (29 reviews)

Guest score: 99%

(138 of 139recommend)
Overall opinion 4.3 of 5
Services 4.5 of 5
Hostelcondition 3.9 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4.1 of 5
Cleaning 4.2 of 5
Value for money 4.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 21-29 of 29)

Boende o mat

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 12 Mar 2014)
“Boendet var trevligt och maten på sjurum o kök var god”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Prisvärt boende

Recommended by Sofia, Sweden (Sweden Fri 28 Feb 2014)
“Prisvärt boende med närhet till middag/frukost samt buss till starten (Öppet Spår). Mycket trevlig och serviceinriktad personal. Uppskattade möjligheten att hyra madrass på plats men hade önskat att det framgick vid bokning.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

logi inför vasaloppet

Recommended by 16964, Norway (Norway Wed 26 Feb 2014)
“skal du ha et tak over hudet natten före eller etter vasaloppet fungerer sälenhallen fint. det finns godt om plass for å legge ut sin madrass, samt tilgang til ok toilett og dusj. ta med deg ikke bare öronpropper men også noe mörk som du kan ha foran öyene for å sikkre deg noen timmers rolig sövn. exit skiltene i hallen lyser noe veldigt, så det kan väre vanskelig å sove for dem som er vant vintermörkret. smörecontaineret utenfor hallen er en Kjempe bra mullighet for å smöre skia klart innen loppet. ström, lys og stativ finns. när tilgang til en hyggelig bespisning noe meter oppover gatan for å ladde batteriene med god og variert mat. god tur”
Overall opinion 3 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5

sälenhallen

Recommended by ann, Sweden (Sweden Wed 26 Feb 2014)
“var en perfekt lösning på boende ,vi återkommer gjärna”
Overall opinion 5 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Toaletter

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 26 Feb 2014)
“Sälenhallen var ganska nytt och fräscht. Vi var inte så många där,tur var väl det. Toaletterna har aldrig räckt till då. Fin service med vallaboden utanför.”
Overall opinion 3 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5

I fädrens spår

Recommended by Hasse, Sweden (Sweden Tue 05 Mar 2013)
“Gävle Skidkamrater har ordnat en vasaloppsresa i 40 år och bott de senaste 4 åren i Sälenhallen. Ett bra beslut. Allt fungerar så bra som en blivande vasaloppsåkare vill ha det för uppladdning och förberedelser. Ljust, trevligt,rent, snyggt och tillräckligt med sovplatser. Väl tempererat och god ventilation. Gott om toaletter,duch och massagemöjligheter dessutom. Sköna madrasser gör att sömnen blir god ! Trevligt bemötande av unga skolflickor och att vi också kan äta middag i denna lugna miljö. Vallacontainern utanför på parkeringen löste också tidigare vallningsbestyr . Dessutom bra parkeringsmöjligheter för vår stora buss. Möjligen att lite sand på parkeringsutrymmet skulle ha gjort sitt men alla i vårt gäng klarade sig från någon halkskada. Vi har förstås redan nu bokat hallen inför 2014 års lopp !”
Overall opinion 5 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

.

Recommended by stefan, Sweden (Sweden Tue 26 Feb 2013)
“Helt OK och privsvärt. Precis lagom med folk i salen för att inte bli störd/störa andra.”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Nära och bra!

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 26 Feb 2013)
“Närma till det mesta, och bra med parkeringar.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

Enklast tänkbara övernattningsmöjlighet inför Vasaloppet Öppet spår

Recommended by StockholmsNisse, Sweden (Sweden Wed 29 Feb 2012)
“Att sova på golvet i en gympasal är ju inte någon "hotellupplevelse", men alternativet är det billigaste och man sover ju ändå inte så mycket när man är superladdad natten inför start. Hyfsat prisvärt och bra att man kan hyra en madrass för en tilläggspeng.”
Overall opinion 3 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Build: 03/06/2020 09:10:04, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews