Sälenhallen Sports hall - dormitory

Location: Sälen village
Guest score: 99% (138 of 139 recommend) (29 reviews)

Guest score: 99%

(138 of 139recommend)
Overall opinion 4.3 of 5
Services 4.5 of 5
Hostelcondition 3.9 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4.1 of 5
Cleaning 4.2 of 5
Value for money 4.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 11-20 of 29)

Mycket prisvärt boende och mentalt bra f...

Recommended by Peter, Sweden (Sweden Wed 27 Feb 2019)
“Mycket prisvärt boende och mentalt bra för uppladdningen. Det enda negativa är att ljuset tänds redan vid 4-tiden på morgonen eftersom vi kunde sova vidare till 5.30”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

nöjd

Recommended by Mikael, Sweden (Sweden Tue 26 Feb 2019)
“Det fikade bra.Billigt boende och väl organiserat.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Läget

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 01 Mar 2018)
“Centralt för vasaloppet och med butiker och matservering.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Kort vei tilstart for Vasaloppare

Recommended by hamarskiklubb, Norway (Norway Tue 07 Mar 2017)
“Fra Sälenhallen har du kort reisevei til start. Det er bra luftkvalitet i Sälenhallen og ikke for varmt. Det var stille, mørkt og jeg sov godt der.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Bra och enkel övernattning i sovsal

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 03 Mar 2017)
“Man sover bra på madrassen i gympasalen trots att flera personer vistas i samma sal. Nära till okq8 för busstransport till vasalopps starten samt nära till matsal i sälenskolan och ica affär. Med medhavd sovsäck och lite lättare mat och dryck så klarar man sig bra.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Sälenhallen

Recommended by Christer, Sweden (Sweden Fri 03 Mar 2017)
“Gympasal, men de höll med madrass, så sovsäck och kudde var allt man behövde ha med. Mkt prisvärt. Rent och fint. Dusch och toalett bra. Mat via skolan som låg i närheten. Rekommenderas! ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Vad man förväntar sig

Recommended by Duvan, Sweden (Sweden Tue 08 Mar 2016)
“Sova i en gympasal med en hel del andra, det blir vad det låter som. Det var gott om plats i salen, ett tips till kommande gäster är att ta med en gren-/skarvsladd. Samtidigt ett tips till värden - sätt i grenkontakter i alla uttag. I dagens samhälle blir man smått handikappad utan en laddad tfn, sportklocka mm ”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 0 of 0
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0

Boende i Sälenhallen inför Vasaloppet

Recommended by Vasaloppsnovis, Sweden (Sweden Wed 02 Mar 2016)
“Boende inför Vasaloppet är för många ett gissel. Därför är det med förvåning jag finner gott om plats i Sälenhallen, arrangerat av Turistbyrån för ynka 250:-. Enkelt boende, med madrass på golvet i gymnastiksal, men man skall ju bara sova några timmar. Lätt att parkera utanför med egen bil. Rent, fräscht och gott om toalett och dusch. "Fikahörna" om du vill sitta och prata eller äta medhavd mat. Några få hundra meter att gå till Centrumhuset där man finner flertalet matalternativ/pastabuffeer på kvällen innan. Och samma korta avstånd till Q8 där bussarna till starten går på morgonen. Kan varmt rekommenderas.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Trevligt!!

Recommended by Sandböm, Sweden (Sweden Wed 02 Mar 2016)
“Trevligt mottagande. Bra utrymmen. Gott om plats. Bra faciliteter. Perfekt med buffe på skolan. Perfekt uppladdning. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Funkade bra

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 04 Mar 2015)
“Boendet funkade hur bra som helst och hela logistiken runt med transporter och möjlighet till frukost och middag”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Build: 13/07/2020 11:33:22, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews