Mora Gymnasium- high school, dormitory

Address: Älvgatan/Kristinebergsgatan, 792 32 Mora  show map
Location: Mora central
Guest score: 96% (529 of 550 recommend) (145 reviews)

Guest score: 96%

(529 of 550recommend)
Overall opinion 4 of 5
Services 4.4 of 5
Hostelcondition 3.6 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.5 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Value for money 4.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 81-90 of 145)

Vasaloppet 2014 - logi

Recommended by Anonymous , Denmark (Denmark Tue 04 Mar 2014)
“För en enkel övernattning till Vasaloppet 2014 fungerade St Mikaelsskolan, Mora, utmärkt. Med en egen sovsäck och liggunderlag sov jag några få timmar innan Vasaloppet 2014.”
Overall opinion 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Boende nära och bra

Recommended by arvoke, Sweden (Sweden Sat 01 Mar 2014)
“Lagom avstånd från målet, gångavstånd, prisvärt och prisvärt frukost på morgonen före Vasaloppet. Där finns allt man behöver.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

ÖS måndag

Recommended by Ingrid Olsson, Sweden (Sweden Sat 01 Mar 2014)
“Bra att det finns ett "lågbudgetalternativ".”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

Skidåkarvila

Recommended by Torsten Karlsson, Sweden (Sweden Thu 27 Feb 2014)
“Min vistelse i S:t Mikaelsskolan var ju kopplad till mitt deltagande i Öppet spår 24 februari 2014 så mina förväntningar omfattade en natts vila innan loppet och en natts vila efter loppet. Det fungerade mycket bra med trevliga personer i samma sal. De som arbetade i receptionen gjorde det till min fulla belåtenhet och de utrymmen i skolan där jag vistades var rena och trevliga. Det fanns möjlighet till trevlig samvaro tillsammans med de människor som vistades i skolan så jag kommer gärna igen till nästa vasaloppsvecka. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 3 of 5

nöjd

Recommended by snögubbe, Sweden (Sweden Thu 27 Feb 2014)
“mycket bra bemötande vid ankomst av trevlig personal , nära till allt , matsal ,dusch å vallabod.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Bra läge

Recommended by Nisse, Sweden (Sweden Thu 27 Feb 2014)
“perfekt läge för Vasaloppsåkare. bra vallamöjligheter, nära till bussarna som går till starten och nära målområdet.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

Frukost!

Recommended by Mokika, Sweden (Sweden Thu 27 Feb 2014)
“Vi blev väldigt missnöjda och besvikna när frukosten på söndagen serverades kl 3.30-6! Vi förstår att de som ska åka öppet spår behöver få tidig frukost men vi som betalar för att bo kvar efter genomfört lopp vill ju också få frukost. Att behöva få reda på det sent på kvällen utan att hinna fixa andra alternativ kändes jättedåligt. Varför inte servera i två sittningar, en mellan 8-10 också? Flera av oss var slitna och hade verkligen behövt fylla på med energi innan man ska släpa packning och leta runt efter frukost. Frukosten på lördagen var jättefin iaf. Hade dessutom varit bra om det stått i beskrivningen att man kan hyra madrass där. Blev mkt onödigt släpande.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5

Fin fint ordnat och toppen bemötande. Ta...

Recommended by Maria, Sweden (Sweden Thu 27 Feb 2014)
“Fin fint ordnat och toppen bemötande. Tack! Även väldigt bra med frukost!”
Overall opinion 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Bra bemøtande

Recommended by Therese, Denmark (Denmark Wed 26 Feb 2014)
“Att bo på golvet ær ju något man ær førberedd på så man kan ju inte førvænta så mycket. Men det var ett vældigt bra bemøtande, god frukost (kanske lite øverpris) och det var bra med plats i klassrummet. Bra med toaletter och handfat. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Specielt når vi skal op kl. 3 om natten

Recommended by Anonymous , Denmark (Denmark Wed 26 Feb 2014)
“Inden vi kommer er vi indstillet på at gå meget tidligt i seng og stå op før f..... får sko på. Vi er indstillet på at sove dårligt - så det er specielt at overnatte i forbindelse med Vasaloppet. Så udfra disse bemærkninger er alt ok, og lever op til de forventninger vi har.”
Overall opinion 3 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Build: 13/11/2019 14:01:08, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews

Our main sponsors