Mora Gymnasium- high school, dormitory

Address: Älvgatan/Kristinebergsgatan, 792 32 Mora  Show map
Location: Mora central
Guest score: 95% (570 of 597 recommend) (160 reviews)

Guest score: 95%

(570 of 597recommend)
Overall opinion 4 of 5
Services 4.4 of 5
Hostelcondition 3.6 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.5 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Value for money 4.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 81-90 of 160)

Öppet spår måndag

Recommended by Thomas, Sweden (Sweden Wed 04 Mar 2015)
“Skolan och dess personal har som vanligt erbjudit en mycket trevlig upplevelse. Atmosfären och utrymmena bidrar till a att på ett bra sätt lugna oroliga skidlöpare”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Övernattning i Mora före och efter tjejvasan på hårt underlag i skola.

Recommended by Britta, Sweden (Sweden Tue 03 Mar 2015)
“- Vore önskvärt med ett antal mindre lampor i sovsalarna så att takbelysningen kan vara släkt för de som vill sova och de som anländer sent kan ha få hjälp av en mindre belysning utan att störa de som sover. - Ett enkelt, billigt, centralt och på det stora hela fungerande boende. - Tråkigt att vakna upp på söndag morgon kl. 08:00 efter Tjejvasan otroligt hungrig och upptäcka att frukostserveringen redan stängt!!! Vi var många besvikna som fick inta frukost på Statoil. - Det var slut toalettpapper på toaletterna vid ett flertal tillfällen, detta är oacceptabelt. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Det var nära till Vasaloppsområdet vilke...

Recommended by Amanda, Sweden (Sweden Tue 03 Mar 2015)
“Det var nära till Vasaloppsområdet vilket var bra. Det var prisvärt, lagom antal personer per klassrum. Sen är det väl aldrig skönt/optimalt att sova på en luftmadrass. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Ok för pengarna

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 03 Mar 2015)
“Så bra som det kan bli i en sovsal. Trevlig lägerkänsla. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Duscharna i idrottshallen, dvs. man får ...

Recommended by Emma, Sweden (Sweden Mon 02 Mar 2015)
“Duscharna i idrottshallen, dvs. man får gå utomhus för att komma dit. Trevliga funktionärer. Luftmadrass gick att hyra för 50 kr per natt, de var dock inte jättebekväma så ta med egen istället. Fönstren gick inte att öppna, så det blir lite varm och dålig luft. Bra stämning bland åkarna. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

Dyrt boende på hårt underlag

Recommended by Karin, Sweden (Sweden Mon 02 Mar 2015)
“Hej, Att sova en natt på hårt underlag är mer än okay även att sova i klassrum på en skola. Det som inte är okay är priset. Jag kommer med allt (madrass och sovsäck) ingenting ingår för 240:- inte ens frukost! ”
Overall opinion 3 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 1 of 5
Facilities (shower, wc etc) 1 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 1 of 5

Enkelt vasaloppsboende

Recommended by Josefin, Sweden (Sweden Mon 02 Mar 2015)
“Enkelt och mycket prisvärt vasaloppsboende i skolsal nära både tågstationen och vasaloppsmålet. Det fanns både vallabod och möjlighet att köpa en bra frukost. Rekommenderas till dem som inte har något emot att sova på luftmadrass med andra.”
Overall opinion 5 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Bra service

Recommended by Emma, Sweden (Sweden Mon 02 Mar 2015)
“Servicen från de som tog emot och fixade med frukost osv överträffade mina förväntningar. Klart prisvärt ställe att stanna på. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Trevligt bemötande, lite kö till toan ib...

Recommended by A-K, Sweden (Sweden Mon 02 Mar 2015)
“Trevligt bemötande, lite kö till toan ibland men det får man ju räkna med vid sådana här tillfällen. Bra parkeringsmöjligheter. Prisvärt!”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Boende i Mora

Recommended by Lars Gm, Sweden (Sweden Wed 12 Mar 2014)
“Bra boende, nära till bussar och målet. Bra pris Lite trånga toaletter. Hyrde en madrass, den var mjuk Men lät en hel del när man rörde på sig. Frukosten var väldigt bra.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Build: 23/11/2020 18:15:40, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews