Mora Gymnasium- high school, dormitory

Address: Älvgatan/Kristinebergsgatan, 792 32 Mora  show map
Location: Mora central
Guest score: 95% (570 of 597 recommend) (160 reviews)

Guest score: 95%

(570 of 597recommend)
Overall opinion 4 of 5
Services 4.4 of 5
Hostelcondition 3.6 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.5 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Value for money 4.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 71-80 of 160)

Toppen Vasaloppsboende!

Recommended by Millan, Sweden (Sweden Wed 11 Mar 2015)
“Toppen boende för dig som åker Vasaloppet!! Skolan ligger bara ett stenkast bort från både tåg/busstationen och mässområdet, samt att det var här middagen efter loppet serverades! Läget på skolan gjorde allt! Plus att personalen var jätte trevlig! ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Smidigt och bra

Recommended by Jocke, Sweden (Sweden Wed 11 Mar 2015)
“Bodde tillsammans med många andra i klassrum inför och efter Vasaloppet. Funkade alldeles utmärkt. Glöm dock inte att ta med hörselproppar.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Mycket bra boendealternativ om man kan t...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 08 Mar 2015)
“Mycket bra boendealternativ om man kan tänka sig att sova i skolsalar. 1km till målet och bussarna. Man kunde hyra tjocka luftmadrasser för 50kr/natt. Vi tog dock med oss egna madrasser då vi hade tillgång till bil. Förväntar man sig vandrarhemstandard, vilket jag tycker är fel formulering i detta sammanhang, med sängar blir man förmodligen besviken. Det fanns gott om toaletter och duscharna låg en stor idrottslokal bredvid skolan.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

beläggningen

Recommended by kristina, Sweden (Sweden Sat 07 Mar 2015)
“Vi tycker att det borde vara personer som sover över i samma rum som tex ska medverka i öppet spår så alla går o lägger sig ungefär samtidigt, denna gången var det mkt snack och ljus länge på kvällen. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

För att bo på en skola är det fin servic...

Recommended by Ulla Renvall, Sweden (Sweden Sat 07 Mar 2015)
“För att bo på en skola är det fin service och ett mycket trevligt bemötande. Eventuella problem försöker de lösa.”
Overall opinion 3 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 0 of 0
Facilities (shower, wc etc) 0 of 0
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0

Gott bemötande

Recommended by Kata, Sweden (Sweden Thu 05 Mar 2015)
“Receptionen var vänlig och hjälpsam”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Bra läge

Recommended by Jannica, Sweden (Sweden Wed 04 Mar 2015)
“Anledningen till att skolan är bra att bo i under vasaloppsveckan är ju läget. Perfekt närhet till allt för en billig peng. Standarden är som förväntat i en skola. Bra att man kan hyra madrass. Fantastiskt bra frukost i matsalen!”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Billigt, bra,spartanskt och lite härdande för vasaloppsåkaren.

Recommended by Jonte M, Sweden (Sweden Wed 04 Mar 2015)
“Perfekt för ett boende att sova innan och efter vasan😊”
Overall opinion 3 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5

Frukost

Recommended by Annika, Sweden (Sweden Wed 04 Mar 2015)
“Jag med flera tycker att man kan ha frukost även på söndagen efter Tjejvasan och inte stänga den kl 06.00. Vi är många som sover över till söndagen.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Frukost

Recommended by Tom, Sweden (Sweden Wed 04 Mar 2015)
“Jag anser att om man betalar 240kr natten för att sova i en skola så borde det kunna ingå frukost. 80kr extra varje dag är för mycket enligt mig. Annars så får man vad man betalar för. Sovplats och lugn och ro”
Overall opinion 3 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Build: 21/10/2020 12:39:14, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews