Mora Gymnasium- high school, dormitory

Address: Älvgatan/Kristinebergsgatan, 792 32 Mora  show map
Location: Mora central
Guest score: 96% (529 of 550 recommend) (145 reviews)

Guest score: 96%

(529 of 550recommend)
Overall opinion 4 of 5
Services 4.4 of 5
Hostelcondition 3.6 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.5 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Value for money 4.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 61-70 of 145)

Gott bemötande

Recommended by Kata, Sweden (Sweden Thu 05 Mar 2015)
“Receptionen var vänlig och hjälpsam”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Bra läge

Recommended by Jannica, Sweden (Sweden Wed 04 Mar 2015)
“Anledningen till att skolan är bra att bo i under vasaloppsveckan är ju läget. Perfekt närhet till allt för en billig peng. Standarden är som förväntat i en skola. Bra att man kan hyra madrass. Fantastiskt bra frukost i matsalen!”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Billigt, bra,spartanskt och lite härdande för vasaloppsåkaren.

Recommended by Jonte M, Sweden (Sweden Wed 04 Mar 2015)
“Perfekt för ett boende att sova innan och efter vasan😊”
Overall opinion 3 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5

Frukost

Recommended by Annika, Sweden (Sweden Wed 04 Mar 2015)
“Jag med flera tycker att man kan ha frukost även på söndagen efter Tjejvasan och inte stänga den kl 06.00. Vi är många som sover över till söndagen.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Frukost

Recommended by Tom, Sweden (Sweden Wed 04 Mar 2015)
“Jag anser att om man betalar 240kr natten för att sova i en skola så borde det kunna ingå frukost. 80kr extra varje dag är för mycket enligt mig. Annars så får man vad man betalar för. Sovplats och lugn och ro”
Overall opinion 3 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5

Öppet spår måndag

Recommended by Thomas, Sweden (Sweden Wed 04 Mar 2015)
“Skolan och dess personal har som vanligt erbjudit en mycket trevlig upplevelse. Atmosfären och utrymmena bidrar till a att på ett bra sätt lugna oroliga skidlöpare”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Övernattning i Mora före och efter tjejvasan på hårt underlag i skola.

Recommended by Britta, Sweden (Sweden Tue 03 Mar 2015)
“- Vore önskvärt med ett antal mindre lampor i sovsalarna så att takbelysningen kan vara släkt för de som vill sova och de som anländer sent kan ha få hjälp av en mindre belysning utan att störa de som sover. - Ett enkelt, billigt, centralt och på det stora hela fungerande boende. - Tråkigt att vakna upp på söndag morgon kl. 08:00 efter Tjejvasan otroligt hungrig och upptäcka att frukostserveringen redan stängt!!! Vi var många besvikna som fick inta frukost på Statoil. - Det var slut toalettpapper på toaletterna vid ett flertal tillfällen, detta är oacceptabelt. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Det var nära till Vasaloppsområdet vilke...

Recommended by Amanda, Sweden (Sweden Tue 03 Mar 2015)
“Det var nära till Vasaloppsområdet vilket var bra. Det var prisvärt, lagom antal personer per klassrum. Sen är det väl aldrig skönt/optimalt att sova på en luftmadrass. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Ok för pengarna

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 03 Mar 2015)
“Så bra som det kan bli i en sovsal. Trevlig lägerkänsla. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Duscharna i idrottshallen, dvs. man får ...

Recommended by Emma, Sweden (Sweden Mon 02 Mar 2015)
“Duscharna i idrottshallen, dvs. man får gå utomhus för att komma dit. Trevliga funktionärer. Luftmadrass gick att hyra för 50 kr per natt, de var dock inte jättebekväma så ta med egen istället. Fönstren gick inte att öppna, så det blir lite varm och dålig luft. Bra stämning bland åkarna. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Our main sponsors