Mora Gymnasium- high school, dormitory

Address: Älvgatan/Kristinebergsgatan, 792 32 Mora  show map
Location: Mora central
Guest score: 95% (570 of 597 recommend) (160 reviews)

Guest score: 95%

(570 of 597recommend)
Overall opinion 4 of 5
Services 4.4 of 5
Hostelcondition 3.6 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.5 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Value for money 4.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 51-60 of 160)

Sova skolsal

Recommended by Stakaren, Sweden (Sweden Thu 03 Mar 2016)
“Man kan inte begära mer om man vill övernatta i en skola och för det priset. Det är trots allt helt ok. Tyvärr står dock inget om att man kan hyra madrasser. Då hade man sluppit att släpa med sig egen. Bra frukost fanns för en överkomlig peng.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

mixad sovsal

Recommended by skagget , Sweden (Sweden Thu 03 Mar 2016)
“Ett enkelt prisvärt boende men man tog in för många i den mixade salen som vi bodde i blev trångt. ”
Overall opinion 3 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Boende på St Mikaelsskolan i Mora

Recommended by Skistar, Sweden (Sweden Thu 03 Mar 2016)
“Boendestandarden som sådan är vad man kan förvänta sig av golvlogi i en skola. Inga konstigheter. Rätt långa korridorer och därmed rätt långt till toaletterna från vissa rum. Till skillnad från i Vansbro ingår inte frukost i bokningspriset. För den debiteras 80 kronor, vilket är hutlöst. Skolan ligger inte så farligt långt till och från målområdet för Vasaloppen respektive bussarna till Sälen”
Overall opinion 3 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

Ingen sovplats

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 03 Mar 2016)
“Första natten fick vi sova i en korridor då det inte fanns någon plats dit vi blivit skickade. Det var toaletter o spring hela natten. Inget nummer fanns att ringa då vi kom senare men dock innan receptionspersobalen gått. Vi är missnöjda med den natten. All sömn är viktig i dessa sammanhang . ”
Overall opinion 3 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Tak över huvudet för vasaloppet

Recommended by skåningpåskidor, Sweden (Sweden Thu 03 Mar 2016)
“Boende på skola i klassrum inför vasaloppet. Precis vad jag behövde. Kort gångavstånd till vassloppsområdet. Bra värde för pengarna. Det enda bristfälliga var information i epostbekräftelsen, tex information om parkering, receptionens öppettider stämde inte, saknade lite info om faciliteterna... Annars allt bra.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Skolsal

Recommended by Claes, Sweden (Sweden Thu 03 Mar 2016)
“Man ligger ju på golvet, tillsammans med flera andra. Alla med samma mål, att åka skidor Sälen-Mora. Funkar då bra, men som vandrarhem är jag tveksam.”
Overall opinion 3 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

Information

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 03 Mar 2016)
“Vid en fråga om busstider mellan Mora och Oxberg fick vi svaret att det tog 2 timmar vilket verkligen inte stämde. Jättefbra och fint ordnad frukost med levande ljus och blommor, extra plus till det. Vi utnyttjade inte duscharna. En nackdel var att alla var bokade I en och samma skolsal vilket vart besvärligt när en del hade åkt och en del skulle upp och åka. Vi var flera som bytte till tomma skolsalar vilket vart mycket batter.”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 4 of 5

Bokar man en skolsal innan Vasaloppet så...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 02 Mar 2016)
“Bokar man en skolsal innan Vasaloppet så vet man att standarden inte är den bästa men priset är ju satt efter vad man får. Så baserat på pris så var boendet vad jag förväntade mig.”
Overall opinion 3 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 4 of 5

bra boende

Recommended by zta, Sweden (Sweden Wed 02 Mar 2016)
“bra enkeltboende i skolsalen. nära till målet på vasaloppet :-)”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

prisvärt

Recommended by catbrand, Sweden (Sweden Wed 02 Mar 2016)
“Mycket bra bemötande. Bra läge nära mässa och bussar. Lite stökigt i sovsalen pga att folk anlände olika tider. Öronproppar och sovmask rekommenderas. Vi hade egna luftmadrasser, går annars att hyra för 50:- Vi hade egen frukost med oss. På det stora hela ett bra budget alternativ. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Build: 10/08/2020 14:03:42, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews