Mora Gymnasium- high school, dormitory

Address: Älvgatan/Kristinebergsgatan, 792 32 Mora
Location: Mora central
Show map
Guest score: 95% 570 of 597 recommend (160 reviews)

Guest score: 95%

(570 of 597recommend)
Overall opinion 4 of 5
Services 4.4 of 5
Hostelcondition 3.6 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.5 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Value for money 4.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 41-50 of 160)

St Mikaelskolan

Not recommended by Helena, Sweden (Sweden Mon 27 Feb 2017)
“Jättetrevlig personal som tog enot oss vid ankomst och informerade. Jag saknade dusch då vi åkt långt och hade gärna haft tillgång till idrottshallens dusch eller liknande för att få göra sig i ordning på morgonen. ”
Overall opinion 3 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 1 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Praktiskt boende inför Tjejvasan

Recommended by Nina, Sweden (Sweden Sat 12 Mar 2016)
“Jag deltog i Tjejvasan och skolan låg på gångavstånd både från tågstationen och mässområdet. Jag blev mycket väl mottagen och personalen var jättetrevlig. Det var första gången jag var där och jag hade en del frågor om var olika faciliteter fanns och blev visad runt. Det gick att hyra madrasser för 50 kr men tyvärr framkom det inte av webbsidan. Det fanns mikro att värma egen mat i och personalen hjälpte mig också varmvatten till min termos. Däremot fanns inget kylskåp. På morgonen kunde man köpa en nyttig frukost för 80 kr (viktigt med jämna pengar). I den ingick bl a havregrynsgröt och ägg.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Billigt och allt det innebär

Not recommended by Forta Knut, Sweden (Sweden Thu 10 Mar 2016)
“Vill du bo billigt med närhet till vasaloppsbussarna så är Mora gymnasium mycket bra. På köpet får du ett gäng snarkande rumskamrater och det är svårt att sova. Men det är bra frukost och vallabodar finns tillgängliga. Billigt och enkelt om du ska åka något lopp under vasaloppsveckan.”
Overall opinion 3 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Boende

Recommended by Carlsson , Sweden (Sweden Thu 10 Mar 2016)
“Enkelt boende och trevligt folk!:-) ”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Grupplogi nära Vasaloppsmålet

Recommended by Carmita, Sweden (Sweden Wed 09 Mar 2016)
“Bra och prisvärt boende nära Vasaloppsmålet!”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

toppen

Recommended by georg, Sweden (Sweden Sun 06 Mar 2016)
“toppen”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Ventilationen i rummen på skolan var tyv...

Recommended by Ida Zandi, Sweden (Sweden Fri 04 Mar 2016)
“Ventilationen i rummen på skolan var tyvärr avslagen då det var helg. Fläktar slog till mån morgon kl 06 och då blev det jättebra ventilation. Detta kanske kan regleras så att de är på även under helgen när det ska bo så många människor där!”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Tips på förbättringar

Recommended by Malin, Sweden (Sweden Fri 04 Mar 2016)
“Det är svårt när många som ska åka olika lopp placeras i samma sovsal.. det gör att vissa vill tända lampa tidigt för att se något, kunna packa ihop osv, och vissa vill ha mörkt och sova. Toaletterna är små och det skulle inte skada om papperskorgarna tömdes lite oftare.. för en överfull papperskorg som svämmar över inkräktar tyvärr lite mycket på den begränsade ytan som finns att tillgå på toaletterna. Mer info om bemanning och kanske bättre skyltat till ex bagagerum skulle inte skada (så man tidigt på morgonen innan man ska iväg och åka nio mil, inte ska behöva jaga det rummet för man får ju inte lämna bagaget i salen, och det fanns ingen personal att fråga då). I övrigt är det prisvärt, bra med frukosten och att det finns luftmadrasser att hyra.”
Overall opinion 3 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5

Allt funkade bra utom madrassen som var ...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 03 Mar 2016)
“Allt funkade bra utom madrassen som var obekväm och svår att sova på. Frukosten var utmärkt.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Bra boende men inget vandrarhem

Recommended by Thomas Nordqvist, Sweden (Sweden Thu 03 Mar 2016)
“Jag vill börja med att säga att jag tycker att boendet på Mora Gymnasium är mycket bra och att jag valt det frivilligt, men det är inget vandrarhemsboende utan boende i sovsal direkt på golvet, vilket bör framgå tydligare. Men bortsett från detta klagomål tycker jag att det är ett perfekt sätt att övernatta på för den som behöver någonstans att sova och tillgång till frukost på race dagen. Avståndet till målområdet och alla Vasalopps faciliteter som nummerlappsutdelning, vallning, restaurang m.m. är perfekt.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Build: 01/01/2000 00:00:00, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews