Mora Gymnasium- high school, dormitory

Address: Älvgatan/Kristinebergsgatan, 792 32 Mora  show map
Location: Mora central
Guest score: 95% (570 of 597 recommend) (160 reviews)

Guest score: 95%

(570 of 597recommend)
Overall opinion 4 of 5
Services 4.4 of 5
Hostelcondition 3.6 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.5 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Value for money 4.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 21-30 of 160)

Toaletter

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 27 Feb 2019)
“Toaletterna är ju en besvikelse, stackars elever på Mora gymnasium.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

OK budget lösning nära centrum

Recommended by Chris, Sweden (Sweden Tue 26 Feb 2019)
“Nära resecentrumet och Mora centrum. Budget lösning, sovsalar i klassrum Bra frukost”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5

Fördelning av rum

Recommended by Douglas, Sweden (Sweden Tue 26 Feb 2019)
“Det stod ett tomt mindre rum bredvid vårt välfyllda Svårt att sova med många i ett rum Era uppblåsbara madrasser gav hemska ljud så fort personen rörde sig på madrassen”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Helt perfekt boende!

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 25 Feb 2019)
“Helt perfekt boende! ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Billigt vasaloppsboende

Recommended by Amatöråkare, Sweden (Sweden Thu 01 Mar 2018)
“Bra läge, nära till Vasaloppsmässan och bussarna till start. Lugnt och tyst på skolan. Kanske något högt pris ändå, med tanke på att man tar med liggunderlag och täcke själv. Frukosten helt okej, men 80:- för den kändes i mesta laget. För övrigt mycket nöjd med övernattningarna på skolan!”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

Grupplogi damsal under Tjejvasan

Recommended by Susanne, Sweden (Sweden Fri 24 Mar 2017)
“Jag valde att bo på skola i grupplogi eftersom jag tycker det är prisvärt. Det är också kul att möta andra människor, speciellt om man åker själv till ett lopp. Det fanns dessutom madrasser att hyra och bemannad kiosk. Uppehållsrum med tv och soffor var bra. Bra duschrum, många toaletter och städning under tiden. Jag kommer definitivt att bo där vid nästa besök också :)”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Lite sömn

Not recommended by vardagsmotionär , Sweden (Sweden Thu 09 Mar 2017)
“Det var min tredje övernattning i samband med Vasaloppsdeltagande, men jag kommer troligen boka annat boende nästa gång. Men det beror helt på att andra i sovsalen ställde sina klockor redan 01.30 på natten och det är på tok för tidigt för mig att gå upp + att jag inte kunde somna om och det påverkade nog mitt resultat. 2 år tidigare gick ingen upp före 04.00. För övrigt annars väldigt billigt boende och väldigt centralt. Nära till allt.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5

sopsortering

Recommended by bengt hellsborn, Sweden (Sweden Wed 08 Mar 2017)
“Möjliggör för recyckling på skolan. Ställ ut fler möjligheter att sortera sina burkar , flaskor, papper, plast mm. Som nu var observerade jag vid städningen måndag morgon att ALLT gick ner i samma säck. Och informera tydligt om detta. Vi vasaloppsåkare dricker och äter ju mycket ur engångsförpackningar(tyvärr) Bodde tre nätter på St Mikaels skola. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5

Enkelt billigt och bra boende.

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 08 Mar 2017)
“Enkelt billigt och bra boende. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5

prisvärt o bekvämt

Recommended by Justina, Sweden (Sweden Mon 06 Mar 2017)
“Ett enkelt boende som passar mina behov perfekt, billigt, lätt att nå, kort väg att gå till vasaloppsbussar, mässtält etc. Gott om utrymme.”
Overall opinion 5 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Build: 26/05/2020 16:55:36, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews