Mora Gymnasium- high school, dormitory

Address: Älvgatan/Kristinebergsgatan, 792 32 Mora  show map
Location: Mora central
Guest score: 95% (570 of 597 recommend) (160 reviews)

Guest score: 95%

(570 of 597recommend)
Overall opinion 4 of 5
Services 4.4 of 5
Hostelcondition 3.6 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.5 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Value for money 4.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 141-150 of 160)

Hyrluftmadrasser

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 02 Mar 2012)
“Blev väldigt glad över möjligheten att hyra en luftmadrass! Den var bekväm, men - vid allra minsta rörelse så förde den oväsen som störde den som låg på madrassen och omgivningen .....!?!”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Bra boende

Recommended by Johan, Sweden (Sweden Thu 01 Mar 2012)
“Jag besökte Mora för att åka Öppet spår i Vasaloppet. Fick kännedom om St Mikaelsskolan via Vasaloppets hemsida. Jag är på det hela taget mycket nöjd med min vistelse där, med ett undantag: Toaletterna låg långt borta från mitt rum och en del av dem var mycket små.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Missad bokning

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 01 Mar 2012)
“Jag hade bokat två bäddar på St.Michael men när jag kom fram hittades inte bokningen. Då jag tur nog hade med mig utskrift från nätet på bokning och betalning fixade det sig ändå.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Vasalopps övernattning i skolsal

Recommended by Ernie, Sweden (Sweden Thu 01 Mar 2012)
“Min bild är att om man är ute efter endast att kunna vila lite natten före eller efer ett lopp så är detta ett bra alternativ. Det som är den stora fördelen är närheten till allt, specieltt om man kommer med tåg. Tillgången till frukost är också en fördel. På köpet för man ta att många är trötta (snarkningar) och har blöta kläder (luktar) Sammantaget ett bfra alternativ för "tåliga" skidåkare.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5

St MIkaelsskolan

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 29 Feb 2012)
“Är bra övernattning för Vasaloppet, men jag skulle knappast välja det vid något annat tillfälle.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

St Mikaelskolan vasaloppet

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 29 Feb 2012)
“Fungerar utmärkt ,bra frukost duschar och parkering,i övrigt OK”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Sovsal

Recommended by Claes, Sweden (Sweden Wed 29 Feb 2012)
“Sov i ett större klassrum med omkring 15 andra och det mesta var som man kan förvänta sig. Testade aldrig duschmöjligheterna.”
Overall opinion 3 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5

Med tanke på förutsättningarna och att d...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 29 Feb 2012)
“Med tanke på förutsättningarna och att det trots allt är en skola så borde inte allt vara tip top. Men bemötandet var inte vidare muntra personer som tog emot oss. Toalettpappret tog slut på varenda toalett inne på damernas. Nödiga tog då av handdukspappret varpå det var nära stopp i alla toaletter. I vårt rum skulle det bo fem personer. Som tur var blev vi bara tre, var de andra skulle få plats är för mig en gåta då rummet var fullt av möbler. Förra året var vi helnöjda! Sen är bemötandet med Siljan turism alltid mycket professionell. ”
Overall opinion 3 of 5
Services 2 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 2 of 5

Tjejvasan

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 29 Feb 2012)
“Jag bodde på Mikealiskolan under två dagar för att genomföra Tjejvasan. Mikaeliskolan ligger nära tågstationen och lite längre från startområdet. Gångavstånd till allt! Bra logi med tillgång till TV och toalett. Trpr det fanns duschar men använde ej dessa. Tack för fina dagar!”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Jag bokade vasaloppsboende på st. mikael...

Recommended by Anonymous , Switzerland (Switzerland Wed 29 Feb 2012)
“Jag bokade vasaloppsboende på st. mikaelskolan. Vid incheckningen placerade man mig i en sal med bara kvinnor, frågade mig om det var ok men sa att det var egentligen en mixedsal. Jag var den förste att komma till salen och placerade ut mina saker. Vid läggdags kl 22 var alla där och en tjej frågade mig om inte det var en damsal, varpå jag förstås förklade att det var en mixedsal precis som jag blivit informerad. En av tjejerna var däremot säker på att det var en damsal och gick därför till receptionen för att kolla med dem. 5 min senare var jag tvungen att byta rum (kl22.30, och väckning var naturligtvis kl3.30 för att komma med bussarna till sälen), fastän jag krupit ner i sovsäcken, det var släckt i rummet och alla försökte sova. Naturligtvis fanns det såklart inga lediga rum då. Efter att ha bökat 15-20 minuter fick jag lägga mig i en tom aula och sova, vilket funkade jättebra. Bara otroligt surt att behöva kliva upp ur sovsäcken när allt man vill är att sova och ladda batterierna inför loppet nästa dag. Annars ett bra och mycket prisvärt boende.”
Overall opinion 3 of 5
Services 2 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Build: 10/08/2020 14:03:42, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews