Mora Gymnasium- high school, dormitory

Address: Älvgatan/Kristinebergsgatan, 792 32 Mora  show map
Location: Mora central
Guest score: 95% (570 of 597 recommend) (160 reviews)

Guest score: 95%

(570 of 597recommend)
Overall opinion 4 of 5
Services 4.4 of 5
Hostelcondition 3.6 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.5 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Value for money 4.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 131-140 of 160)

Skola inte vandrarhem

Recommended by Ann-Sofie, Sweden (Sweden Mon 25 Feb 2013)
“Det är orättvist att jämföra detta boende med ett vanligt vandrarhem. Det var en tillfällig logimöjlighet i samband med ettt evenemang och som sådant fungerade det jättebra. Trevlig frukost med tända ljus, liten kiosk och glad personal. Jag har bott där förut och gör gärna det igen nästa vasaloppsvecka. Ett extraplus för att det fanns madrasser att hyra.”
Overall opinion 3 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Städning

Recommended by Anne-Sofie, Sweden (Sweden Mon 25 Feb 2013)
“Det viktiga är städning när så många människor bor på samma ställe och det fungerade väldigt bra. Papperskorgar tömdes ofta. Dock var madrasserna som gick att hyra väldigt, väldigt "gnälliga". Om en vände sig på natten vaknade alla och alla började vända sig. Det var faktiskt ett fasligt "knekande". Synd, för annars fungerar det bra med många i ett rum - alla tar hänsyn.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

Helt okej när man behövde en sovplats in...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 25 Feb 2013)
“Helt okej när man behövde en sovplats innan vasaloppsstart.”
Overall opinion 3 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Får vad man betalar för

Recommended by Sofie, Sweden (Sweden Mon 25 Feb 2013)
“Bokar man gympasal så får man gympasal :-) Billigt och bra. Trevlig personal, städat och fint på toaletter. Ville bo billigt och då är detta perfekt. Hyffsat nära till bussar mm. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Vasaloppsboende

Recommended by 72 årig berest tant, Sweden (Sweden Mon 25 Feb 2013)
“Centralt,prisvärt och personligt bemötande.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0

Mitt första vasalopp

Recommended by Masse, Sweden (Sweden Sat 10 Mar 2012)
“Anlände via bil från Eskilstuna 3 Mars klockan 15, otroligt nog fanns det parkeringsplatser hur många som helst precis vid skolan (lärarparkeringen) jag trodde jag skulle få gå 2 km med mina prylar :-) Trevliga frivilliga vid incheckningen som bekräftade att jag kunde använda parkeringen gratis :-) Ungdomar som visade mej till klassrummet där jag skulle kampera 2 nätter tillsammans med cirka 8-9 stycken andra hugade Vasaloppsåkare. Ingen trängsel alls med andra ord. En perfekt frukost i skolans matsal kl 02.30 och sen gångväg 10 minuter med skidorna till Strandens skola där bussarna till Sälen avgick kl 04.00 den 4 Mars Perfekta duschmöjligheter efter Vasaloppet och ännu en perfekt frukost dagen efter Vasloppet Behöver jag nämna att jag är helnöjd kund ?”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5

Logi med liggunderlag

Recommended by Kåsen, Sweden (Sweden Wed 07 Mar 2012)
“Att bli inkvarterad i en skolsal liggandes på golvet med luftmadrass håller inte vandrarhemsstandard men jag förväntade mig inget annat vid bokningen.Det var detta jag sökte,en enkel övernattning.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5

Vasaloppsövernattning

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 06 Mar 2012)
“Eftersom jag visste vad jag köpte är jag helt nöjd. Att sova i en skolsal kan inte bli så högkvalitativt men det visste jag ju.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5

Toaletterna

Recommended by joljung, Sweden (Sweden Tue 06 Mar 2012)
“Toaletterna var altför få. Jag upplevde att det alltid var kö till toan. Annars bra // ”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Fler toaletter

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 03 Mar 2012)
“Sov två våningar upp i skolan och tycker det var lite långt till toaletterna. Annars funkade det bra tycker jag.”
Overall opinion 3 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Build: 28/08/2020 17:01:56, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews