Mora Gymnasium- high school, dormitory

Address: Älvgatan/Kristinebergsgatan, 792 32 Mora  show map
Location: Mora central
Guest score: 96% (529 of 550 recommend) (145 reviews)

Guest score: 96%

(529 of 550recommend)
Overall opinion 4 of 5
Services 4.4 of 5
Hostelcondition 3.6 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.5 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Value for money 4.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 121-130 of 145)

Mitt första vasalopp

Recommended by Masse, Sweden (Sweden Sat 10 Mar 2012)
“Anlände via bil från Eskilstuna 3 Mars klockan 15, otroligt nog fanns det parkeringsplatser hur många som helst precis vid skolan (lärarparkeringen) jag trodde jag skulle få gå 2 km med mina prylar :-) Trevliga frivilliga vid incheckningen som bekräftade att jag kunde använda parkeringen gratis :-) Ungdomar som visade mej till klassrummet där jag skulle kampera 2 nätter tillsammans med cirka 8-9 stycken andra hugade Vasaloppsåkare. Ingen trängsel alls med andra ord. En perfekt frukost i skolans matsal kl 02.30 och sen gångväg 10 minuter med skidorna till Strandens skola där bussarna till Sälen avgick kl 04.00 den 4 Mars Perfekta duschmöjligheter efter Vasaloppet och ännu en perfekt frukost dagen efter Vasloppet Behöver jag nämna att jag är helnöjd kund ?”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5

Logi med liggunderlag

Recommended by Kåsen, Sweden (Sweden Wed 07 Mar 2012)
“Att bli inkvarterad i en skolsal liggandes på golvet med luftmadrass håller inte vandrarhemsstandard men jag förväntade mig inget annat vid bokningen.Det var detta jag sökte,en enkel övernattning.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5

Vasaloppsövernattning

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 06 Mar 2012)
“Eftersom jag visste vad jag köpte är jag helt nöjd. Att sova i en skolsal kan inte bli så högkvalitativt men det visste jag ju.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5

Toaletterna

Recommended by joljung, Sweden (Sweden Tue 06 Mar 2012)
“Toaletterna var altför få. Jag upplevde att det alltid var kö till toan. Annars bra // ”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Fler toaletter

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 03 Mar 2012)
“Sov två våningar upp i skolan och tycker det var lite långt till toaletterna. Annars funkade det bra tycker jag.”
Overall opinion 3 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Hyrluftmadrasser

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 02 Mar 2012)
“Blev väldigt glad över möjligheten att hyra en luftmadrass! Den var bekväm, men - vid allra minsta rörelse så förde den oväsen som störde den som låg på madrassen och omgivningen .....!?!”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Bra boende

Recommended by Johan, Sweden (Sweden Thu 01 Mar 2012)
“Jag besökte Mora för att åka Öppet spår i Vasaloppet. Fick kännedom om St Mikaelsskolan via Vasaloppets hemsida. Jag är på det hela taget mycket nöjd med min vistelse där, med ett undantag: Toaletterna låg långt borta från mitt rum och en del av dem var mycket små.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Missad bokning

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 01 Mar 2012)
“Jag hade bokat två bäddar på St.Michael men när jag kom fram hittades inte bokningen. Då jag tur nog hade med mig utskrift från nätet på bokning och betalning fixade det sig ändå.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Vasalopps övernattning i skolsal

Recommended by Ernie, Sweden (Sweden Thu 01 Mar 2012)
“Min bild är att om man är ute efter endast att kunna vila lite natten före eller efer ett lopp så är detta ett bra alternativ. Det som är den stora fördelen är närheten till allt, specieltt om man kommer med tåg. Tillgången till frukost är också en fördel. På köpet för man ta att många är trötta (snarkningar) och har blöta kläder (luktar) Sammantaget ett bfra alternativ för "tåliga" skidåkare.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5

St MIkaelsskolan

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 29 Feb 2012)
“Är bra övernattning för Vasaloppet, men jag skulle knappast välja det vid något annat tillfälle.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Build: 29/11/2019 11:45:56, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews

Our main sponsors