Mora Gymnasium- high school, dormitory

Address: Älvgatan/Kristinebergsgatan, 792 32 Mora  show map
Location: Mora central
Guest score: 95% (570 of 597 recommend) (160 reviews)

Guest score: 95%

(570 of 597recommend)
Overall opinion 4 of 5
Services 4.4 of 5
Hostelcondition 3.6 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.5 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Value for money 4.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 121-130 of 160)

Övernattning i skolsal med andra vasalop...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 28 Feb 2013)
“Övernattning i skolsal med andra vasaloppsåkare, det blir vad det blir.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5

Bra boende och frukost

Recommended by Sten, Sweden (Sweden Thu 28 Feb 2013)
“Boendet var som jag förväntat mig alltså bra, frukosten var välgjord och mycket trevligt med levande ljus”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Bra organisation

Recommended by PerN, Sweden (Sweden Thu 28 Feb 2013)
“Tycker det var bra att vi som som sov i klassrummet hade samma lopp och bokning. Det gav, förutom att ingen stördes av att gå man gick upp klockan 03:15, bra möjligheter att diskutera loppet både före och efter genomförandet.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Enkelt och prisvärt

Recommended by Marja, Sweden (Sweden Wed 27 Feb 2013)
“Trevligt bemötande,(skolungdomarna var suveräna). Enkelt men det förväntade jag mig för priset. fler toaletter vore bra. Det blev långa köer. Frukost och personal mycket bra.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5

Det var en sovplats och inte så mycket m...

Recommended by Ida, Sweden (Sweden Wed 27 Feb 2013)
“Det var en sovplats och inte så mycket mer för mig. Har inget att klaga på då jag visste vad jag beställde i förväg. Hade dock hellre sovit i en säng efter 9h på skidor vilket jag kan lära mig av till nästa gång. Men det kostar såklart mer.”
Overall opinion 3 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5

s:t michaelskolan

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 27 Feb 2013)
“Rent och fint bra duschar. För lite toaletter.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Boende under öppet spår 2013

Recommended by Pelle, Sweden (Sweden Wed 27 Feb 2013)
“Hej! Jag vill än en gång tacka alla för ett vänligt och bra bemötande. Frukosten var väldigt god och nyttig och kommer gärna att återvända då vi kanske alla åker med. Denna gång åkte jag själv. hÄLSNINGAR Pelle”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Enkelt och bra

Recommended by Helene, Sweden (Sweden Wed 27 Feb 2013)
“Lagom nära till både station och målområde. Inte alltför många i varje rum. Bra att det inte blandades de som åkte söndag och måndag i samma klassrum. Alla i mitt rum bodde 2 nätter och det gjorde att det blev lugnare, framför allt natt 2 när man var trött. Jättebra med frukostservice. Kändes tryggt och säkert trots att det inte gick att låsa in sakerna som lämnades under dagen. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Reception

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 26 Feb 2013)
“Jag frågade var bussen till Sälen gick ifrån. Receptionisten svarade och sade att de började gå i skytteltrafik och började gå kl 4. Tyvärr meddelade han mig inte om hur länge bussarna gick. Sista bussen visade sig gå 5.20. Vilket jag tycker är för tidigt då ju starten pågår till 8.30. Jag hade med mig matlåda som jag hade tänkt värma och äta på St. Mikaelskolan på kvällen då jag kom. Tyvärr fanns ingen mikrovågsugn alls på skolan. Besviken över det och hoppas att till nästa gång finnas flera mikrovågsugnar så att man kan äta middag dagen innan Vasaloppet.”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

enkelt och smidigt, nöjd

Recommended by klassiker, Sweden (Sweden Tue 26 Feb 2013)
“Helt ok”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Build: 21/10/2020 12:39:14, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews