Mora Gymnasium- high school, dormitory

Address: Älvgatan/Kristinebergsgatan, 792 32 Mora  show map
Location: Mora central
Guest score: 96% (529 of 550 recommend) (145 reviews)

Guest score: 96%

(529 of 550recommend)
Overall opinion 4 of 5
Services 4.4 of 5
Hostelcondition 3.6 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.5 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Value for money 4.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 111-120 of 145)

s:t michaelskolan

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 27 Feb 2013)
“Rent och fint bra duschar. För lite toaletter.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Boende under öppet spår 2013

Recommended by Pelle, Sweden (Sweden Wed 27 Feb 2013)
“Hej! Jag vill än en gång tacka alla för ett vänligt och bra bemötande. Frukosten var väldigt god och nyttig och kommer gärna att återvända då vi kanske alla åker med. Denna gång åkte jag själv. hÄLSNINGAR Pelle”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Enkelt och bra

Recommended by Helene, Sweden (Sweden Wed 27 Feb 2013)
“Lagom nära till både station och målområde. Inte alltför många i varje rum. Bra att det inte blandades de som åkte söndag och måndag i samma klassrum. Alla i mitt rum bodde 2 nätter och det gjorde att det blev lugnare, framför allt natt 2 när man var trött. Jättebra med frukostservice. Kändes tryggt och säkert trots att det inte gick att låsa in sakerna som lämnades under dagen. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Reception

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 26 Feb 2013)
“Jag frågade var bussen till Sälen gick ifrån. Receptionisten svarade och sade att de började gå i skytteltrafik och började gå kl 4. Tyvärr meddelade han mig inte om hur länge bussarna gick. Sista bussen visade sig gå 5.20. Vilket jag tycker är för tidigt då ju starten pågår till 8.30. Jag hade med mig matlåda som jag hade tänkt värma och äta på St. Mikaelskolan på kvällen då jag kom. Tyvärr fanns ingen mikrovågsugn alls på skolan. Besviken över det och hoppas att till nästa gång finnas flera mikrovågsugnar så att man kan äta middag dagen innan Vasaloppet.”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

enkelt och smidigt, nöjd

Recommended by klassiker, Sweden (Sweden Tue 26 Feb 2013)
“Helt ok”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Skola inte vandrarhem

Recommended by Ann-Sofie, Sweden (Sweden Mon 25 Feb 2013)
“Det är orättvist att jämföra detta boende med ett vanligt vandrarhem. Det var en tillfällig logimöjlighet i samband med ettt evenemang och som sådant fungerade det jättebra. Trevlig frukost med tända ljus, liten kiosk och glad personal. Jag har bott där förut och gör gärna det igen nästa vasaloppsvecka. Ett extraplus för att det fanns madrasser att hyra.”
Overall opinion 3 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Städning

Recommended by Anne-Sofie, Sweden (Sweden Mon 25 Feb 2013)
“Det viktiga är städning när så många människor bor på samma ställe och det fungerade väldigt bra. Papperskorgar tömdes ofta. Dock var madrasserna som gick att hyra väldigt, väldigt "gnälliga". Om en vände sig på natten vaknade alla och alla började vända sig. Det var faktiskt ett fasligt "knekande". Synd, för annars fungerar det bra med många i ett rum - alla tar hänsyn.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

Helt okej när man behövde en sovplats in...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 25 Feb 2013)
“Helt okej när man behövde en sovplats innan vasaloppsstart.”
Overall opinion 3 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Får vad man betalar för

Recommended by Sofie, Sweden (Sweden Mon 25 Feb 2013)
“Bokar man gympasal så får man gympasal :-) Billigt och bra. Trevlig personal, städat och fint på toaletter. Ville bo billigt och då är detta perfekt. Hyffsat nära till bussar mm. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Vasaloppsboende

Recommended by 72 årig berest tant, Sweden (Sweden Mon 25 Feb 2013)
“Centralt,prisvärt och personligt bemötande.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Build: 29/11/2019 11:45:56, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews

Our main sponsors