Mora Gymnasium- high school, dormitory

Address: Älvgatan/Kristinebergsgatan, 792 32 Mora  show map
Location: Mora central
Guest score: 95% (570 of 597 recommend) (160 reviews)

Guest score: 95%

(570 of 597recommend)
Overall opinion 4 of 5
Services 4.4 of 5
Hostelcondition 3.6 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.5 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Value for money 4.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 101-110 of 160)

Bra läge

Recommended by Nisse, Sweden (Sweden Thu 27 Feb 2014)
“perfekt läge för Vasaloppsåkare. bra vallamöjligheter, nära till bussarna som går till starten och nära målområdet.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

Frukost!

Recommended by Mokika, Sweden (Sweden Thu 27 Feb 2014)
“Vi blev väldigt missnöjda och besvikna när frukosten på söndagen serverades kl 3.30-6! Vi förstår att de som ska åka öppet spår behöver få tidig frukost men vi som betalar för att bo kvar efter genomfört lopp vill ju också få frukost. Att behöva få reda på det sent på kvällen utan att hinna fixa andra alternativ kändes jättedåligt. Varför inte servera i två sittningar, en mellan 8-10 också? Flera av oss var slitna och hade verkligen behövt fylla på med energi innan man ska släpa packning och leta runt efter frukost. Frukosten på lördagen var jättefin iaf. Hade dessutom varit bra om det stått i beskrivningen att man kan hyra madrass där. Blev mkt onödigt släpande.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5

Fin fint ordnat och toppen bemötande. Ta...

Recommended by Maria, Sweden (Sweden Thu 27 Feb 2014)
“Fin fint ordnat och toppen bemötande. Tack! Även väldigt bra med frukost!”
Overall opinion 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Bra bemøtande

Recommended by Therese, Denmark (Denmark Wed 26 Feb 2014)
“Att bo på golvet ær ju något man ær førberedd på så man kan ju inte førvænta så mycket. Men det var ett vældigt bra bemøtande, god frukost (kanske lite øverpris) och det var bra med plats i klassrummet. Bra med toaletter och handfat. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Specielt når vi skal op kl. 3 om natten

Recommended by Anonymous , Denmark (Denmark Wed 26 Feb 2014)
“Inden vi kommer er vi indstillet på at gå meget tidligt i seng og stå op før f..... får sko på. Vi er indstillet på at sove dårligt - så det er specielt at overnatte i forbindelse med Vasaloppet. Så udfra disse bemærkninger er alt ok, og lever op til de forventninger vi har.”
Overall opinion 3 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

St Mikael innan o efter öppet spår söndag

Recommended by CF, Sweden (Sweden Wed 26 Feb 2014)
“Enkelt att checka in,bara att anmäla sig i entrén, bra med plats i klassrummet när vi kom dit på eftermiddagen, funkade bra med toabestyr på morgon o kväll. Rätt dyrt är det ju eftersom man sover på golv och det mest är tak över huvudet och ingen service. Men bra, vi har bott där tidigare och skulle gärna göra det igen.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 2 of 5

Prisvärt och enkelt

Recommended by Gry, Sweden (Sweden Wed 26 Feb 2014)
“Som rubriken säger så var det ett prisvärt och enkelt alternativ till boende. Man behövde dessutom inte lägga ned så mycket tid på att leta boende. Bra parkeringsmöjligheter.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

mysig gemenskap

Recommended by bengt, Sweden (Sweden Wed 26 Feb 2014)
“många trevlig möten och samtal inför o efter loppet i sovsal och korridor Enkelt o hitta hit och skönt med promenad ner till mässområdet”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Enkelt boende, gångavstånd

Recommended by Filip, Sweden (Sweden Wed 26 Feb 2014)
“Sov i sovsal på madrass på golvet. Glöm inte öronpropparna! Ordentlig frukost serveras i matsalen, så man orkar åka skidor 9 mil. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Bra boende för Vasaloppsveckan trots enk...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 26 Feb 2014)
“Bra boende för Vasaloppsveckan trots enkelheten, mycket prisvärt.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Build: 22/07/2020 13:40:18, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews