Fredshammar SVIF Hostel in Orsa

Address: 070-590 79 93, Bruksallén 20, 794 95 Skattungbyn  show map
Location: Orsa
Guest score: 71% (17 of 24 recommend) (8 reviews)

Guest score: 71%

(17 of 24recommend)
Overall opinion 3.5 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3.4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.4 of 5
Cleaning 3.3 of 5
Value for money 3.8 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-8 of 8)

Ställe med mycket potential men som tyvärr verkar behöva en del hjälp...

Not recommended by Johan, Sweden (Sweden Thu 06 Jul 2017)
“Stort minus för dubbelbokning vilket uppdagades i sent skede. Väldigt kulturintressanta byggnader men tyvärr inredda i sliten 80-talsstil som förtar upplevelsen. Dåligt städat i gemensamma utrymmen, sliten köksutrustning. Frukosten utlovades mkt hembakat och närproducerat men tex fanns inget färskt bröd. Man skulle kunna göra stället underbart charmigt men lite känsla för miljöerna och byggnaderna. Plus dock för bra pris.”
Overall opinion 2 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 4 of 5

Avslappnat boende i lugn miljö

Recommended by Vasalöparen, Sweden (Sweden Mon 27 Feb 2017)
“Välskött vandrarhem med äldre standard. Härlig frukostbuffe i vacker miljö. Nerlegade sängar som borde bytas ut drar ner betyget. Annars ett mysigt och prisvärt boende. Skulle gärna bo där fler gånger!”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

www.vandrarhemmetifredshammar.se

Recommended by Martin, Sweden (Sweden Tue 18 Aug 2015)
“Lugn och rofylld miljö och gott bemötande. Saknar Wifi (inte bra) och hade bara minimalt TV-utbud (helt ok).”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Dålig koll av ägaren

Not recommended by Fredrik, Sweden (Sweden Sun 08 Mar 2015)
“Ägaren till detta vandrarhem hade väldigt dålig koll. Vi hade betalt frukost i föväg, det fick vi de två första mornarna men när vi sedan den tredje morgonen valde att inte äta frukost så antog ägaren att vi lämnat. Således fick vi ingen frukost sista dagen då ägaren antog att vi inte var kvar.”
Overall opinion 2 of 5
Services 2 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5

Very quiet and nice place, the owners we...

Recommended by Anonymous , Spain (Spain Wed 05 Mar 2014)
“Very quiet and nice place, the owners were very kind to us the day of our arrival bringing many facilities, highly recommended place.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Frukost

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 27 Feb 2014)
“Var mycket vänliga och gick upp tidigt för att fixa frukost till oss innan Halvvasan. Mycket uppskattat.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Bra vandrarhem

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 26 Feb 2013)
“Trevligt bemötande när vi anlände. Bodde i 5-bäddsrummen i övervåningen på Lyckan. Acceptabelt med två toaletter i hallen utanför rummen. Rummen i nedervåningen har egen toa. Köket var OK med de nödvändigaste tillbehören. Vi fixade frukost själva, så vi har ingen uppfattning om frukostbuffén, som serverades i huvudbyggnaden. Två duschar i hela huset kan vara lite väl lite om alla rummen är upptagna, men för vår del var det inga större problem. Teverummet var i minsta laget (en soffa och en fåtölj). Vi var 5 vuxna och 3 barn i vårt sällskap och vi fick precis plats med två extrastolar från köket. Sammanfattningsvis: Helt OK vandrarhem.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

Vasalopps boende

Recommended by Gastaf Wasa, Sweden (Sweden Wed 29 Feb 2012)
“Trevligt bemötande och stor service inställning samt en bra frukost för oss som skulle åka vasaloppet”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Build: 13/11/2019 14:01:08, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews

Our main sponsors