SPF, old school, Mora-Noret, Mora

Address: Majstångsbacken , 79250 Mora  show map
Location: Mora
Guest score: 94% (101 of 108 recommend) (37 reviews)

Guest score: 94%

(101 of 108recommend)
Overall opinion 4 of 5
Services 3.7 of 5
Hostelcondition 3.6 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.3 of 5
Cleaning 3.8 of 5
Value for money 4.1 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 11-20 of 37)

Övernattning Tjejvasan

Recommended by Karolina, Sweden (Sweden Mon 27 Feb 2017)
“Boendet passade mina behov perfekt då jag kom med bil till Mora, sent kvällen innan loppet, behövde någonstans att sova och nästa morgon kunde jag låta bilen stå kvar och gå med skidorna till bussen till Oxberg. Få duschar, men då jag duschade på idrottsanläggningen efter loppet så spelade det mig ingen roll. Bra med utrymme i köket ”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

Träffade inte någon personal. Få toalet...

Recommended by karin, Sweden (Sweden Fri 04 Mar 2016)
“Träffade inte någon personal. Få toaletter. Behövde ej använda duschen”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

Praktiskt och enkelt

Recommended by Anders, Sweden (Sweden Thu 03 Mar 2016)
“Har inget emot att sova i sovsal under enkla förhållanden och det här var en perfekt övernattningsmöjlighet. Kunde möjligtvis varit lite billigare.”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

Övernattning

Recommended by Stickan, Sweden (Sweden Thu 03 Mar 2016)
“Beskrivningen motsvarande det faktiska, enkel standard för övernattning/vila inför något motionslopp i närheten var det till användning.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

skåp+möjlighet att markera vilken säng och bokningsdatumar man bokat

Recommended by Bibban, Sweden (Sweden Mon 29 Feb 2016)
“Skåp av typen militärskåp vid varje säng som man kan ha sitt eget(medtages av varje hyrperson) lås till. När vi återkom dag 2 till vandrarhemmet var det en person som hade flyttat mina grejer från sängen och lagt detta på bordet i mitten på salen. Personen förstod inte att det redan var upptaget i den sängen. Där av tanken i rubriken.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Centralt

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 15 Mar 2015)
“Vandrarhemmet var förhållandevis nära centrum och det var ganska lätt att gå mellan platserna. Det fanns endast två slitna duschkabiner - Dåligt. Det fanns bara tre toaletter. Det fanns inte någon personal vid något tillfälle under de två dygn som jag var där. Jag tror det verkar inte heller som det städades speciellt ofta. Toaletterna var smutsiga. Dålig avrinning i både handfat och dusch. Köket var ok. Det hade blivit ett extra plus om det hade funnits möjligthet att köpa frukost på vandrarhemmet. I det stora hela uppvägdes det negativa av närheten till centrum.”
Overall opinion 3 of 5
Services 2 of 5
Hostelcondition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 1 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 3 of 5

Lugnt och trivsamt

Recommended by Peter, Sweden (Sweden Thu 12 Mar 2015)
“Tycker det är lugnt och trivsamt. Det känns rent och fräscht och har allt man behöver. Dessutom tycker jag att det är bra att det är nära efter målgång av Vasaloppet så man slipper åka nån längre sträcka. Nu är det gångavstånd.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

svårt att svara på bemötande eftersom ja...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 07 Mar 2015)
“svårt att svara på bemötande eftersom jag inte träffade någon personal En av toaletterna saknade värme”
Overall opinion 4 of 5

Det som behöver kompletteras är gemytlig...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 05 Mar 2015)
“Det som behöver kompletteras är gemytligare belysning i TV salen”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Trivsamt vandrarhem i fin gammal skolbyggnad

Recommended by Marie, Sweden (Sweden Tue 03 Mar 2015)
“Vi träffade ingen personal men det fanns tydliga instruktioner. Bra sovsal, bra kök och matrum. Provade aldrig duscharna. Tv med tv-soffa och fåtöljer/stolar fanns i ett rum. Allt fungerade bra för våra behov, övernattning före och efter Tjejvasan. Trevliga skidåkare att prata med. Kort taxiresa mellan station eller vasaloppsmässtältet.”
Overall opinion 5 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Build: 23/10/2020 15:51:24, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews