SPF, old school, Mora-Noret, Mora

Address: Majstångsbacken , 79250 Mora  show map
Location: Mora
Guest score: 94% (101 of 108 recommend) (37 reviews)

Guest score: 94%

(101 of 108recommend)
Overall opinion 4 of 5
Services 3.7 of 5
Hostelcondition 3.6 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.3 of 5
Cleaning 3.8 of 5
Value for money 4.1 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 37)

Bra och billigt boende för Vasalopps-åka...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 03 Mar 2020)
“Bra och billigt boende för Vasalopps-åkare”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Enkelt Vasaloppsboende i sovsal

Recommended by Anne-Lie, Sweden (Sweden Thu 27 Feb 2020)
“Fungerar bra som vasaloppsboende där du har din egen säng i en sovsal med täcke o kudde - ta med egna lakan.”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Kan inte besvara frågan "Bemötande" då i...

Recommended by Henrik, Sweden (Sweden Thu 27 Feb 2020)
“Kan inte besvara frågan "Bemötande" då ingen vandrarhemsvärd syntes till på vandrarhemmet. Däremot fanns det tydlig info om två telefonnummer att ringa om man skulle behöva något eller undrar något. I get behov uppstod så jag behövde i te ringa de. Sopkvasten var relativt lätt att finna i sin skrubb i tamburen. Men jag tror det hade varit bra om den hade stått i hallen där vi ställde skorna. Behövde soppa där ett par gånger under kvällen, därav letandet.”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

Öppet Spår Söndag

Recommended by Natalie, Sweden (Sweden Tue 25 Feb 2020)
“Perfekt boende för att stanna natten innan loppet. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Vasaloppsboende 1 natt

Recommended by AnneLie, Sweden (Sweden Thu 28 Feb 2019)
“Pefekt läge och helt OK standard för några timmars sömn innan Vasalopps åkande!”
Overall opinion 3 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5

Boendet är ok men dusch - usch

Recommended by Trogen gäst, Sweden (Sweden Sun 12 Mar 2017)
“Vi har bott här de senaste 4 åren i samband med stafettvasan. Det funkar bra och vi kommer gärna tillbaka nästa år. Tycker att den duschkabin som var trasig kunde ha lagats inför årets vasaloppsvecka. Duschen var ju trasig även i fjol.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5

Allt bra

Recommended by Ariana, Sweden (Sweden Mon 06 Mar 2017)
“Nära (ca 20 minuter gångavstånd) mål, billig, jättebra säng, stor matsal och utrustad kök. Kul att träffa så många nadra. Inget att klaga på. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Enkelt och funktionellt!

Recommended by Daniel Floda, Sweden (Sweden Fri 03 Mar 2017)
“Ett enkelt och funktionellt boende med plats för många. Det är gott om sängar men om alla är bokade tror jag inte toaletter, dushar och kylskåp räcker till! Fast nu vid Halvvasan var de hur bra som helst, nära till mataffären och allt annat man behöver. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Vasaloppsboende

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 28 Feb 2017)
“Trevligt Vasaloppsboende nära in till målet och nummerlappsutdelningen. Trångt och för få toaletter men för en natt där du endast är ute efter några timmars sömn så är detta ett kanon boende. Gäster med samma intressen och många tips delas ut :-)”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Mkt god service!

Recommended by Britt-Marie Ericsson , Sweden (Sweden Mon 27 Feb 2017)
“Verkligen bra service. Båda övernattningsdagarna var personal in och kolla så allt var ok. Kändes tryggt. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Build: 06/08/2020 22:43:14, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews