Siljansborg's Holiday Village, Rättvik

Address: Sjurberg, 79532 Rättvik  show map
Location: Rättvik
Guest score: 96% (122 of 127 recommend) (33 reviews)

Guest score: 96%

(122 of 127recommend)
Overall opinion 4.2 of 5
Service 4.3 of 5
Cabin condition 3.9 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.7 of 5
Cleaning 3.8 of 5
Value for money 4.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 21-30 of 35)

Stuga med sjöutsikt

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 17 Jun 2015)
“Stugan var välutrustad och det fanns diskmedel, hushålls- och toapapper, till och med några kaffefilter då vi kom. Typisk 70-talsinredning, vilket gjorde stugan något mörk t o m i juni.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Lugn och ro

Recommended by Eva-Lena Bergström, Sweden (Sweden Sun 10 May 2015)
“Stor enkel stuga i lugn och trevlig miljö! Bott många gånger i Siljansborgs stugby och trivs där väldigt bra!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Köksutrusningen var gammal och sliten, t...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 08 Apr 2015)
“Köksutrusningen var gammal och sliten, teflonpannan behöver bytas ut, udda bestick, - inte roligt att laga eller servera mat. Även badrummet behöver en uppfrächning. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

lätt att hitta till mkt nära 70:an nega...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 04 Mar 2015)
“lätt att hitta till mkt nära 70:an negativt att man inte "kunde/fick" parkera utanför stugan ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Hemma hos

Recommended by Gitte, Sweden (Sweden Sat 16 Aug 2014)
“Känns som att komma hem till oss varje gång i Siljansborg som vi besökt 11 år i rad då barnen var små. Oslagbara kultur o natur upplevelser i den vackra Siljanbygden.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Siljansborg underbart.

Recommended by maud j, Sweden (Sweden Thu 24 Oct 2013)
“1. Mycket bra stuga 2.Underbart miljö 3.mycket bra kontakt med husvärden 4.bra vandrings vägar 5.bra standard på stugan 6.lungt och skönt område. 7.rekommenderas varmt”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

stugan var okey men gammal o mörk. Dörr...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 04 Sep 2013)
“stugan var okey men gammal o mörk. Dörren till toa gnisslade o vattenkokare med beläggning. Madrasserna slitna men sängarna bra att ligga i. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0

Sommerferie 2013

Recommended by Kjell Larsen, Norway (Norway Wed 03 Jul 2013)
“Vi har besøkt Siljansborg minst fem ganger, og andre plasser rundt Siljan 4 ganger. Det beste og mest trivelige stedet vi har bodd er Siljansborg. Hyttene (stugorna) er koselige, har fin beliggenhet og kjempebra standard innvendig. Vi gleder oss allerede til neste ferie (semester) på Siljansborg Stugby. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

Omdöme

Recommended by Thomas Efraimsson, Sweden (Sweden Thu 27 Jun 2013)
“Låg allt för nära riksvägen, högt trafikljud. Hade behövts rustas upp med nyare möbler och köksutrustning (bänkdiskmaskin för en familj?? fick plats med en kastrull och något glas??). Bra att man fick ha med sig hund. Rymlig och trivsam stuga med fina gräsområden. Lite väl långt från centrum.”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

STUGAN VI ÖNSKAR OSS.

Recommended by MAUD (tekla), Sweden (Sweden Sat 25 May 2013)
“STUGAN ÄR MYCKET TREVLIG. BRA OMRÅDE NÄR MAN HAR BARN ETT LUGNT STÄLLE,BRA VANDRINGS OMRÅDE. UNDER BAR NATUR. OCH EN MYCKET TREVLIG HUSVÄRD. JAG SKULLE ÖNSKA ATT MAN SKULLE KUNNA HYRA ETT KORT TILL TV,SÅ MAN KAN SE ANDRA KANALER. SÅ SKULLE JAG ÖNSKA ATT DET VAR EN TVÄTTSTUGA I OMRÅDET.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Our main sponsors