Siljansborg's Holiday Village, Rättvik

Address: Sjurberg, 79532 Rättvik  show map
Location: Rättvik
Guest score: 96% (122 of 127 recommend) (33 reviews)

Guest score: 96%

(122 of 127recommend)
Overall opinion 4.2 of 5
Service 4.3 of 5
Cabin condition 3.9 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.7 of 5
Cleaning 3.8 of 5
Value for money 4.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 11-20 of 35)

Stugorna skulle behöva en liten översyn ...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 23 Aug 2016)
“Stugorna skulle behöva en liten översyn och kanske lite målarfärg mm Och kollas att allt fungerar.... torkskåp, belysning”
Overall opinion 5 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Vecka 31

Recommended by Åsa, Sweden (Sweden Wed 10 Aug 2016)
“Stugområdet är helt perfekt. Synd bara att stugorna inte får det underhåll de behöver. Saker är trasiga eller håller på o gå sönder. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5

Siljansborgs stugby

Recommended by Christoffer, Sweden (Sweden Tue 19 Jul 2016)
“En stuga av bra kvalité överlag. Bra med utrymme och trevligt med diskmaskin i köket. Kylskåpet skulle behövas uppdateras då det inte höll ordenlig kyla när man fyllde upp det. Väldigt tunna innerväggar, minsta ljud från vännerna som satt i vardagsrummet hördes solklart i sovrummen. Läget var helt okej, drygt fem minuters bilresa in till centrum. Halvt omöjligt att få tag på "stugvärden", försökte ringa vid ett flertal tillfällen innan vi kom upp för att undersöka priset på slutstädning men var aldrig anträffbar och det var ingen på plats i det servicekontor som skulle finnas.”
Overall opinion 4 of 5
Service 2 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Billigt

Recommended by Cykeltok, Sweden (Sweden Tue 07 Jun 2016)
“Ett billigt boende som är i stort behov av uppdaterad inredning och utrustning. Stugan är relativt stor och har fina omgivningar. Trevligt att man kan sitta ute. Obekväma sängar i alla sovrum!”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Enkelt boende i 70-talsstil

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 03 Mar 2016)
“Som att gå in i 70-talet. Inredningen är mycket enkel, men hel och inte ofräsch på något sätt. Köket skulle kunna vara bättre utrustat, men ok. Vi var inte mycket i stugan. Sov där två nätter vid vasaloppet. Helt ok för det, men hade det varit längre tid hade jag velat ha högre standard.”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Lugn och vacker miljö

Recommended by Marie från Närke, Sweden (Sweden Wed 07 Oct 2015)
“Siljansborgs stugby ligger vackert inbäddad i fin skogsmiljö och man får även en glimt av Siljan från vissa stugor. De är stora med tre sovrum vilket gör att man lätt kan vara sex personer där utan att det blir trångt. Vi som bodde där denna gång var fyra generationer där den äldsta är 88 år och den yngsta 2 år, sex personer och en liten hund. Passar bra för hundar eftersom man kan gå promenader utan att behöva vara rädd för biltrafik. Vi har bott där vid marknader i många år och kommer säkert att återkomma. Standarden är charmigt 70-tal och allt finns som man kan behöva.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Trevligt Dala-basläger, men ...

Recommended by A som i Adam, Sweden (Sweden Thu 03 Sep 2015)
“Allt var bra med huset, men hade trott att man skulle kunna se Siljan mellan träden. OBS! Det var inte en förutsättning, bara ett förmodande från min sida p.g.a. beskrivningen. Vi var 5 pers plus en väldresserad fin hund. Anledningen till tveksamhet ang. framtida bokning: Är delvis rörelsehindrad. Allt hänger på om mina vänner från utlandet vill resa till Dalarna.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Stuga

Recommended by Charlie, Sweden (Sweden Tue 18 Aug 2015)
“En trevlig stuga med bra läge. Mycket bra skick med tanke på att den är byggd 1975. Bra status i köksutrustningen. Sköna sängar som man sover bra i. Möblemanget i stugan är i bra skick, helt och rent. Småsaker som behöver fixas, t ex skruva fast gardinstänger, byta fjäder i dörrhandtag, skruva fast inredning till källsortering i köksskåp.”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Stuga i skogsmiljö

Recommended by Arne, Sweden (Sweden Thu 13 Aug 2015)
“Trevligt planerad stuga i skogsglänta. Bra utgångsläge för utflykter runt Siljan. Lugnt område med lekplats för barn. Stugan var rymlig för oss, 4 vuxna och ett barn.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Vi tycker att det skulle behövas lite mo...

Recommended by Familjen Persson , Sweden (Sweden Wed 24 Jun 2015)
“Vi tycker att det skulle behövas lite modernisering och upprustning av stugorna. Vi bodde där -06 också och det enda som var utbytt var tv:n. Bara nyare gardiner skulle göra stor skillnad. Det känns väldigt "80-tal".”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Our main sponsors