Särna Camping/Cottages

Address: Särnavägen 106, 790 90 Särna  show map
Location: Särna - Fulufjället
Guest score: 84% (81 of 96 recommend) (28 reviews)

Guest score: 84%

(81 of 96recommend)
Overall opinion 3.7 of 5
Service 4.5 of 5
Cabin condition 3.4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.5 of 5
Cleaning 3.6 of 5
Value for money 3.9 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 21-29 of 29)

Trevliga dagar på Särna Camping

Recommended by Krille, Sweden (Sweden Tue 02 Aug 2016)
“Vi var ett större sällskap som under tre nätter bodde tillsammans på campingen, och vi hade det trevligt! Lugnt och fint, med en fantastisk utsikt över berg och sjö. Bra grillplatser. Bra toaletter/duschar.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

Vackert belägen camping,

Recommended by Majsan, Sweden (Sweden Sat 02 Jul 2016)
“Vackert belägen camping. Trevligt bemötande av personalen i receptionen.Vi hyrde en tvåbäddsstuga. Där fanns det mesta man behövde.Rent på toaletter och dusch. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Bra,billigt,trevligt stugboemde!

Recommended by Ing-Britt, Sweden (Sweden Mon 04 Aug 2014)
“Utsikten från stugan var helt underbar! Stugan var fräsch. Det som saknades av utrustning kunde man säga till om. Lugnt och skönt! Nära till service och aktiviteter. Ett ställe som man gärna kommer tillbaka till.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Toalett och dusch

Recommended by Ingmarie, Sweden (Sweden Tue 22 Jul 2014)
“Mycket folk på campingen och den närmaste toalett-dusch i förhållande till stugan, där var en toalett av två ur funktion och ett handfat av tre var också trasigt. Detta måste vara intakt när man har mycket gäster. Förövrigt var det en väldigt trevlig och mysig camping! ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Stuga 10 Särna Camping

Recommended by Larsson, Sweden (Sweden Sat 19 Jul 2014)
“Fantastisk stugutsikt och läge men stugan behöver genomgå en rejäl uppfräschning - och då är vi inte speciellt känsliga av oss - men det var alldeles för tunna och sunkiga madrasser och allt kändes skitigt i stugan. Inte jätteäckligt men som en hinna av fett på bord etc och det var definitivt renare när vi städat än innan vi kom. Dammsugarpåsarna var knökfull så det var svårt att få upp sand och skräp. Servicehuset (det stora) var ok men det lilla hade sett sina bättre dagar. Men på det hela taget var vi jättenöjda med vår vistelse - en fantastiks camping med stor potential till upplyft till 2014 så att säga. Personalen var jättetrevliga och bemötandet från dem var superbra! Kommer absolut att rekommendera denna camping till vänner.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 5 of 5

Väldigt bra!

Recommended by Aime, Sweden (Sweden Sat 20 Jul 2013)
“Var på en kort resa med nära vänner och vi skulle övernatta i Särna. Campingen var nära centrum vilket gjorde att vi hade gångavstånd till allt i Särna by. Trevliga människor och en mysig liten by med några små butiker som hade mycket att erbjuda. Stugan låg nära en sjö med en fin utsikt. Inte långt till toalett och ett stort kök med samlingsrum. Det fanns även möjlighet att laga mat i stugan om man ville. En mycket bra liten camping.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Särna Camping

Recommended by Ing-Marie, Sweden (Sweden Sun 30 Jun 2013)
“Bodde i stuga 11, som har ett fantastiskt läge, med en strålande sjöutsikt. Stugans standard lämnade väl en del att önska: den var mycket enkel, men också mycket billig. Jag hade dock gärna betalat någon hundring mer för en något högre standard. Tycker också att det är lite småsnålt med polletter till duscharna, bättre att ta ut en något högre grundavgift. Mycket trevlig personal. Återvänder gärna, men önskar att stugorna 10-12 utrustades lite mer, toppen vore egen toa och dusch, tillbyggt på baksidan!! Miljön, med sjön och den långa stranden är helt förförisk, och de ljusa sommarkvällarna där är minnen jag kommer att bära med mig genom vintern :).”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

very little cabin

Recommended by Hubi, Germany (Germany Thu 27 Jun 2013)
“Hey san, stugar var mycket liten. Duschar och toaletter städades inte på helgen. Överallt var stjälkar av klippt gräsmatta. Men damerna i receptionen var mycket vänliga. Det var en trevlig semester för mig. Med vänliga hälsningar,”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5

Vår Särnavistelse...

Recommended by Inga-Lill Larsson, Sweden (Sweden Sun 08 Jul 2012)
“Hej! En underbar liten stuga med hänförande utsikt ut över sjön. Min dotter o. jag Inga-Lill, hade väldigt trevligt uppe i Dalarna med omnejd. Alla var så vänliga och trevliga och tillmötesgående vart vi än kom på våra rundturer. Vi har jättemånga fina minnen och upplevelser t.ex. Njupeskär, Nipfjället bl.a. Och så alla myggbett som man fick, kan vi idag bara skratta åt. Tack för en trevlig semestertid som vi lever på till nästa år. Det behövs mera handikapps vänligt, t.ex. trappan in till receptionen den var alldeles för hög kant, för att komma upp på med en rullstol. Och inte några trösklar och gärna en trappa från grässlänten ner till stugan. (nr. 10). Inga-Lill ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Build: 11/12/2019 13:33:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews

Our main sponsors