Särna Camping/Cottages

Address: Särnavägen 106, 790 90 Särna  show map
Location: Särna - Fulufjället
Guest score: 84% (81 of 96 recommend) (28 reviews)

Guest score: 84%

(81 of 96recommend)
Overall opinion 3.7 of 5
Service 4.5 of 5
Cabin condition 3.4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.5 of 5
Cleaning 3.6 of 5
Value for money 3.9 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 29)

Stuga

Recommended by Kjelle, Sweden (Sweden Thu 19 Sep 2019)
“Bra stuga kunde varit en liten ytterbelysning vid dörren , ganska mörkt på hösten.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Dålig camping.

Not recommended by M, Sweden (Sweden Tue 10 Sep 2019)
“Fick ingen information av campingvärden om samhället eller campingen. ”
Overall opinion 1 of 5
Service 1 of 5
Cabin condition 1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 1 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 1 of 5

För små stugor. Det fanns inte utrymme f...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 06 Aug 2019)
“För små stugor. Det fanns inte utrymme för att packa upp kläder eller att lägga saker på. Bänken utanför var inte i gott skick. Utsikten var fin. Få duschar och toaletter. ”
Overall opinion 1 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5

Sängarna i stugan var under all kritik! ...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 04 Aug 2019)
“Sängarna i stugan var under all kritik! Urdåliga, och gamla ofräscha täcken/kuddar. Toaletter/dusch var dåligt städat och behöver en riktig uppfräschning!”
Overall opinion 2 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 2 of 5

Helt ok 2-bädds stugor

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 03 Aug 2019)
“När vi först anlände till stugan blev vi något besvikna över stugans skick. Det var mycket spindelnät både inuti och utanpå stugan. På väggarna och tak fanns flera torkade och krossade myggor och myggnätet som sitter i stugans dörr Hadde hål och var "slapp" i toppen, vilket tidigare gäst hade försökt fixa med plåster... Efter första natten i stugan kändes det hela bättre och vi hade vant oss vid stugan. Mot slutet av vistelsen hade vi inga större problem med stugan. Men det första intrycket var inte jätte gott.”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5

Sängarna

Recommended by Therese, Sweden (Sweden Fri 19 Jul 2019)
“Sängarna var tyvärr som en sträckbänk. Lite dålig ventilation i stugan. Men bra läge på stugorna var det. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Veranda

Recommended by Lillemor , Sweden (Sweden Sun 14 Jul 2019)
“Önskvärt med någon sittmöbel utomhus vid stugan, så att man kan äta utomhus samtidigt som man ser den fantastiska utsikten. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Stuga och bokning

Not recommended by Helena, Sweden (Sweden Sun 07 Jul 2019)
“Jättefint läge på stugan men tyvärr var det inte tätt vid dörren vilket gjorde det rätt kallt. Möblerna var väldigt slitna, kändes mer som en övernattningsstuga i fjällen. Vi bokade via nätet, och när vi kom fram visste personalen inte något om vår bokning, turligt nog fanns en stuga ändå.”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 2 of 5

Enkel stuga

Recommended by MC-Jalle.se, Sweden (Sweden Tue 02 Jul 2019)
“Bra campingstugor med enkel standard. Fin utsikt över älven och fjällvärlden. Parkering för MC och bil i direkt anslutning till stugan. Lugnt och skönt. Ett bra ställe för utflykter i området eller som en övernattning på väg till Nordkap.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Det var väldigt kallt, både i stugan och...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 27 Sep 2018)
“Det var väldigt kallt, både i stugan och i kök, toa och dusch. Borde varit varmare! Det fanns varmvatten i duscharna iaf och det var bra.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Build: 09/12/2019 18:31:16, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews

Our main sponsors