Sollerö Semesterby, Sollerön

Address: Soldvägen 134, 79290 Sollerön  show map
Location: Gesunda/Sollerön
Guest score: 90% (211 of 234 recommend) (66 reviews)

Guest score: 90%

(211 of 234recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.2 of 5
Cabin condition 3.9 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.9 of 5
Cleaning 3.8 of 5
Value for money 4.1 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 67)

till skogs

Recommended by Helene, Sweden (Sweden Tue 03 Sep 2019)
“Vi oftast min syster, min sambo och ibland ytterligare någon familjemedlem har hyrt här under många år då vi tittar till och arbetar på vårt skogsskifte. Trivsam stuga men dåligt kök med urusla avlastningsytor om man själv vill laga sin mat. Badrum ok. Det duger gott till oss men blir kanske en smula trångt med fyra vuxna och därtill arbetskläder. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

Standard

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 22 Sep 2018)
“Det börjar märkas att inte mycket har gjorts inne i stugorna sedan de byggdes. Stolarna börja ge med sig, det mesta börjar kännas nedslitet.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Nött och trist

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 20 Sep 2018)
“Det saknas köksprylar som kastruller i olika storlekar, vinglas (finns tre st udda) Teven för liten Bildbredden fyller inte hela rutan. Klädseln på soffan fläckig och såg smutsig ut. En läckande toalett. Vi var där 9-11 september. Nästan alla hus var tomma. Är detta ett av era fräschaste hus så undrar vi hur de övriga ser ut. Vi vet att husen är privatägda men ni som uthyrare måste väl kolla upp standard m.m. ”
Overall opinion 3 of 5

Stuga SOllerön

Recommended by Kerstin, Sweden (Sweden Tue 14 Aug 2018)
“Hej, Stugan var helt OK. Kändes dock som om allt var rätt gammalt och slitet. För vårt ändamål var det OK, men för en längre hyresperiod skulle jag vilja haft det något fräschare och bättre standard. Standard och fräschet var 1990-tal. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Mycket trevligt område med närhet till b...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 13 Aug 2018)
“Mycket trevligt område med närhet till bad och golf. Något sliten stuga.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Plus & minus: ofräsch stuga i toppenfint stugområde

Not recommended by Dalkulla, Sweden (Sweden Wed 08 Aug 2018)
“Sollerö stugby är ett mysigt och trivsamt område med toppenläge nära Siljan och Sollerö camping. Området i sig är fantastiskt och underbart för den som gillar att vandra, cykla landsväg eller MTB eller bara uppleva den fina naturen. Bästa tänkbara badmöjligheter. Vår dotter stortrivdes i campingområdet och tog del av deras lekplats för barn. Tacksamt med närhet till en camping och en närliggande restaurang. Sollerön är ett mysigt samhälle med bra närservice på Coop. Stugan var däremot en besvikelse. Mycket var trasigt eller gammalt och slitet. Stugan kändes ofräsch och var dessutom dåligt städad. Badrummet var nyrenoverat, vilket var räddningen för att stå ut. Väldigt trasig dörmatta som inte ens gick att borsta av sig på pga att den var i remsor, saknades kåpa på ytterlampan på verandan, två trasiga glödlampor, trasigt diskställ, kastrull-lock utan knopp, droppande kran i köket, smutsiga hemtextilier (matta, grytlappar, bordstabletter, draperi), väldigt gamla madrasser, bristfällig utrustning i köket (t.ex. fanns endast en slö kniv, ingen sax). Sopborsten saknade skyffel. Hur ska man då kunna sopa upp smutsen? Golvmopp saknades. Hur ska vi då kunna våttorka golven? (Vem kryper på knä med en skurtrasa 2018?) Stugan har verkligen potential. En fräsch och funktionell likadan stuga skulle vi gärna återvända till. Tyvärr vet man ju inte innan vilket skick stugan är i. Den här stugan i detta skick vill vi inte hamna i igen. Så tråkigt att det som skulle kunna bli vårt nya favoritområde för att hyra stuga, dras ner av standarden på just den här stugan.”
Overall opinion 2 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 1 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 4 of 5

Städning

Recommended by Inte pedant men gillar det fräscht!, Sweden (Sweden Fri 03 Aug 2018)
“Det stod någonstans att man tyckte att det var viktigt att stugorna var rena och fräscha. Det låter bra tycker jag för det känns riktigt trevligt att komma till en fräsch stuga. Men, framför allt, mitt kök som var det första jag kom i kontakt med lämnade en del att önska. Kylen var inte urtorkad, porslin var smutsigt - på en tallrik låg en gammal pizzabit, både glas och den första gaffeln jag tog upp hade gammal intorkad mat på sig och sedan var det svårt att få det att kännas fräscht i stugan i stort, tyvärr. Dörren där sopkorgen hängde var inte avtorkad på ett tag och det hängde salladsrester på själva korgen. När jag sedan skulle städa var WC-ankan slut. Den skvätt Ajax som fanns kvar fick duga och räckte precis. Vad gäller trasorna så är det svårt att få det att kännas fräscht om man inte har trasor i olika färger till olika ändamål som sedan tvättas efter varje gäst. Det är svårt att veta vad tidigare gäster använt trasorna till och då är det svårt att få äkta fräschhetskänsla. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5

Trevligt område

Not recommended by Lia, Sweden (Sweden Fri 27 Jul 2018)
“Vi hade några riktigt fina dagar på sollerön. Stugans läge var toppen och det var enkelt och smidigt att boka, få nyckeln osv. Minus var att stugan var gammal, sängarna mycket obekväma och när jag skulle stöda fanns det endast fönsterputs att använda. Vägs kanske upp av att det tog 2 min att gå till stranden.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5

Ankomsten

Recommended by Eva , Sweden (Sweden Thu 28 Jun 2018)
“När vi kom kl 15 på söndagen och skulle hämta nyckel fanns ingen personal och inget kuvert med vårt namn. Telefonnumret som stått vi skulle kontakta gällde kontorstider vardagar. Vi tittade i någon annans kuvert och hittar då ett journummer som vi ringer och då kommer en trevlig man och hjälper oss. Kändes inte direkt välkommet att vara ”bortglömd”. Ingen tog kontakt med oss under veckan för att lämna någon förklaring, således ingen kompensation för det inträffade.”
Overall opinion 4 of 5
Service 2 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Omdöme

Recommended by Ulla, Sweden (Sweden Thu 28 Jun 2018)
“Mycket fint och lugnt område, stugan var fin och till ett bra pris. Återkommer nästa år”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Our main sponsors