Hotel Mora Parken, Mora

Address: Parkvägen 1-2, 792 00 Mora  show map
Location: Mora central
Guest score: 88% (80 of 91 recommend) (27 reviews)

Guest score: 88%

(80 of 91recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Standard of the hotel/room 3.9 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.8 of 5
Cleaning 4.1 of 5
Value for money 3.9 of 5
Service 4.1 of 5
Breakfast 4.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 11-20 of 27)

Trevligt och vackert. mycke att se.god s...

Recommended by Kerstin, Sweden (Sweden Mon 15 Aug 2016)
“Trevligt och vackert. mycke att se.god service.”
Moraparken Hotell replies (Tue 04 Sep 2018)
Tack för din feedback. Vi på Mora Parken är glada att höra att du trivdes under din vistelse hos oss. Välkommen åter Mvh Mora Parken
Overall opinion 5 of 5
Standard of the hotel/room 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Lyhört

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 18 Jul 2016)
“Väldigt lyhört”
Overall opinion 3 of 5
Standard of the hotel/room 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 0 of 0
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0
Service 0 of 0
Breakfast 0 of 0

Våningssängen var inte stabil. Kändes ra...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 02 Jul 2016)
“Våningssängen var inte stabil. Kändes ranglig. Vi vågade inte lägga barnen i den. Det kändes inte så bra för mig som mormor eftersom jag hade bokat rummet. Självklart kunde jag ha klagat på plats, då kanske ni hade erbjudit ett annat rum.”
Overall opinion 4 of 5
Standard of the hotel/room 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 5 of 5

Skön mellanlandning

Recommended by Farmor, Sweden (Sweden Tue 14 Jun 2016)
“Efter ett intensivt och ruschigt studentfirande av 2 barnbarn i Falun fick vi mellanlanda, på väg hem till Malung. Vi besökte Zorn museet med den nya utställningen och åt en god middag på kvällen. På hemresedagen tittade vi på Vikingagravar på Sollerön med en grupp forntidsintresserade från Malung. Ert hotell var bra, en trevlig överraskning! ”
Overall opinion 5 of 5
Standard of the hotel/room 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Sängarna skulle behöva bytas ut då dessa...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 16 Aug 2015)
“Sängarna skulle behöva bytas ut då dessa var rätt risiga sen tycker jag det vore fint av hotellet och erbjuda bättre förvaring av dyra cyklar under ett arr som cykelvasan. Antingen se till att man kan få ta in dom på rummet eller incheckning av cyklarna i ett bevakat utrymme på liknande sätt som Vasaloppet själva erbjöd.”
Overall opinion 3 of 5
Standard of the hotel/room 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Trevligt hotell men trist bemötande

Recommended by Mary, Sweden (Sweden Sat 25 Jul 2015)
“Fint beläget och tevligt men enkelt hotell. Ung personal med behov av värdskapsutbildning, sa varken tack eller hej då vid utcheckning vilket är dålig och trist. Priset på ca 1400kr/natt känns dyrt i jämförelse med större, modernare hotell med högre standard som tar 1600 kr för hotellnatt inklusive inträde för fyra personer på djur/badpark.”
Overall opinion 3 of 5
Standard of the hotel/room 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 2 of 5
Breakfast 4 of 5

Godkänt med reservation.

Recommended by /Jon, Sweden (Sweden Sat 18 Jul 2015)
“Rummet uppfyller förväntad standard, nätt och jämt. Trångt och något slitet. Inte riktigt prisvärt.”
Overall opinion 3 of 5
Standard of the hotel/room 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 3 of 5

Godt sted å bo i Mora

Recommended by Anne K, Norway (Norway Sat 18 Jul 2015)
“Lett tilgjengelig, sentralt, veldig stille og vakkert - godt hotell og god restaurant - grei parkering -alt vel tilrettelagt for enkel feriering.”
Overall opinion 5 of 5
Standard of the hotel/room 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Skönare sängar på campingen än på hotellet.

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 13 Jul 2015)
“Vi bodde första naetten på hotellet och andra i en stuga, nr 64. Sängarna var skönare i stugan. Det var verkligen bra städat på toaletterna på campingen. Personalen på hotellet var serviceinriktade och trevliga. Frukosten var bra. ”
Moraparken Hotell replies (Wed 05 Sep 2018)
Hej Tack för din feedback. vi på Mora Parken är glada att höra att du trivdes under din vistelse hos oss. Välkommen tillbaka Mvh Mora Parken
Overall opinion 5 of 5
Standard of the hotel/room 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Lugnt och skönt!

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 15 Aug 2014)
“Rummen var fina, bra med fönster som gick att öppna. Det var mysigt att kunna slappna av i sällskapsrummet tillsammans med mina medresenärer. Något vi saknade var en skrapa i duschen.”
Overall opinion 5 of 5
Standard of the hotel/room 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 0 of 0
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0
Service 0 of 0
Breakfast 0 of 0


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Our main sponsors