Hotel Mora Parken, Mora

Address: Parkvägen 1-2, 792 00 Mora  show map
Location: Mora central
Guest score: 88% (80 of 91 recommend) (27 reviews)

Guest score: 88%

(80 of 91recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Standard of the hotel/room 3.9 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.8 of 5
Cleaning 4.1 of 5
Value for money 3.9 of 5
Service 4.1 of 5
Breakfast 4.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 27)

Trevlig personal

Recommended by Carolina, Sweden (Sweden Fri 02 Aug 2019)
“Mycket trevlig personal och god frukost. Barnen älskade lekrummet och hoppborgen.”
Overall opinion 4 of 5
Standard of the hotel/room 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Trivsamt besök

Recommended by Thomas, Sweden (Sweden Sun 14 Jul 2019)
“Trevligt i Moraparken, det var över förväntan.”
Overall opinion 4 of 5
Standard of the hotel/room 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Bokningen

Recommended by Sussie , Sweden (Sweden Fri 12 Jul 2019)
“I själva bokningen gick det ej att utläsa om jag bokat stuga eller hotellrum. När jag ringde och frågade sa de att jag bokat stuga, varför jag packade med sänglinne, handdukar, städmaterial etc. När jag väl checkar in visar det sig att jag ska bo på hotell. ”
Overall opinion 5 of 5
Standard of the hotel/room 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Personalen inte speciellt intresserad av...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 21 Jun 2019)
“Personalen inte speciellt intresserad av gäster”
Overall opinion 3 of 5
Standard of the hotel/room 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 2 of 5
Breakfast 2 of 5

Familjen var mycket nöjd med precis allt...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 07 Aug 2018)
“Familjen var mycket nöjd med precis allt! Nära till bad och mycket annat skoj för barnen. Besöker mer än gärna hotellet igen! Frukosten var också fantastiskt bra då det fanns nåt för alla. Hade inte värst mycket personalkontakt men när det inträffade var dom också jättebra! ”
Moraparken Hotell replies (Tue 04 Sep 2018)
Tack för din feedback. Vi på Mora Parken är glada att höra att du trivdes under din vistelse hos oss. Välkommen åter Mvh Mora Parken
Overall opinion 5 of 5
Standard of the hotel/room 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Det var dåligt att det inte fanns så att...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 03 Aug 2018)
“Det var dåligt att det inte fanns så att man kunde få kall luft pga varmt ute och varmt inne ”
Moraparken Hotell replies (Tue 04 Sep 2018)
Vi på Mora Parken beklagar att du upplevde problem under din vistelse hos oss. Ja rekord värmen tog oss alla på sängen. I receptionen hade vi fläcktar som man kunde f låna. Vi ber om ursäkt för att du inte fick den informationen Vi hoppas att det löstes på ett bra sätt. Vi värdesätter din åsikt och jobbar hela tiden på att bli bättre Välkommen åter Mvh Mora Parken
Overall opinion 4 of 5
Standard of the hotel/room 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Bra läge

Recommended by Håkan, Sweden (Sweden Mon 14 Aug 2017)
“Mycket bra läge men dåligt skyltat till hotellet vid första grinden, vi fick fråga i affären efter vägen.”
Moraparken Hotell replies (Tue 04 Sep 2018)
Tack för din feedback. Vi på Mora Parken är glada att höra att du trivdes under din vistelse hos oss. Tråkigt att höra att du hade problem att hitta till oss Välkommen åter Mvh Mora Parken
Overall opinion 5 of 5
Standard of the hotel/room 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Toppenbra !

Recommended by Gerd, Sweden (Sweden Wed 07 Jun 2017)
“Mycket trevligt hotell. Eftersom jag gillar mindre hotell. Lugnt och fint läge vid Dalälven. Trevlig personal. Toppen !”
Moraparken Hotell replies (Tue 04 Sep 2018)
Tack för din feedback. Vi på Mora Parken är glada att höra att du trivdes under din vistelse hos oss. Välkommen åter Mvh Mora Parken
Overall opinion 5 of 5
Standard of the hotel/room 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Drömläge vid Österdalälven

Recommended by Fredde, Sweden (Sweden Tue 13 Sep 2016)
“Vänligt, vilsamt, värt ett besök. Restaurangen i bowlinghuset rekommenderas. Mkt trevlig personal och rimliga priser.”
Moraparken Hotell replies (Tue 04 Sep 2018)
Tack för din feedback. Vi på Mora Parken är glada att höra att du trivdes under din vistelse hos oss. Välkommen åter Mvh Mora Parken
Overall opinion 5 of 5
Standard of the hotel/room 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Äkta Dalarkänsla

Recommended by Renée, Sweden (Sweden Tue 23 Aug 2016)
“Bra service Bra organisation Gladhet”
Moraparken Hotell replies (Tue 04 Sep 2018)
Tack för din feedback. Vi på Mora Parken är glada att höra att du trivdes under din vistelse hos oss. Välkommen åter Mvh Mora Parken
Overall opinion 5 of 5
Standard of the hotel/room 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Build: 12/11/2019 13:59:50, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews

Our main sponsors