Idre Fjäll Arena, Hemsus Mora Sports hall

Address: Bryggerivägen , 792 37 Mora
Location: Mora central
Show map
Guest score: 85% 139 of 163 recommend (48 reviews)

Guest score: 85%

(139 of 163recommend)
Overall opinion 3.7 of 5
Services 4.1 of 5
Hostelcondition 3.3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.8 of 5
Cleaning 3.5 of 5
Value for money 3.8 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 31-40 of 48)

Jag tycker att incheckningen var väldigt...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 24 Feb 2014)
“Jag tycker att incheckningen var väldigt förvirrad. Flera personer satt vid sidan om varandra och det kändes som att deras enda uppgift var att pricka av på en lista och orsaken att de var flera var att de var kompisar. Frågade om var jag kunde låsa in mina saker och de hade inte koll på var jag kunde göra det. Det hela löste sig och var lite charmigt, men med tanke på priset kunde det varit lite mer organiserat, t ex fler som prickade av. Frukosten var verkligen dyr med tanke på utbudet. ”
Overall opinion 3 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5

OK!

Recommended by Andreas, Sweden (Sweden Tue 10 Sep 2013)
“Möjligen prisvärt! Smutsigt ostädat. Inga pappershanddukar på toaletterna efter en natt. Trevlig personal. Enkel och helt godkänd frukost. Mycket oväsen under förmiddagen efter loppet då man gärna ville vila lite.”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 4 of 5

På ett boende brde det vara tyst efter 23 åtminstonde

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 20 Aug 2013)
“Bodde i Unihoc arena. Pris 250 kr. Man borde kunna få tyst så man kunde sova eftet kl 23 åtminstonde, Nu var det innebandyspelande till 22:30 och sedan hög ljudinvå från dessa ungdomar till efter midnatt. Detta trots att ljuset dämpades kl 22:00. Det är väldigt lyhört i spothallen, trots att avgränsning med väggar gjorts.”
Overall opinion 3 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 2 of 5

Ok, för de pengarna men...

Recommended by Camilla Fagerlind, Sweden (Sweden Sun 17 Mar 2013)
“Samma som förra året, dvs för oerfarna tjejer vid frukosten som inte ser när saker tar slut och fyller på. Vi som bor här får säga till och i bästa fall händer det något efter första tillsägelsen. Städningen av golven kan bli bättre. Information vid ytterdörren vart man ska gå och anmäla sig vore bra. När man bokar väljer man vilken sektion man vill sova i, men väl där så får man välja fritt. Det störde inte oss men man ska kanske ändra i bokningssystemet.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 4 of 5

Unihoc Arena

Recommended by Lerkruka, Sweden (Sweden Fri 01 Mar 2013)
“Enkelt, praktisk boende för den som inte kräver så mycket faciliteter. Sköna sängar och sängkläder.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Trevligt på det hela. Skön säng för att ...

Recommended by Nina, Sweden (Sweden Wed 27 Feb 2013)
“Trevligt på det hela. Skön säng för att vara så enkelt. Helt ok för den som bara ska sova en natt. God frukost. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

bekväm uppladdning

Recommended by Ylva, Sweden (Sweden Tue 26 Feb 2013)
“Allt jag behövde fanns där; trevlig personal, fika, TV, bekväma sängar, lugn miljö, bra temeratur med god tillgång till toaletter, lätt att parkera bilen, frukost mm. Helt enkelt det optimala boendet inför Tjejvasan! ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Enklast möjliga standard

Not recommended by Anders, Sweden (Sweden Mon 25 Feb 2013)
“Unihoc arena som förläggning har några fördelar: * Tillgång till med kudde och madrass * Fräscha omklädningsrum * Nära Vasaloppsspåret Nackdelar: * långt och ej helt säkert att gå från Mora centrum * mestadels oengagerad personal * innebandyaktivitet på kvällen kan förekomma * tar bara kontanter * ont om möjlighet till laddning av mobil etc Tillgång till frukost är bra, men kvalitén är inte prisvärd Det var relativt låg beläggning vid mitt besök, med större beläggning blir det troligen svårt med bl.a. vila.”
Overall opinion 2 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5

Kortvasan 2013

Recommended by Bo, Sweden (Sweden Mon 25 Feb 2013)
“Övernattade 2 nätter. Lite folk första natten, fler tjejer till andra natten. Endast ljudet från luftvärmaren hördes. Trodde man sov själv i hela hallen. Lagom varmt, Riklig frukost.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5

Dåliga sovförhållanden.

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 25 Feb 2013)
“Mitt betyg är lågt pga starkt ljud från anläggningens ventilation under natten.”
Overall opinion 2 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Dalarna, Sweden.

Logos of payment options.

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Dalarna, Sweden.

Logos of payment options.

Build: 26/07/2022 14:25:13, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews