Idre Fjäll Arena, Hemsus Mora Sports hall

Address: Bryggerivägen , 792 37 Mora
Location: Mora central
Show map
Guest score: 85% 139 of 163 recommend (48 reviews)

Guest score: 85%

(139 of 163recommend)
Overall opinion 3.7 of 5
Services 4.1 of 5
Hostelcondition 3.3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.8 of 5
Cleaning 3.5 of 5
Value for money 3.8 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 21-30 of 48)

Vasaloppsboende

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 04 Mar 2015)
“Bra för att vara boende i stor sal! Dock fanns inte vår bokning på listan men det fixade man bra. På frukosten fans ingen kokt gröt alla fick koka sin egen gröt i mikron, väldigt tidsödande.”
Overall opinion 3 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Enkelt boende

Recommended by Peo, Sweden (Sweden Mon 18 Aug 2014)
“Boendet på Unihoc Arena, Hemus, i samband med Cykelvasan var enkelt i dubbel bemärkelse: Dels var det enkelt i termer av standard - helt enligt förväntningar - och dels var det enkelt i positiv bemärkelse; enkelt att hitta och komma till rätta, enkelt att ta sig till starten och enkelt och superbekvämt efteråt då man 10 minuter efter målgång kan stå i fräscha duschar/omklädningsrum utan trängsel. Lugnt på kvällen natten, trevlig personal på plats och helt ok frukost som gick att förbeställa.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 0 of 0
Facilities (shower, wc etc) 0 of 0
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0

Bullrigt, men sportsligt

Recommended by Tord, Sweden (Sweden Sat 01 Mar 2014)
“Enkelt men OK, bra med kafeet. Fint om en skylt och vänliga tillsägelser kunde ge tystnad från kl 22. Fint och sova ett par timmar före väckningen kl 3 för bussen till Sälen.”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 4 of 5

Vasaloppsförläggning

Recommended by Eva, Sweden (Sweden Fri 28 Feb 2014)
“Mycket bra bo så här vid detta tillfälle. På en semester dock skulle vi inte göra det. Å andra sidan är väl denna förläggning speciell för detta arrangemang. Bil behövs då förläggningen ligger ett par km från Mora.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5

Inte mycket för pengarna

Not recommended by Öppet spår 2014, Sweden (Sweden Thu 27 Feb 2014)
“Mycket enkelt och trångt boende i massförläggning Smutsiga toaletter och duschrum. Bullriga lokaler långt fram på kvällen. Enkel och inte prisvärd frukost. Isolerat läge, drygt att gå till stan. Nära till skidstadion. Bra rum för vallning ”
Overall opinion 2 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 1 of 5
Facilities (shower, wc etc) 1 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 1 of 5

Frukost

Recommended by Tobbe, Sweden (Sweden Thu 27 Feb 2014)
“Bättre logistik kring frukost önskas. Fler köer och upptagningsställen mer framme samtidigt. Det kunde flutit på bättre med frukosten tidig morgon. ”
Overall opinion 3 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5

HalvVasan

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 27 Feb 2014)
“Det går bra att sova en natt före loppet det är svårt att sova med många snarkningar hostande och luften i hallen var inte bra.”
Overall opinion 3 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

dålig ordning ungdomar för mottagning ut...

Not recommended by MAR , Sweden (Sweden Thu 27 Feb 2014)
“dålig ordning ungdomar för mottagning utan aning om hur det fungerar ingen på plats som kan svara på frågor inte ungdomarna kunde dålig ordning på frukost, inga tallrikar och fil som ex och ingen som har koll på vad som behövs INGEN plats för skidförvaring.... hyra ut till Vasaloppsåkare och inte ha utomhusföråd tar ju priset kanske man ska skopa upp klistret från golvet på morgonen och kleta på det igen rent USELT ”
Overall opinion 2 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5

Spartansk logi som funkar

Recommended by Tom, Sweden (Sweden Wed 26 Feb 2014)
“Det är enkel logi och frukost som funkar bra. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Frukost

Recommended by Alexandra, Sweden (Sweden Mon 24 Feb 2014)
“Sängarna med toalett och dusch var helt klart prisvärt men frukosten var väldigt dyr för den mat som fanns. När man ska åka ett lopp vill man gärna ladda upp med något rejält, inte fil med "luftflingor". Stort minus på frukosten, i övrigt bra med trevlig och hjälpsam personal.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Dalarna, Sweden.

Logos of payment options.

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Dalarna, Sweden.

Logos of payment options.

Build: 17/05/2022 10:14:09, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews