Idre Fjäll Arena, Hemsus Mora Sports hall

Address: Bryggerivägen , 792 37 Mora  show map
Location: Mora
Guest score: 85% (131 of 155 recommend) (44 reviews)

Guest score: 85%

(131 of 155recommend)
Overall opinion 3.7 of 5
Services 4.1 of 5
Hostelcondition 3.3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.8 of 5
Cleaning 3.5 of 5
Value for money 3.8 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 21-30 of 44)

Inte mycket för pengarna

Not recommended by Öppet spår 2014, Sweden (Sweden Thu 27 Feb 2014)
“Mycket enkelt och trångt boende i massförläggning Smutsiga toaletter och duschrum. Bullriga lokaler långt fram på kvällen. Enkel och inte prisvärd frukost. Isolerat läge, drygt att gå till stan. Nära till skidstadion. Bra rum för vallning ”
Overall opinion 2 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 1 of 5
Facilities (shower, wc etc) 1 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 1 of 5

Frukost

Recommended by Tobbe, Sweden (Sweden Thu 27 Feb 2014)
“Bättre logistik kring frukost önskas. Fler köer och upptagningsställen mer framme samtidigt. Det kunde flutit på bättre med frukosten tidig morgon. ”
Overall opinion 3 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5

HalvVasan

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 27 Feb 2014)
“Det går bra att sova en natt före loppet det är svårt att sova med många snarkningar hostande och luften i hallen var inte bra.”
Overall opinion 3 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

dålig ordning ungdomar för mottagning ut...

Not recommended by MAR , Sweden (Sweden Thu 27 Feb 2014)
“dålig ordning ungdomar för mottagning utan aning om hur det fungerar ingen på plats som kan svara på frågor inte ungdomarna kunde dålig ordning på frukost, inga tallrikar och fil som ex och ingen som har koll på vad som behövs INGEN plats för skidförvaring.... hyra ut till Vasaloppsåkare och inte ha utomhusföråd tar ju priset kanske man ska skopa upp klistret från golvet på morgonen och kleta på det igen rent USELT ”
Overall opinion 2 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5

Spartansk logi som funkar

Recommended by Tom, Sweden (Sweden Wed 26 Feb 2014)
“Det är enkel logi och frukost som funkar bra. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Frukost

Recommended by Alexandra, Sweden (Sweden Mon 24 Feb 2014)
“Sängarna med toalett och dusch var helt klart prisvärt men frukosten var väldigt dyr för den mat som fanns. När man ska åka ett lopp vill man gärna ladda upp med något rejält, inte fil med "luftflingor". Stort minus på frukosten, i övrigt bra med trevlig och hjälpsam personal.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

Jag tycker att incheckningen var väldigt...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 24 Feb 2014)
“Jag tycker att incheckningen var väldigt förvirrad. Flera personer satt vid sidan om varandra och det kändes som att deras enda uppgift var att pricka av på en lista och orsaken att de var flera var att de var kompisar. Frågade om var jag kunde låsa in mina saker och de hade inte koll på var jag kunde göra det. Det hela löste sig och var lite charmigt, men med tanke på priset kunde det varit lite mer organiserat, t ex fler som prickade av. Frukosten var verkligen dyr med tanke på utbudet. ”
Overall opinion 3 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5

OK!

Recommended by Andreas, Sweden (Sweden Tue 10 Sep 2013)
“Möjligen prisvärt! Smutsigt ostädat. Inga pappershanddukar på toaletterna efter en natt. Trevlig personal. Enkel och helt godkänd frukost. Mycket oväsen under förmiddagen efter loppet då man gärna ville vila lite.”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 4 of 5

På ett boende brde det vara tyst efter 23 åtminstonde

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 20 Aug 2013)
“Bodde i Unihoc arena. Pris 250 kr. Man borde kunna få tyst så man kunde sova eftet kl 23 åtminstonde, Nu var det innebandyspelande till 22:30 och sedan hög ljudinvå från dessa ungdomar till efter midnatt. Detta trots att ljuset dämpades kl 22:00. Det är väldigt lyhört i spothallen, trots att avgränsning med väggar gjorts.”
Overall opinion 3 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 2 of 5

Ok, för de pengarna men...

Recommended by Camilla Fagerlind, Sweden (Sweden Sun 17 Mar 2013)
“Samma som förra året, dvs för oerfarna tjejer vid frukosten som inte ser när saker tar slut och fyller på. Vi som bor här får säga till och i bästa fall händer det något efter första tillsägelsen. Städningen av golven kan bli bättre. Information vid ytterdörren vart man ska gå och anmäla sig vore bra. När man bokar väljer man vilken sektion man vill sova i, men väl där så får man välja fritt. Det störde inte oss men man ska kanske ändra i bokningssystemet.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 4 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Our main sponsors