Idre Fjäll Arena, Hemsus Mora Sports hall

Address: Bryggerivägen , 792 37 Mora  show map
Location: Mora
Guest score: 85% (131 of 155 recommend) (44 reviews)

Guest score: 85%

(131 of 155recommend)
Overall opinion 3.7 of 5
Services 4.1 of 5
Hostelcondition 3.3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.8 of 5
Cleaning 3.5 of 5
Value for money 3.8 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 11-20 of 44)

Frukosten kunde ha serverats trevligare,...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 03 Mar 2016)
“Frukosten kunde ha serverats trevligare, kanske ett ägg hade passat bra med tanke på att vi som bodde där skulle genomföra ett längre eller kortare lopp.”
Overall opinion 3 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5

kul

Recommended by Ni, Sweden (Sweden Wed 02 Mar 2016)
“Det kunde ha varit lite glesare med sängar och gärna någon belysning på morgonen, tex en ficklampa att låna. Men trevlig stämning och bra cafe!”
Overall opinion 3 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5

Unihoc

Recommended by MK, Sweden (Sweden Wed 11 Mar 2015)
“Relativt långt från Mora centrum och mässan. och eftersom jag kom ensam med tåget fick jag promenera fram och tillbaka längs Oxbergsvägen mitt i trafiken. Gångvägarna var ju avstängda. Mina skidor var inlämnade på vallning och jag fick således promenera och hämta dem, samt promenera mitt i natten till bussen som skulle ta mig till Sälen. För övrigt skön säng, bra service. ”
Overall opinion 3 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Prisvärt billigt alternativ

Recommended by Susanne Tjejvasan 2015, Sweden (Sweden Sun 08 Mar 2015)
“Sovsal med logementskänsla, mycket bra sängar. En aning trångt mellan sängarna, borde gå att ändra. Gick förvånansvärt bra att sova trots att många skulle upp mitt i natten för att åka öppet spår. Frukosten klart godkänd. Skulle inte tveka att bo där igen.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5

tredje året i rad

Recommended by Jan, Sweden (Sweden Fri 06 Mar 2015)
“Jag tycker att det är mycket bra. Det är ganska långt att gå från Mora järnvägsstation till Hemus, men annars har det många fördelar som uppväger det. Trevligt att träffa andra som också är där för att åka skidor. Alla i KAIS Mora är väldigt trevliga och servicevilliga. Vardagar finns det buss annars får man ta taxi. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

One gets for one pays

Recommended by Jordi, Sweden (Sweden Wed 04 Mar 2015)
“We just needed a place to sleep before the Öppet Spar cross country skiing race, and this was just right. The place is just a sports hall, so it's big and sometimes a little noisy, it really depends on the other people that are staying there if your stay will be a quiet or not. The beds and general services where ok, the breakfast was also ok, nothing spectacular, but defeinitely good enough for a couple of nights of sleep before and after a long race.”
Overall opinion 3 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5

Vasaloppsboende

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 04 Mar 2015)
“Bra för att vara boende i stor sal! Dock fanns inte vår bokning på listan men det fixade man bra. På frukosten fans ingen kokt gröt alla fick koka sin egen gröt i mikron, väldigt tidsödande.”
Overall opinion 3 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Enkelt boende

Recommended by Peo, Sweden (Sweden Mon 18 Aug 2014)
“Boendet på Unihoc Arena, Hemus, i samband med Cykelvasan var enkelt i dubbel bemärkelse: Dels var det enkelt i termer av standard - helt enligt förväntningar - och dels var det enkelt i positiv bemärkelse; enkelt att hitta och komma till rätta, enkelt att ta sig till starten och enkelt och superbekvämt efteråt då man 10 minuter efter målgång kan stå i fräscha duschar/omklädningsrum utan trängsel. Lugnt på kvällen natten, trevlig personal på plats och helt ok frukost som gick att förbeställa.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 0 of 0
Facilities (shower, wc etc) 0 of 0
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0

Bullrigt, men sportsligt

Recommended by Tord, Sweden (Sweden Sat 01 Mar 2014)
“Enkelt men OK, bra med kafeet. Fint om en skylt och vänliga tillsägelser kunde ge tystnad från kl 22. Fint och sova ett par timmar före väckningen kl 3 för bussen till Sälen.”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 4 of 5

Vasaloppsförläggning

Recommended by Eva, Sweden (Sweden Fri 28 Feb 2014)
“Mycket bra bo så här vid detta tillfälle. På en semester dock skulle vi inte göra det. Å andra sidan är väl denna förläggning speciell för detta arrangemang. Bil behövs då förläggningen ligger ett par km från Mora.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Build: 11/11/2019 14:58:18, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews

Our main sponsors