K.U.L. Hem & Logi

Address: Moragatan 7, 792 30 Mora
Location: Mora central
Show map
Guest score: 90% 53 of 59 recommend (21 reviews)

Guest score: 90%

(53 of 59recommend)
Overall opinion 3.7 of 5
Services 3.3 of 5
Hostelcondition 3.5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.1 of 5
Cleaning 3.1 of 5
Value for money 3.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 11-20 of 21)

Centralt och gott om allmänna utrymmen

Recommended by Skidåkaren, Sweden (Sweden Thu 06 Mar 2014)
“Boendet var bra så till vida att det fanns gott om allmänna utrymmen för att äta, se på TV, avskildhet. Rummen är bra förutom att det är väldigt lyhört då väggarna ej går ända upp i taket. Det innebär också att har angränsande rum ljuset tänt lyser det in mycket i det egna rummet. Sängerna var bra och det finns goda möjligheter att laga och förvara egen mat. Det var dock dåligt städat så stället behöver en ordentligt genomstädning i alla utrymmen! Jag kommer ändå gärna tillbaka!”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 4 of 5

Boendet har många bra fördelar. Det ligg...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 05 Mar 2014)
“Boendet har många bra fördelar. Det ligger centralt, jag tycker det är roligt med lite andra människor runt omkring. Det blir ofta en trevlig stämning. Vi har bott på bilskolan andra år men i år så tycker alla i sällskapet att städningen var eftersatt. Det var smutsigt i dom allmänna utrymmena och toaletterna var smutsiga. Det var synd för stället är annars kanon!”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 4 of 5

K.u.l

Recommended by Maria, Sweden (Sweden Sun 02 Mar 2014)
“Bra vandrarhem, där man kunde sköta sig själv. Dock synd att väggarna gick hela vägen upp till taket.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Lysrör in i rummet

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 02 Mar 2014)
“Tyvärr var lysrören ute i trafikskolans reception på hela natten och skrubben vi bodde i hade fönster högst upp så det var väldigt ljust. Köket ostädat med smutsigt porslin vilket förmodligen berodde på tidigare gäster. Annars bra med centralt läge.”
Overall opinion 3 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5

Avsaknad av städning

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 26 Feb 2014)
“Tyckte att det i sovrum och badrum var mycket ofräscht och ostädat. Behov av en rejäl grovstädning.”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5

Enkel overnatting til Vasaloppet

Recommended by Steinar Hansen, Norway (Norway Tue 05 Mar 2013)
“Stedet har inngang gjennom trafikkskolen (!) og innholder en del rom gjerne med køyeseng. Det er veldig trangt inne på enkelte rom. En dusj og to toaletter kan være litt snaut. Bra tilgang til kjøleskap og kjøkkenfasiliteter. Man kan også bruke PC'ene til trafikkskolen.”
Overall opinion 3 of 5
Services 1 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

perfekt boende för ett gäng som ska åka ...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 28 Feb 2013)
“perfekt boende för ett gäng som ska åka halvvasan! nära till all service!”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Sentral logi med dårlig luft

Recommended by Tjejvasaløperen, Norway (Norway Wed 27 Feb 2013)
“Trafikskolan i Mora hadde behagelige senger og rent sengetøy, men pga beliggenheten i kjelleren uten vinduer, var overnattingen preget av dårlig inneklima og varm og tett luft.lettvegger mellom rommene gjorde at det ble veldig lytt, Vi hørte all snorking og snakk, og om noen i naborommet skrudde på lyset på sitt rom, våknet vi som lå i naborommene og ble blendet av lyset. Baderommet med dusj hadde en dør med ødelagt lås, derfor var det ingen som turte bruke dusjen. Ellers var beliggenheten god og sentral, og kjøkkenet var greit utstyrt med det vi trengte. ”
Overall opinion 3 of 5
Services 2 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 4 of 5

Superbt boende

Recommended by Martin, Sweden (Sweden Tue 26 Feb 2013)
“Vi är väldigt nöjda med boendet! Vänligt mottagande, bra rum och övriga utrymmen. Centralt och nära målinrådet i Vasaloppet. Boendet får högsta betyg!!”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

service

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 02 Mar 2012)
“Jag träffade aldrig någon personal varken när vi kom eller lämnade stället så egentligen kan jag inte svara på bemötande och service. På golvet i duschen/toaletten vid köksavdelningen var det vattenfyllt så ni ska kanske kolla varför.”
Overall opinion 4 of 5
Services 1 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Build: 14/04/2021 11:03:12, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews