Hantverksbyn Hotel, Rättvik

Address: Hantverksbyn, Offerbacken, 795 36 Rättvik  show map
Location: Rättvik
Guest score: 84% (67 of 80 recommend) (26 reviews)

Guest score: 84%

(67 of 80recommend)
Overall opinion 3.9 of 5
Standard of the hotel/room 3.7 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.5 of 5
Cleaning 3.9 of 5
Value for money 3.7 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3.8 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 21-27 of 27)

Charmigt hotell!

Recommended by Christna, Sweden (Sweden Fri 10 Aug 2012)
“Ett annorlunda och trevligt hotell med trevliga rum. Charmigt kan man säga.”
Overall opinion 5 of 5
Standard of the hotel/room 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Vacker utsikt

Not recommended by Siljan Runt cyklare, Sweden (Sweden Mon 06 Aug 2012)
“Hantverksbyn erbjuder ett boende utanför Rättvik som ligger högt och med vacker utsikt. Om du inte är känslig för billjud från den stora vägen bor du smidigt här. Trevlig personal i en rustik miljö.”
Overall opinion 3 of 5
Standard of the hotel/room 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Ett vettigt boende till bra pris. Svala ...

Recommended by Smålänningarna, Sweden (Sweden Tue 24 Jul 2012)
“Ett vettigt boende till bra pris. Svala rum med egen altan men med kanske ett något litet badrum. Det var en trång väg till stugan med bilen och tajt parkering. Fast ett plus är ju förstås att en smal liten väg ger låg hastighet. Fin utsikt och vi hade väldigt nära till restaurangen och det var ju bra :)”
Overall opinion 4 of 5
Standard of the hotel/room 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Hotellmöjligheter

Recommended by Lars S Persson, Sweden (Sweden Mon 23 Jul 2012)
“Rummen kan fräschas upp och moderniseras. Skulle kunna ge en större kundgrupp. Middagsmenyn (kväll) var OK men förrätt och efterrätt håller inte standard utan känns billiga och verkar ha stått färdiga för att göra det enkelt för personalen i stället för en upplevelse för kunden. Middagen serveras i en trevlig lokal men som är tråkigt inredd. Här kan dom göra betydligt mysigare. Trist att dessutom inte kunna ha musik t.ex. av Dalahallas artist för kvällen så att folk kommer i stämning. Eller varför inte en blandning av Dalhallas artister för säsongen.i”
Overall opinion 4 of 5
Standard of the hotel/room 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

"bystuga"

Recommended by moster Polly, Sweden (Sweden Mon 09 Jul 2012)
“Helt ok rum i söt stuga med gräs på taket. Skön säng och lugna färger i rummet. (Sista natten blev rum nr 2 upptaget i tvårumsstugan = lite stökigt med smäll i dörrar och tända lampor i gem. hall/entré.) Klart prisvänligt.”
Overall opinion 4 of 5
Standard of the hotel/room 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Perfekt boende

Recommended by Helen, Sweden (Sweden Tue 22 May 2012)
“Att bo i Hantverksbyn var för oss det perfekta boendet. Lagom stor stuga, lagom utrustning, lagom och bra mat, bra läge, serviceinriktad personal.”
Overall opinion 5 of 5
Standard of the hotel/room 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Min fru åkte tjejvasan

Recommended by tommyboo, Sweden (Sweden Mon 27 Feb 2012)
“Vi ville bo bra men ville inte betala för lyx. Boendet passade därför perfekt. Fräscht och trevligt. Vackert beläget. Mycket vänlig personal. Bra mat. Prisvärt.”
Overall opinion 5 of 5
Standard of the hotel/room 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Build: 13/11/2019 14:01:08, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7665.cbischannel-30265 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews

Our main sponsors