Hantverksbyn Hotel, Rättvik

Address: Hantverksbyn, Offerbacken, 795 36 Rättvik  show map
Location: Rättvik
Guest score: 84% (67 of 80 recommend) (26 reviews)

Guest score: 84%

(67 of 80recommend)
Overall opinion 3.9 of 5
Standard of the hotel/room 3.7 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.5 of 5
Cleaning 3.9 of 5
Value for money 3.7 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3.8 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 11-20 of 26)

ventilation

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 15 Sep 2013)
“Rummet var helt OK men tyvärr ingen ventilation i badrummet vilket gjorde att det liktade mögel där. Likaså när man hade duchat tog det lång tid innan fukt försvann. För övrigt var rummet OK med bra sängat och en härlig utsikt. ”
Overall opinion 4 of 5
Standard of the hotel/room 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 2 of 5

Lukten!

Recommended by Iana, Sweden (Sweden Sat 03 Aug 2013)
“Vid ankomst till hotellet fanns ingen personal i receptionen och vi fick vänta en lång stund innan någon kom. Hotellrummet hade en sur (fotsvett) doft säkert på grund av smutsig heltäckningsmatta. Ytterdörren var trög att öppna och stänga. Balkongdörren var svår att stänga. Lysröret i badrummet lät brummande när den var tänd och svag doft av mögel och dålig ventilation. Stolarna på altan var trasiga. Sängarna var sköna och det positiva var också att man kan parkera utanför.”
Overall opinion 3 of 5
Standard of the hotel/room 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 2 of 5
Breakfast 3 of 5

Mysigt men ostädat

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 08 Jul 2013)
“Mysig stuga med fin utsikt över Siljan. Men: vi bodde på hotellet 5 nätter. Under den tiden städades rummet inte en enda gång (åtminstone inte så att det märktes), och det fanns ingen städutrustning för att städa själv. Det enda synliga tecknet på att personal varit inne i rummet var att den ena (men inte den andra) papperskorgen tömdes dag 4. En stor mängd spindelväv i fönstret tydde på att rummet inte blivit städat särskilt noga innan vi kom dit heller. Tycker inte att hotellet har den standard som priset antyder. Förutom bristen på städning är inredningen gammal och sliten. Det är snarare vandrarhem än hotell och priset borde vara betydligt lägre. Värdshuset intill, där restaurangen och receptionen ligger, är mysigt inrett och har god mat. Personalen där är trevlig och serviceinriktad.”
Overall opinion 3 of 5
Standard of the hotel/room 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 2 of 5
Service 2 of 5
Breakfast 4 of 5

Övernattning inför vasan

Recommended by Halvvasan, Sweden (Sweden Fri 15 Mar 2013)
“Absolut prisvärt jämfört med priserna i Mora under vasaloppsveckan. Negativt var att det endast fanns möjlighet att göra microgröt till frukost, många vill ha gröt innan man åker ett lopp. Det fanns bara en micro, vad händer om det blir kö. Fanns inget alternativ med pasta till middag. Positivt är läget + att man har en egen liten altan i händelse av sol med fantastisk utsikt!”
Overall opinion 4 of 5
Standard of the hotel/room 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Super nöjda!

Recommended by RTAB, Sweden (Sweden Tue 26 Feb 2013)
“Rekommenderar detta ställe varmt.Allt var bra. Kommer absolut tillbaka.”
Overall opinion 5 of 5
Standard of the hotel/room 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Hotellet var tillfälligt öppnat så vi be...

Not recommended by Stig Axrup, Sweden (Sweden Tue 26 Feb 2013)
“Hotellet var tillfälligt öppnat så vi begrep att det inte skulle vara helt bra. Vi klagar alltsa inte utan tar det som det var.”
Overall opinion 2 of 5
Standard of the hotel/room 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 2 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Kallt

Not recommended by Anna, Sweden (Sweden Tue 26 Feb 2013)
“Rummet var jättekallt, vi mätte upp temperaturen till 15 grader. När vi skulle duscha mätte vi temperaturen till 35 grader. Jag hade varit ute och åkt tjejvasan och såg fram emot en varm dusch. 35 gradigt vatten är inte vad jag kallar en varm dusch. ”
Overall opinion 2 of 5
Standard of the hotel/room 1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 1 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

kallt på rummet

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 24 Feb 2013)
“När jag kom var rummets värme inte påslagen och elementen kalla - alt inte fungerade. Jag satt på det ena elementet och då kom värmen igång men rummet var kallt hela natten. Var tvungen att ha underställ på mig vilket jag inte tycker att acceptabelt. Meddelade detta till hotellet i samband med deras egen utvärdering.”
Overall opinion 3 of 5
Standard of the hotel/room 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 3 of 5

Nöjd

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 24 Feb 2013)
“Ett trevligt boende och mycket prisvärt”
Overall opinion 5 of 5
Standard of the hotel/room 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Charmigt hotell!

Recommended by Christna, Sweden (Sweden Fri 10 Aug 2012)
“Ett annorlunda och trevligt hotell med trevliga rum. Charmigt kan man säga.”
Overall opinion 5 of 5
Standard of the hotel/room 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Swedish Dalarna.

Payment options

Our main sponsors